Hvilken trådløs router til fibernet?

Se nærmere på hvilken router du skal vælge, når du har fibernet.

Hvorfor vælge en trådløs router til fibernet?

Det er en stor fordel at have en trådløs router til fibernet i hjemmet. I dag er mange af vores enheder afhængige af en internetforbindelse, om de er stationære eller mobile. Hvor man tidligere var afhængig af at trække et netværkskabel til en computer, kan internetforbindelsen i dag opnås uden brug af kabler. 

At opsætte fordelingsdåser og trække kabler rundt i alle rum ville være en nærmest uoverkommelig opgave. Ved montering af en trådløs router til fibernet, har du allerede oprettet dit eget trådløse netværk, der når ud til flere rum.

Det vil specielt være et godt valg, hvis I er en familie med børn eller unge i huset, så I alle har mulighed for at komme på den trådløse router til fibernet.

En trådløs router er altså den perfekte løsning til dig, der ønsker hurtigt og sikkert internet til flere enheder samtidigt.

 

Sådan vælger du den bedste router til fibernet

Der er flere ting, der har betydning for dit valg af trådløs router til fibernet. Når du skal vælge en trådløs router til fibernet, bør du tænke over, hvor stort et areal den skal dække. Er dit hjem for eksempel i flere etager eller skal den også dække ude i haven. 

Dernæst bør du vurdere, hvor mange enheder der skal tilkobles den trådløse router og hvor høj en trådløs hastighed, routeren skal kunne levere. Lad os forestille os at du får 500/500 megabit fiberbredbånd leveret til din fiberboks. Tilkobler du den billigste trådløse router til din fiberboks, vil du opleve, at du får meget mindre end 500/500 megabit på dit trådløse internet. Jo bedre en trådløs router til fibernet - jo højere hastighed kan du få på dit trådløse netværk.

Når du har styr på dit behov, er det nemmere at finde den rigtige router til fibernet.

 

Gode råd til opsætning af fibernet router

En fibernet router kræver ligesom alle andre routere opsætning, og det er ikke ligegyldigt, hvordan det gøres. Det er blandt andet meget vigtigt, at routeren bliver placeret et centralt sted i din bolig. Vi har samlet en række tips til mere fart på din trådløse router til fibernet.

Dyk ned i: 7 tips til mere fart på dit wifi

 

Trådløse routere til fibernet hos EWII

Bedst i test HGW5 router

Når du vælger 200/200 megabit fiberbredbånd hos EWII, får du den hurtige HGW5 router med i prisen. Routerens indbyggede modem er af Force Technology kåret til Bedst i Test i november 2018.

HGW5 routeren er perfekt til den mindre bolig og ved lavere hastigheder.

Se de tekniske specifikationer: HGW5 router

 

Mesh wifi der forbedrer dit trådløse fibernet

Ønsker du den absolut bedste trådløse router til fibernet, skal du vælge en router med mesh wifi teknologi. Og det er netop, hvad du får med Premium WIFI hos EWII.

Med Premium WIFI får du et endnu bedre trådløst signal, da systemet består af en stærkere router med mesh teknologi, der forbedrer dit trådløse wifi. Derudover kan signalet yderligere forstærkes ved hjælp af wifi extenders, så du når ud i alle kroge af hjemmet. 

Få mesh wifi i hele huset med Premium WIFI

 

Mulighed for support af din trådløse router

Det er naturligvis også muligt at koble din egen foretrukne router til fiberboksen, hvis du ønsker det. Men vi skal gøre opmærksom på, at vi kun yder teknisk support på routere købt hos EWII.

Ung mand gamer og jubler fordi han vinder. Men hvad er hurtigt internet? Og hvordan får jeg den bedste internet hastighed til gaming?

Din digitale hverdag

Hvad er hurtigt internet?

Teknologien bag dit internet har stor betydning for både stabilitet og hastighed.

Hænder holder om tablet, men hvilken bredbånd hastighed har du brug for. Hvilket internet skal jeg vælge? Hvilken internethastighed kan jeg få? Og hvor hurtigt internet har jeg brug for?

Din digitale hverdag

Hvilken hastighed har du behov for?

Svar på 4 nemme spørgsmål og få svaret på, hvilken internethastighed der matcher dit behov.

Montør ordner fiberkabler. Kunden vil gerne vide, hvad koster det at få fibernet lagt ind.

Din digitale hverdag

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Svaret er ganske enkelt; Ingenting. Bestiller du fiberbredbånd, installerer vi en fiberboks uden omkostninger.