Bliv en del af repræsentant­skabet

Har du en grøn mærkesag, du vil forfølge, er du vild med den grønne omstilling - eller vil du bare gerne være med til at at gøre verden mere miljøvenlig? Så bliv en del af vores repræsentantskab.

Vil du være med til at skabe en grønne fremtid?

[EWII søger...] 

Lige nu søger vi nye medlemmer til vores repræsentantskab ’Tænketanken’, og måske er det dig, vi leder efter.

Er du vild med den grønne omstilling, er du engageret i dit lokalområde eller vil du bare gerne være med til at gøre verden mere miljøvenlig? Så bliv en del af vores repræsentantskab.

Du kan have flere indgange til at blive medlem af repræsentantskabet hos EWII. Den allervigtigste er, at du er en hel almindelig forbruger af el, vand og varme, har en holdning til, hvordan vi bruger el, vand og varme – nu og i fremtiden, og at du bor i Trekantområdet eller på Bornholm, som er koncernens to primære forsyningsområder.

 

Hvem er du?

  • Du har en vindende og tillidsvækkende personlighed, og du er typen, der kan stille sig frem og fortælle om, hvad du har på hjerte, og hvad der er din personlige mærkesag. Du er ikke bange for, at nogen siger dig imod, for du har gode argumenter for din sag. Og så er du nysgerrig og vil gerne vide mere om hvordan fremtidens forsyning bliver.

  • Du brænder måske endda lige frem for at gøre verden til et bedre sted at være – og du ved, at grøn omstilling af samfundet er det, der skal til for at reducere klimaudfordringerne.

  • Du er ikke nødvendigvis teknisk anlagt – måske kun lige når det kommer til din egen boligs tekniske apparater – i hvert fald har du en holdning til, at de skal virke. Du har heller ikke nødvendigvis en udpræget faglighed inden for elnet, vandforsyning eller varmedistribution – det har du nemlig ikke brug for. Og i det omfang du skal kende til det tekniske, sørger vi for at klæde dig på og give dig den nødvendige viden.

  • Til gengæld er det en fordel for dig, hvis du er ung af sind og anskuer verden lidt anderledes og nuanceret. Det er kompetencer, som du vil kunne bruge i vores fællesskab og som vil være en fordel i diskussioner og temadebatter.

  • Du kan lide at have indflydelse på din egen hverdag, og elsker at ’tage skeen i den anden hånd’, for at opnå det, du vil. Du er en rigtig engageret type, som gerne vil have indsigt i muligheder og udfordringer i den moderne forsyning hos dit lokale energiselskab.

 

Hvem er vi?

EWII er dit lokale energiselskab i Trekantområdet og på Bornholm – og vi arbejder for at være Danmarks meste kundevendte og stærkeste forsyningssupermarked.

Vi er nysgerrige, nærværende og vilde med mangfoldighed, nye holdninger og at se verden fra andre vinkler end vores egen.

Vi har tre store missioner, som særligt har vores fokus. Vi vil nemlig bygge fremtidens digitale infrastruktur og skabe fremtidens fibersamfund, ligesom vi vil bidrage til at udvikle et 100 procent klimagasfrit energisystem, og så vil vi sørge for at vores drikkevand er baseret på grundvand.

Samtidig vil vi formidle vores missioner, så du og alle andre kan forstå dem – vi vil nemlig tale i øjenhøjde og direkte til dig.

Vi er EWII.

 

Det bliver din opgave!

Din opgave er faktisk lige til. Brug din taletid og stil dine spørgsmål direkte til os – og vær med til at gøre vores repræsentantskab mangfoldigt. Så det reelt bliver et udsnit af befolkningen i Trekantområdet og Bornholm.

Vær en god repræsentant for EWII og vær med til at formidle de mange spændende tiltag og gode historier som koncernen favner.

 

Vil du være medlem af EWIIs repræsentantskab?

Har vi fanget din interesse – og har du fritid i overskud fra børnehentning, fritidsinteresser og andre sociale arrangementer eller frivilligt arbejde, så skal du være meget velkommen til at stille op som kandidat til vores repræsentantskab.

Vi starter valget den 6. september 2022 - og du kan følge med her på siden.

Som medlem af repræsentantskabet kan du også stille op til EWIIs bestyrelse – og blive en del af virksomhedens øverste ledelse.

Fyrfadslys

Få flere facts om repræsentantskabet

Hvad er et repræsentantskab egentlig - og hvorfor er der flere forskellige valgkredse? Det kan du dykke længere ned i her, hvor du også finder ofte stillede spørgsmål om repræsentantskabet.

Giv mig flere facts

Hvor mange mænd og kvinder skal der være i EWIIs repræsentantskab?

Lige nu debatteres det heftigt, om der skal være kvoter for mænds og kvinders repræsentation i bestyrelseslokalet.

Regeringen har den 9. februar 2022 fremsat et lovforslag, der skal stramme op på arbejdet med måltal for det underrepræsenterede køn.

På den ene side står dem, der siger, at der skal kvoter til. På den anden dem, der insisterer på, at kompetencer skal afgøre, hvem der sidder i bestyrelsen.

Uddrag fra kronikken "Er kvoter egentlig et problem?" af EWIIs direktør Lars Bonderup Bjørn.

Gå til kronik

Dit grønne aftryk

Ansvar for miljøet skal tages alvorligt

Fremtidsforsker: Forbrugerne forventer, at virksomheder tager deres ansvar for miljøet alvorligt. En af de virksomheder, der går forrest i den kamp, er EWII. Her arbejder vi målrettet med en ambitiøs klimaplan, der indebærer at levere 100 % grøn strøm til danskerne.