Hvilken trådløs router til fibernet?

Se nærmere på hvilken router du skal vælge, når du har fibernet.

Hvorfor vælge en trådløs router til fibernet?

Det er en stor fordel at have en trådløs router til fibernet i hjemmet. I dag er mange af vores enheder afhængige af en internetforbindelse, om de er stationære eller mobile. Hvor man tidligere var afhængig af at trække et netværkskabel til en computer, kan internetforbindelsen i dag opnås uden brug af kabler. 

At opsætte fordelingsdåser og trække kabler rundt i alle rum ville være en nærmest uoverkommelig opgave. Ved montering af en trådløs router til fibernet, har du allerede oprettet dit eget trådløse netværk, der når ud til flere rum.

Det vil specielt være et godt valg, hvis I er en familie med børn eller unge i huset, så I alle har mulighed for at komme på den trådløse router til fibernet.

En trådløs router er altså den perfekte løsning til dig, der ønsker hurtigt og sikkert internet til flere enheder samtidigt.

Sådan vælger du den bedste router til fibernet

Der er flere ting, der har betydning for dit valg af trådløs router til fibernet. Når du skal vælge en trådløs router til fibernet, bør du tænke over, hvor stort et areal den skal dække. Er dit hjem for eksempel i flere etager eller skal den også dække ude i haven. 

Dernæst bør du vurdere, hvor mange enheder der skal tilkobles den trådløse router og hvor høj en trådløs hastighed, routeren skal kunne levere. Lad os forestille os at du får 500/500 megabit fiberbredbånd leveret til din fiberboks. Tilkobler du den billigste trådløse router til din fiberboks, vil du opleve, at du får meget mindre end 500/500 megabit på dit trådløse internet.

Jo bedre en trådløs router til fibernet - jo højere hastighed kan du få på dit trådløse netværk. Når du har styr på dit behov, er det nemmere at finde den rigtige router til fibernet.

Gode råd til opsætning af fibernet router

En fibernet router kræver ligesom alle andre routere opsætning, og det er ikke ligegyldigt, hvordan det gøres. Det er blandt andet meget vigtigt, at routeren bliver placeret et centralt sted i din bolig. Vi har samlet en række tips til mere fart på din trådløse router til fibernet.

Dyk ned i: 7 tips til mere fart på dit wifi

Trådløse routere til fibernet hos EWII

Når du bestiller fiberbredbånd hos EWII, har du mulighed for at vælge mellem to trådløse routere til fibernet. Begge fibernet routere giver et stabilt trådløst internet, men der er forskel på, hvor stor en rækkevidde de to fibernet routere har. Læs mere herunder om de to routere.

Homebox HGW5 router

Bedst i test HGW5 router

Når du vælger 200/200 megabit fiberbredbånd hos EWII, får du den stabile HGW5 router med i prisen. Routerens indbyggede modem er af Force Technology kåret til Bedst i Test i november 2018.

HGW5 routeren er perfekt til den mindre bolig og ved lavere hastigheder.

Se de tekniske specifikationer: HGW5 router

Premium WIFI er et mesh wifi-system, der består af en mesh router og to mesh points, der forstærker og forlænger dit wifi.

Mesh wifi der forbedrer dit trådløse fibernet

Ønsker du den absolut bedste trådløse router til fibernet, skal du vælge en router med mesh wifi teknologi. Og det er netop, hvad du får med Premium WIFI hos EWII.

Med Premium WIFI får du et endnu bedre trådløst signal, da systemet består af en stærkere router med mesh teknologi, der forbedrer dit trådløse wifi. Derudover kan signalet yderligere forstærkes ved hjælp af wifi extenders, så du når ud i alle kroge af hjemmet. 

Premium WIFI følger med, når du bestiller 500/500 og 1000/1000 megabit fiberbredbånd hos EWII. Så får du nemlig mest muligt ud af dit fiberbredbånd.

Få mesh wifi i hele huset med Premium WIFI

Mulighed for support af din trådløse router

Det er naturligvis også muligt at koble din egen foretrukne router til fiberboksen, hvis du ønsker det. Men vi skal gøre opmærksom på, at vi kun yder teknisk support på routere købt hos EWII.

Fik du svar på hvad du søgte?

Denne side hjalp mig:
Kvinde surfer på mobilt internet på sin telefon. Mobilt bredbånd hvad er det.

Din digitale hverdag

Hvad er mobilt internet?

Og hvad er forskellen mellem mobilt bredbånd og fiberbredbånd?

Din digitale hverdag

Hvorfor skal du vælge fibernet?

Vi giver dig 7 gode grunde lige her.

Dansk træhus. Huset er øget i værdi, fordi der er etableret fibernet.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.