Bestil fiberbredbånd

Teenagedreng sidder med tablet i sofa, hvor han bestiller fiberbredbånd. Med fiber fra EWII får han hurtigt og stabilt bredbånd uden binding. Bestil fiberbredbånd her.
Nyd følelsen af lynhurtigt bredbånd. Skift til fiberbredbånd med gratis oprettelse, tilfredshedsgaranti og ingen binding. Lige nu sparer du op til 368 kr. på 100/100 Mbit/s.
  • Ingen binding

  • Altid inkl. wifi

  • Gratis oprettelse

Godt at vide om bredbånd via fiber

Hvilken hastighed du skal vælge afhænger af, hvor mange I er i husstanden, og hvad I skal bruge internettet til. Jo flere I er, og jo mere I streamer, gamer og downloader, desto højere internethastighed skal I bruge. 

1-2 personer i husstanden
Hvis du er én person i husstanden, der streamer eller er I to personer om at bruge internettet, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s forbindelse for at få den bedste oplevelse. Gamer du, skal du ofte bruge mere hastighed. 

2-4 personer i husstanden
Er I 2-4 personer i husstanden, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s forbindelse - alt efter hvad I bruger internettet mest til.

Hvis der aldrig er mere end én i husstanden, der streamer ad gangen, og I ikke behøver at kunne streame i bedste kvalitet, kan I nøjes med en 100/100 Mbit/s forbindelse.

Hvis flere personer skal kunne streame på samme tid, hvis I ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet, eller hvis én af jer enten bruger internettet i hjemmet som hjemmearbejdsplads, har I brug for en 300/300 Mbit/s forbindelse.

Er der en person i husstanden der gamer samtidig med andre streamer, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Over 4 personer i husstanden
Er I mere end 4 i husstanden der bruger internettet meget, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s eller 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Med en 500/500 Mbit/s forbindelse kan I alle sammen være på nettet samtidigt, men er der flere gamere i familien og sendes der tunge filer ind og ud af hjemmekontoret, så vil vi anbefale en 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Med dit fiberbredbånd fra EWII følger en tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd, giver vi dig pengene tilbage. Læs mere nedenfor.

Sådan gør du brug af tilfredshedsgarantien

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal du, senest 30 dage efter aktivering af dit abonnement, kontakte Teknisk Support på 70 55 55 56.

Vi vil gøre alt for at afhjælpe din utilfredshed. Det er op til dig, om du ønsker at tage imod vores hjælp og gode råd.

Er du ikke tilfreds, refunderer vi udgiften til første måneds abonnement på dit fiberbredbånd ekskl. evt. oprettelse og tilvalg.

Læs mere om tilfredshedsgarantien

Din tilfredshed betyder meget for os

Derfor skal du bestille bredbånd via fiber

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge fiberbredbånd, næste gang du skifter internet. For det første adskiller fiberbredbånd sig fra andre internetteknologier ved at være en direkte internetforbindelse helt ind i din bolig. Det sikrer dig et hurtigt og stabilt internet, fordi du ikke deler kabler med naboen.

For det andet streamer godt halvdelen af danskerne via internettet hver uge. Det stigende antal af danskere der streamer, har resulteret i en streamingbølge i Danmark. Og hvis du vil være sikker på stabil streaming uden internet, der hakker, så skal du vælge fiberbredbånd.

Det samme gælder hvis du godt kan lide at game. Stort set alle teenagedrenge – hele 96 % - gamer online minimum én gang om ugen. Det kræver stabilt bredbånd.

Derfor er det kun blevet endnu vigtigere, at du har styr på stabiliteten og kapaciteten af dit internet. Fiberbredbånd har (næsten) uanet kapacitet, fordi data sendes via lysledere. Af samme årsag kalder vi fiberbredbånd for internet med lysets hastighed. Når du bestiller fiberbredbånd fra EWII, får du stabilt fibernet internet og stærkt wifi.

Hvis du er blandt den halvdel af danskere, der ikke streamer hver uge, kan det alligevel betale sig at vælge bredbånd via fiber. Fiberbredbånd øger nemlig din boligværdi, og det kan være udslagsgivende i forbindelse med et salg. Derfor leverer internet via fiberbredbånd også mere end bare værdi til din hverdag.

Dansk træhus. Huset er øget i værdi, fordi der er etableret fibernet.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.