Bestil fiberbredbånd

Mand sidder ved skrivebord med pc i online møde. Han har lynhurtigt internet via fiber. Bestil fiberbredbånd hos EWII og få bredbånd uden binding.
Opdag forskellen og få internet du bliver 100% tilfreds med! Bestil fiberbredbånd med gratis oprettelse, tilfredshedsgaranti og ingen binding.
  • Ingen binding

  • 24/7/365 teknisk support

  • Gratis oprettelse

Godt at vide om fiberbredbånd

Hvilken hastighed du skal vælge afhænger af, hvor mange I er i husstanden, og hvad I skal bruge internettet til. Jo flere I er, og jo mere I streamer, gamer og downloader, desto højere internethastighed skal I bruge. 

1-2 personer i husstanden
Hvis du er én person i husstanden, der streamer eller er I to personer om at bruge internettet, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s forbindelse for at få den bedste oplevelse. Gamer du, skal du ofte bruge mere hastighed. 

2-4 personer i husstanden
Er I 2-4 personer i husstanden, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s forbindelse - alt efter hvad I bruger internettet mest til.

Hvis der aldrig er mere end én i husstanden, der streamer ad gangen, og I ikke behøver at kunne streame i bedste kvalitet, kan I nøjes med en 100/100 Mbit/s forbindelse.

Hvis flere personer skal kunne streame på samme tid, hvis I ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet, eller hvis én af jer enten bruger internettet i hjemmet som hjemmearbejdsplads, har I brug for en 300/300 Mbit/s forbindelse.

Er der en person i husstanden der gamer samtidig med andre streamer, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Over 4 personer i husstanden
Er I mere end 4 i husstanden der bruger internettet meget, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s eller 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Med en 500/500 Mbit/s forbindelse kan I alle sammen være på nettet samtidigt, men er der flere gamere i familien og sendes der tunge filer ind og ud af hjemmekontoret, så vil vi anbefale en 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Uanset hvilken hastighed du vælger hos EWII, følger der en wifi-router med dit fiberbredbånd.

Du får vores Bedst-i-test HGW5 router inkluderet i dit abonnement. Den leverer et stabilt trådløst signal med sit integrerede modem.

Vores HGW5-router er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Jeg har allerede en router

Har du allerede en trådløs router, som du er godt tilfreds med, kan du naturligvis beholde den og fravælge routeren fra EWII. Så sender du også miljøet en kærlig tanke. 

Men du skal være opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken af dit wifi-signal og up- og downloadhastigheden.

Vælger du en router fra EWII, yder vi naturligvis support på dit wifi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse internetsignal.

Med dit fiberbredbånd fra EWII følger en tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd, giver vi dig pengene tilbage. Læs mere nedenfor.

Sådan gør du brug af tilfredshedsgarantien

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal du, senest 30 dage efter aktivering af dit abonnement, kontakte Teknisk Support på 70 55 55 56.

Vi vil gøre alt for at afhjælpe din utilfredshed. Det er op til dig, om du ønsker at tage imod vores hjælp og gode råd. 

Er du ikke tilfreds, refunderer vi udgiften til første måneds abonnement på dit fiberbredbånd ekskl. evt. oprettelse og tilvalg.

Læs mere om tilfredshedsgarantien

Din tilfredshed betyder meget for os

Bestil fiberbredbånd fra EWII med mange fordele

Når du bestiller fiberbredbånd hos EWII får du ikke bare stabilt internet, du får bredbånd uden binding. Du kan altså til enhver tid opsige dit internet abonnement igen, hvis ikke lynhurtigt fiberbredbånd er dig alligevel. Opsigelsesvarsel er 1 måned.

Samtidig er dit internet abonnement med gratis oprettelse, ligesom du heller ikke betaler for at få fiber installeret i din bolig. Og så kan du roligt bestille dit fiberbredbånd nu, for du betaler først senere. Hos EWII betaler du nemlig for dit fiberbredbånd pr. måned.

Og så kan du altid op- og nedgradere hastigheden på dit fiberbredbånd uden gebyr. På den måde har du altid det internet abonnement, der bedst matcher dit behov for fiber.

 

 

Derfor skal du bestille bredbånd via fiber

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge fiberbredbånd, næste gang du skifter internet abonnement. For det første adskiller fiberbredbånd sig fra andre internetteknologier ved at være en direkte internetforbindelse helt ind i din bolig. Det sikrer dig et hurtigt og stabilt internet, fordi du ikke deler kabler med naboen.

For det andet streamer godt halvdelen af danskerne via internettet hver uge. Det stigende antal af danskere der streamer, har resulteret i en streamingbølge i Danmark. Og hvis du vil være sikker på stabil streaming uden internet, der hakker, så skal du vælge fiberbredbånd.

Det samme gælder hvis du godt kan lide at game. Stort set alle teenagedrenge – hele 96 % - gamer online minimum én gang om ugen. Det kræver stabilt bredbånd.

Derfor er det kun blevet endnu vigtigere, at du har styr på stabiliteten og kapaciteten af dit internet. Fiberbredbånd har (næsten) uanet kapacitet, fordi data sendes via lysledere. Af samme årsag kalder vi fiberbredbånd for internet med lysets hastighed. Når du bestiller fiberbredbånd fra EWII, får du stabilt fibernet internet og stærkt wifi.

Hvis du er blandt den halvdel af danskere, der ikke streamer hver uge, kan det alligevel betale sig at vælge bredbånd via fiber. Fiberbredbånd øger nemlig din boligværdi, og det kan være udslagsgivende i forbindelse med et salg. Derfor leverer internet via fiberbredbånd også mere end bare værdi til din hverdag.

Dansk træhus. Huset er øget i værdi, fordi der er etableret fibernet.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.