Bestil fiberbredbånd

Familie spiller flaskehalsen peger på om internettet. Moren jubler.  Få lynhurtigt internet via fiberbredbånd. Bestil internet hos EWII og få stabilt fiberbredbånd.
Med fiberbredbånd er det slut med at trække lod om internettet. Vælger du vores mest populære hastighed 200/200 Mbit/s, sparer du lige nu 499 kr. i oprettelse og får den stabile HGW5 wifi-router med.
  • Tilfredshedsgaranti

  • Ingen skjulte gebyrer

  • Ingen binding

Godt at vide om fiberbredbånd

Med dit fiberbredbånd fra EWII følger en tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd, giver vi dig pengene tilbage. Læs mere nedenfor.

Sådan gør du brug af tilfredshedsgarantien

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal du, senest 30 dage efter aktivering af dit abonnement, kontakte Teknisk Support på 70 55 55 56.

Vi vil gøre alt for at afhjælpe din utilfredshed. Det er op til dig, om du ønsker at tage imod vores hjælp og gode råd.

Er du ikke tilfreds, refunderer vi udgiften til første måneds abonnement på dit fiberbredbånd ekskl. evt. oprettelse og tilvalg.

Læs mere om tilfredshedsgarantien

Premium WIFI er vores bedste wifi løsning.

Og Premium WIFI er mere end bare en router. Løsningen består af en mesh router og en eller flere wifi extenders, der tilsammen optimerer og forlænger dit wifi.

Selve produktet er et Amplifi HD Home mesh wifi system. Den tekniske fordel ved produktet ligger især i routerens kraftfulde integreret antenne, der giver et stærkt signal via den såkaldte 802.11AC og mesh wifi teknologi.

Find ud af mere om Premium WIFI her

Vi udfører etableringen af fibernettet fra vejen og ind til din bolig uden omkostninger.

Du skal dog betale for oprettelse af dit fiberbredbånd - medmindre vi kører et kampagnetilbud, hvor du sparer oprettelsen. 

Se her hvad det koster at få lagt fibernet ind

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og en fiberboks installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange. De første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand, som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde. Men uanset hvad reetablerer vi din grund, inden vi kører. Så det ser ud, som da vi kom.

Din tilfredshed betyder meget for os

Premium WIFI er et mesh wifi-system, der består af en mesh router og to mesh points, der forstærker og forlænger dit wifi.

Bedre wifi i hele hjemmet

Med Premium WIFI er det slut med dårligt wifi.

Du får et mesh wifi system og wifi extenders der tilsammen forstærker og forlænger dit wifi signal og giver dig en bedre internetforbindelse. 

Premium WIFI er inkluderet i abonnementet, når du vælger 500/500 eller 1000/1000 megabit fiberbredbånd. Du kan tilkøbe Premium WIFI for 39 kr. pr. måned og 799 kr. i oprettelse på vores andre hastigheder.

Lær mere om Premium WIFI

Stabil trådløs router

Når du vælger 200 megabit, er vores HGW5 wifi-router inkluderet i abonnementet. Routeren kan tilkøbes for 799 kr. (engangsbetaling) på de andre hastigheder.

Routeren er i 2018 kåret til bedst i test*.

Har du en router i forvejen kan den sagtens benyttes eller du kan vælge at købe en router i din lokale elektronikforretning.

Læs mere om routeren

*Test af 7 modemmer hos Force Technology nov. 2018. Alle 7 er testet for styrken på wifi-signalets udstråling og wifi-hastigheden på up- og download.

Derfor skal du bestille fiberbredbånd

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge fiberbredbånd, næste gang du skifter internet. For det første adskiller fiberbredbånd sig fra andre internetteknologier ved at være en direkte internetforbindelse helt ind i din bolig. Det sikrer dig et hurtigt og stabilt internet, fordi du ikke deler kabler med naboen.

For det andet streamer godt halvdelen af danskerne via internettet hver uge. Det stigende antal af danskere der streamer, har resulteret i en streamingbølge i Danmark. Og hvis du vil være sikker på stabil streaming uden internet, der hakker, så skal du vælge fiberbredbånd.

Det samme gælder hvis du godt kan lide at game. Stort set alle teenagedrenge – hele 96 % - gamer online minimum én gang om ugen. Det kræver stabilt internet.

Derfor er det kun blevet endnu vigtigere, at du har styr på stabiliteten og kapaciteten af dit internet. Fiberbredbånd har (næsten) uanet kapacitet, fordi data sendes via lysledere. Af samme årsag kalder vi fiberbredbånd for internet med lysets hastighed. Bestiller du fiberbredbånd fra EWII, får du stabilt fibernet internet og stærkt wifi.

Hvis du er blandt den halvdel af danskere, der ikke streamer hver uge, kan det alligevel betale sig at vælge fiberbredbånd. Fiberbredbånd øger nemlig din boligværdi, og det kan være udslagsgivende i forbindelse med et salg. Derfor leverer internet via fiberbredbånd også mere end bare værdi til din hverdag.

Din digitale hverdag

Sådan vælger du den bedste internetudbyder

Det er fristende kun at fokusere på pris og hastighed, når du skal vælge internetudbyder. Men det kan godt betale sig at gå et spadestik dybere.

Hænder holder om tablet, men hvilken bredbånd hastighed har du brug for. Hvilket internet skal jeg vælge? Hvilken internethastighed kan jeg få? Og hvor hurtigt internet har jeg brug for?

Din digitale hverdag

Hvilken hastighed har du behov for?

Svar på 4 nemme spørgsmål og få svaret på, hvilken internethastighed der matcher dit behov.