1000 Mbit/s - når kun det bedste er godt nok

Dreng med controller er vildt glad, fordi han har 1000 mbit internet - det bedste internet til gaming. Fiber 1000 mbit gør gaming til en leg.
Hos os får du ikke bare 1000 Mbit. Du får lynhurtigt gigabit fibernet - det bedste internet til gaming, streaming og hjemmearbejde for den store familie.
 • Inkl. router og sikkerhedspakke

 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

Når du vælger 1000 mbit internet hos os får du ikke bare en hurtig internetforbindelse. Du får 1000 mbit fiber, som giver dig den mest stabile internetoplevelse. Og med dit gigabit fibernet følger også en 100 % tilfredshedsgaranti, så er du ikke 100 % tilfreds indenfor de første 30 dage, giver vi dig første måneds abonnement tilbage.


Med i pakken får du en stabil, trådløs router og en online sikkerhedspakke uden beregning.

Bestil fibernet


Med 1000/1000 Mbit/s fiber får du det bedste internet til gaming, så du eller familiens teenager kan invitere gamervennerne over til dit helt eget LAN. Men det er også en virkelig stærk og stabil internetforbindelse, hvis I er mange der streamer samtidig eller hvis I har flere hjemmearbejdspladser, hvor I håndterer tunge filer.

Sikkerhedspakke: Vær tryg på nettet

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Sikkerhedspakken er inkluderet i abonnementet på flere af vores hastigheder.

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Hvornår skal jeg vælge fiber?

Internet via fibernet giver dig en lang række fordele.

 1. Når du ikke vil dele dit internet

  Med fibernet er internetforbindelse din - og kun din. Modsat andre teknologier, deler du ikke hastigheden på dit internet med dine naboer
 2. Når der er en gamer i husstanden

  Højhastighedsinternet har mindre ventetid og lagger ikke, og derfor foretrækker især gamere internet via fibernet
 3. Når du vil arbejde effektivt hjemmefra

  Fibernet giver dig stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af videoer og billeder
 4. Når du ønsker garanti på dit internet

  Når du vælger fibernet fra EWII følger der en tilfredshedsgaranti med - og det uanset hvor mange der er online samtidigt
Kan jeg få fibernet?

1000 mbit fibernet giver stabil gaming

De seneste år har der været en markant stigning i danskernes dataforbrug og hovedårsagen til den voldsomme stigning er vores underholdningsvaner. Særligt de populære internetaktiviteter som streaming og gaming øger danskerne behov for hurtigere og hurtigere bredbånd.

Det er særligt de grafiktunge og datakrævende multiplayerspil som fx Counter-Strike, FIFA, World of Warcraft, Fortnite, som ofte spilles på en stor skærm, der stiller høje krav til husstandens internetforbindelser, både hvad angår up- og downloadkapacitet samt latenstid (Kilde: Erhvervsstyrelsen, juni 2019).

En af de mange fordele ved fiberbredbånd er de symmetriske up- og downloadhastigheder. Når du vælger 1000 mbit fibernet, får du ikke bare 1000 mbit, men 1000/1000 Mbit/s. Det betyder, at din internetforbindelse er lige hurtig om at sende data, som den er til at modtage data. Det er blandt andet det der gør fiberbredbånd til det bedste internet til gaming.

Se om du kan få fibernet

Ofte stillede spørgsmål

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og en fiberboks installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange. De første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand, som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde. Men uanset hvad reetablerer vi din grund, inden vi kører. Så det ser ud, som da vi kom.

Hos EWII er der gratis tilslutning til fibernettet. Det vil sige, vi udfører etableringen af fibernettet fra vejen og ind til din bolig uden omkostninger.

Se aktuelle kampagnetilbud på fiber her

Med dit fiberbredbånd fra EWII følger en tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd, giver vi dig pengene tilbage. Læs mere nedenfor.

Sådan gør du brug af tilfredshedsgarantien

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal du, senest 30 dage efter aktivering af dit abonnement, kontakte Teknisk Support på 70 55 55 56.

Vi vil gøre alt for at afhjælpe din utilfredshed. Det er op til dig, om du ønsker at tage imod vores hjælp og gode råd. 

Er du ikke tilfreds, refunderer vi udgiften til første måneds abonnement på dit fiberbredbånd ekskl. evt. oprettelse og tilvalg.

Læs mere om tilfredshedsgarantien

Din digitale hverdag

Ta' dit Allente tv med på ferie

Nyd din yndlingsserie under parasollen, i sommerhuset eller på campingpladsen. Med en tv-pakke fra Allente, kan du streame hvor du vil - altså indenfor Europa.