Hurtigt bredbånd - når kun det bedste er godt nok

Dreng med controller er vildt glad, fordi han har hurtigt bredbånd med 1000/1000 Mbit/s. Lynhurtigt fiberbredbånd gør gaming til en leg
Med 1000/1000 Mbit/s får du lynhurtigt og stabilt bredbånd. Hos os får du ikke bare hurtigt bredbånd, du får hurtigt bredbånd direkte ind i din bolig via det populære fibernet.
 • Inkl. Premium WIFI og sikkerhedspakke

 • Tilfredshedsgaranti

 • Ingen binding

Når du vælger 1000/1000 Mbit/s hos os får du ikke bare markedets hurtigste bredbåndshastighed.

Vi garanterer dig også et stabilt og stærkt wifi-signal i hele din bolig, som du kan være 100% tilfreds med. Sammen med 1000/1000 Mbit/s følger nemlig vores Premium WIFI og en online sikkerhedspakke.

 

Se om du kan få fiberbredbånd

Premium WIFI er et mesh wifi-system, der består af en mesh router og to mesh points, der forstærker og forlænger dit wifi.

Bedre wifi i hele hjemmet

Med Premium WIFI er det slut med dårligt wifi.

Du får et mesh wifi system og wifi extenders der tilsammen forstærker og forlænger dit wifi signal og giver dig en bedre internetforbindelse. 

Premium WIFI er inkluderet i abonnementet, når du vælger 500/500 eller 1000/1000 megabit fiberbredbånd. Du kan tilkøbe Premium WIFI for 39 kr. pr. måned og 799 kr. i oprettelse på vores andre hastigheder.

Lær mere om Premium WIFI

Sikkerhedspakke: Vær tryg på nettet

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Når du vælger 500/500 eller 1000/1000 Mbit/s er sikkerhedspakken inkluderet i abonnementet.

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Hvornår skal jeg vælge fiber?

Internet via fiberbredbånd giver dig en lang række fordele.

 1. Når du ikke vil dele dit internet

  Din fiberbredbåndsforbindelse er din - og kun din. Modsat andre teknologier, deler du ikke hastigheden på dit internet med dine naboer
 2. Når der er en gamer i husstanden

  Højhastighedsinternet har mindre ventetid og lagger ikke, og derfor foretrækker især gamere fiberbredbånd
 3. Når du vil arbejde effektivt hjemmefra

  Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af videoer og billeder
 4. Når du ønsker garanti på dit internet

  Når du vælger fiberbredbånd fra EWII følger der en tilfredshedsgaranti med - og det uanset hvor mange der er online samtidigt
Se om du kan få fiberbredbånd

Det stigende databehov kræver hurtigt bredbånd

De seneste år har der været en markant stigning i danskernes dataforbrug og hovedårsagen til den voldsomme stigning er vores underholdningsvaner. Særligt de populære internetaktiviteter som streaming og gaming øger danskerne behov for hurtigere og hurtigere bredbånd.

De er særligt de grafiktunge og datakrævende multiplayerspil som fx Counter-Strike, FIFA, World of Warcraft, Fortnite, som ofte spilles på en stor skærm, der stiller høje krav til husstandens internetforbindelser, både hvad angår up- og downloadkapacitet samt latenstid (Kilde: Erhvervsstyrelsen, juni 2019).

Med en 1000/1000 Mbit/s forbindelse får du hurtigt og stabilt nok bredbånd til, at du eller familiens teenager kan invitere gamervenner over til dit helt eget LAN.

Se om du kan få fiberbredbånd

Ofte stillede spørgsmål

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og en fiberboks installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange. De første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand, som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde. Men uanset hvad reetablerer vi din grund, inden vi kører. Så det ser ud, som da vi kom.

Premium WIFI er vores bedste wifi løsning.

Og Premium WIFI er mere end bare en router. Løsningen består af en mesh router og en eller flere wifi extenders, der tilsammen optimerer og forlænger dit wifi.

Selve produktet er et Amplifi HD Home mesh wifi system. Den tekniske fordel ved produktet ligger især i routerens kraftfulde integreret antenne, der giver et stærkt signal via den såkaldte 802.11AC og mesh wifi teknologi.

Find ud af mere om Premium WIFI her

Vi udfører etableringen af fibernettet fra vejen og ind til din bolig uden omkostninger.

Du skal dog betale for oprettelse af dit fiberbredbånd - medmindre vi kører et kampagnetilbud, hvor du sparer oprettelsen. 

Se her hvad det koster at få lagt fibernet ind

Med dit fiberbredbånd fra EWII følger en tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd, giver vi dig pengene tilbage. Læs mere nedenfor.

Sådan gør du brug af tilfredshedsgarantien

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal du, senest 30 dage efter aktivering af dit abonnement, kontakte Teknisk Support på 70 55 55 56.

Vi vil gøre alt for at afhjælpe din utilfredshed. Det er op til dig, om du ønsker at tage imod vores hjælp og gode råd.

Er du ikke tilfreds, refunderer vi udgiften til første måneds abonnement på dit fiberbredbånd ekskl. evt. oprettelse og tilvalg.

Læs mere om tilfredshedsgarantien

Dreng sidder og gamer. Han taler gamersprog, som hans forældre ikke forstår. Men med en gamer ordbog bliver de klogere.

Produkt

Hurtigt internet inklusiv mesh wifi

Det er, hvad du får, når du vælger 500/500 megabit fiberbredbånd.