Vores nytårsforsæt

Tillid er ikke en rettighed - det skal vi gøre os fortjent til. Med nytårsforsæt viser vi dig hvert år, at åbenhed betyder rigtig meget for os.

Kan virksomheder have nytårsforsæt?

Altså sådan rigtige forsæt som du og jeg, der sætter os små (eller store) mål om at tabe 5 kilo, lære spansk, tage kørekort til motorcykel eller blive bedre til at spille klaver.

Ja, det kan de sagtens.

Og faktisk har vi her hos EWII i en årrække haft nytårsforsæt ligesom mange danskere.

Det har både været store mål, som vi kun lige nåede at indfri inden nytårsklokkerne ringede – og mindre mål, som vi havde fuldført allerede i foråret i det nye år.

Men kendetegnet for vores nytårsforsæt er, at det altid er noget, vi lover at gøre for vores kunder – et område vi vil være bedre til, en adfærd vi vil ændre, eller noget vi vil arbejde for at kunderne får. For eksempel lovede vi et år, at danskerne ville få flere grønne strømprodukter, så det var nemt at tage det grønne valg. Det resulterede i, at hele vores produktpalette af strøm nu udelukkende er grøn.

Hør hvordan det gik for sig i podcasten 'Jagten på nysgerrigheden'

Hvorfor har I nytårsforsæt, spørger du?

Fordi vi er vilde med tanken om, at du som kunde kan holde os op på noget, vi har lovet – og så vil vi bare gerne være åbne og ærlige om, hvad der sker i en koncern som vores. Årlige nytårsforsæt er en måde, vi kan vise det på.


Her kan du høre mere om, hvad vi lover dig i 2022:

Et overblik, der øger din interesse i dit eget forbrug

I 2022 sker der spændende nyt på den digitale front for vores kunder.

Vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvad det helt konkret er. Men vi lover dig et større digitalt overblik, der forhåbentlig får dig til at tænke mere over, hvornår og hvordan du bruger el, vand og varme.

Hvis du allerede nu, er nysgerrig for se, hvordan vi visuelt sammen med Kolding Egnsteater sætter fokus på, hvornår på døgnet strømmen er mest grøn og klimavenlig, så kig med her.

Og hvorfor er det så vigtigt for dig at vide, hvornår strømmen er mest grøn og klimavenlig?

Det er det fordi, du får en mulighed for selv at være miljøvenlig. Det bliver nemmere for dig at planlægge eksempelvis, hvornår du skal vaske tøj, starte opvaskemaskinen eller lade elbilen, for at du gør det, når strømmen er grøn – og du kan gøre det med lidt bedre samvittighed.

Et kig ind i fremtidens bolig

Er det robotter, der serverer vores mad? Og kan vores biler flyve?

Tænk, hvis man kunne kigge ind i krystalkuglen og se fremtiden foran sig. Det er vist kun i film, den slags sker – eller hvad?

Vi lover dig et kig ind i fremtidens bolig, når vi sammen med byggefirmaet, eurodan-huse lancerer en nyhed i Fredericia: Fremtidens Hjem.

Her kan du gå på opdagelse i fremtidens tech-udstyr, smart energi og elektriske hjælpere.

Undersøg hvornår du kan gå på opdagelse

Flere X’er hos EWII

I dag er vores repræsentantskab præget af mange mandlige medlemmer, men vi hylder også forskellighed og mangfoldighed, og derfor er vores nytårsforsæt at gøre os lidt ekstra interessante for kvinder og dem, der ligner... 

2022 er valgår for EWII. Og det betyder, at du på demokratisk vis kan blive en del af EWIIs repræsentantskab. Du kan få indflydelse på koncernen og energiens verden. Faktisk kan alle med en elmåler og en bopæl i Trekantområdet få indflydelse - men helt særligt vil vi gerne gøre vores repræsentantskab og vores virksomhed mere interessant for kvinder.

Med dit X – både det du sætter på stemmesedlen, og det du (måske) bærer rundt på i kroppen - er der rigtig gode muligheder for større indflydelse på EWII.

Følg med her på ewii.dk, og se hvornår du kan stille op og sætte X.