Hurtigt internet inkl. Premium WIFI og sikkerhed

Dreng sidder og gamer med hurtigt 500/500 Mbit/s internet.
Du får en af de hurtigste internetforbindelser på markedet med fiberbredbånd fra EWII. Og du deler den ikke med andre end dem du kender i husstanden.
 • Inkl. Premium WIFI og sikkerhedspakke

 • Tilfredshedsgaranti

 • Ingen binding

500/500 Mbit/s er hurtigt internet og et godt valg til familier, hvor flere streamer fra flere enheder samtidig. Der er også kapacitet til flere gamere, som har brug for stabilt og hurtigt internet så onlinespillene ikke lagger.

Forbindelsen er også hurtig, når det kommer til at hente og sende tunge datafiler på internettet og derfor er 500/500 Mbit/s internet også oplagt til en effektiv hjemmearbejdsplads. 

Når du bestiller 500/500 Mbit/s hos os får du ikke bare hurtigt internet, du får også stabilt og stærkt wifi med i købet. Du får nemlig Premium WIFI og en online sikkerhedspakke med i prisen.

Se om du kan få fiber og bestil her

 

Premium WIFI er et mesh wifi-system, der består af en mesh router og to mesh points, der forstærker og forlænger dit wifi.

Bedre wifi i hele hjemmet

Med Premium WIFI er det slut med dårligt wifi.

Du får et mesh wifi system og wifi extenders der tilsammen forstærker og forlænger dit wifi signal og giver dig en bedre internetforbindelse. 

Premium WIFI er inkluderet i abonnementet, når du vælger 500/500 eller 1000/1000 megabit fiberbredbånd. Du kan tilkøbe Premium WIFI for 39 kr. pr. måned og 799 kr. i oprettelse på vores andre hastigheder.

Lær mere om Premium WIFI

Sikkerhedspakke: Vær tryg på nettet

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Når du vælger 500/500 eller 1000/1000 Mbit/s er sikkerhedspakken inkluderet i abonnementet.

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

1-2-3: Så let får du fiber

Det tager ikke lang tid at finde ud af, om du også kan få lynhurtigt fiberbredbånd.

 1. Indtast adresse

  Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII.
 2. Vælg hastighed

  Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov.
 3. Kontaktinfo

  Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
Se om du kan få fiber

Ofte stillede spørgsmål

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere og se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og en fiberboks installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange. De første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand, som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde. Men uanset hvad reetablerer vi din grund, inden vi kører. Så det ser ud, som da vi kom.

Premium WIFI er vores bedste wifi løsning.

Og Premium WIFI er mere end bare en router. Løsningen består af en mesh router og en eller flere wifi extenders, der tilsammen optimerer og forlænger dit wifi.

Selve produktet er et Amplifi HD Home mesh wifi system. Den tekniske fordel ved produktet ligger især i routerens kraftfulde integreret antenne, der giver et stærkt signal via den såkaldte 802.11AC og mesh wifi teknologi.

Find ud af mere om Premium WIFI her

Vi udfører etableringen af fibernettet fra vejen og ind til din bolig uden omkostninger.

Du skal dog betale for oprettelse af dit fiberbredbånd - medmindre vi kører et kampagnetilbud, hvor du sparer oprettelsen. 

Se her hvad det koster at få lagt fibernet ind

Din digitale hverdag

Hvorfor skal du vælge fibernet?

Vi giver dig 7 gode grunde lige her.