Stabilt og effektivt medarbejder­bredbånd

Mand arbejder hjemme med stabilt og hurtigt EWII medarbejderbredbånd
Medarbejderbredbånd fra EWII giver en driftssikker løsning til de ansatte, der har behov for fleksibiliteten til at kunne arbejde hjemmefra og stadig være produktive.

Med medarbejderbredbånd fra EWII får jeres medarbejdere en forbindelse med tilfredshedsgaranti. Der er nemlig forskel på internetteknologier, og medarbejderbredbånd via fiber er en direkte internetforbindelse, der modsat eksempelvis kobbernet eller mobilt bredbånd ikke påvirkes af andre brugere i området.

Med fiberbredbånd er der båndbredde nok til alle, så medarbejderne kan arbejde effektivt hjemmefra, samtidig med, at resten af familien også kan være på nettet, uden at det går for langsomt.

De fleste virksomheder vælger at tilbyde deres medarbejdere 300/300 Mbit/s som medarbejderbredbånd - et godt og populært valg.

300/300 Mbit/s er vores mest populære hastighed, da den - uden besvær - kan håndtere up- og download af tunge filer, cloud-baserede løsninger og alt det, som foregår efter arbejdstid; streaming, gaming og surfen rundt på nettet og de sociale medier.

 

Aftale om medarbejderbredbånd

Er I mere end 10 medarbejdere i din virksomhed, kan vi tilbyde 300/300 Mbit/s inkl. wifi-router som medarbejderbredbånd.

Ring til 73 63 32 06

Fordele for virksomheden

Med en aftale om medarbejderbredbånd hos EWII, sørger vi for alt det praktiske. Samtidig får dine medarbejdere hurtigt internet, så de kan arbejde effektivt hjemmefra.

 1. Én samlet regning

  I får én samlet regning hver måned. Vi koordinerer med de fiberselskaber, som leverer til medarbejdere uden for vores område
 2. Stabil forbindelse

  Vi garanterer en driftssikker forbindelse med høj oppetid, så jeres medarbejdere kan opretholde produktiviteten
 3. Mere for pengene

  Med medarbejderbredbånd via fiber får jeres medarbejdere mere hastighed for pengene end med andre teknologier
 4. Én kontaktperson

  I får én kontaktperson hos EWII, som håndterer jeres aftale. Teknisk Support er klar til at hjælpe jeres medarbejdere med hurtig fejlretning

Medarbejderbredbånd med minimal administration

Med medarbejderbredbånd fra EWII er der mindre administration for jer som virksomhed. Vi administrerer hele aftalen omkring medarbejderbredbånd - inklusiv medarbejdernes tilkøb.

Vi sørger for, at alle medarbejdere bliver faktureret på én samlet regning - også de medarbejdere, som får leveret fiber fra andre selskaber. I bevarer overblikket samt sparer tid og penge på unødvendig administration.

Medarbejderbredbånd er en gevinst for alle parter

Medarbejderbredbånd er til fordel for både virksomhed og medarbejder. For dig som medarbejder giver en hjemmearbejdsplads mulighed for at arbejde effektivt hjemmefra på dage, hvor du f.eks. har en lægeaftale midt på dagen eller skal med børnene til skole-hjem samtale. Det giver mere fleksibilitet og en bedre balance i en dagligdag, hvor vi ofte har et hektisk program, der skal gå op.

Når du arbejder hjemmefra, er det en god ide at indrette arbejdsdagen og dit hjemmekontor, så det ligner din arbejdsplads mest muligt. Det giver de bedste rammer. Få flere råd til, hvordan du arbejder bedst hjemmefra.

En vigtig forudsætning for en effektiv hjemmearbejdsplads er stabilt wifi. Hos EWII får du en god og stabil wifi-router med dit fiberbredbånd, men der er meget du selv kan gøre for, at routeren fungerer optimalt.

Dine fordele som ansat

Med stabilt og lynhurtigt medarbejderbredbånd får du en mere effektiv og lettere hverdag.

 1. Skab balance

  En hjemmearbejdsplads kan skabe balance mellem arbejds- og privatliv i en hektisk hverdag
 2. Frihed og fleksibilitet

  Få frihed til at arbejde mere fleksibelt i hverdagen med en hjemmearbejdsplads
 3. Plads til familien

  Med fiberbredbånd som medarbejderbredbånd er der plads til hele familien

Om medarbejderbredbånd

Etableringen af medarbejderbredbånd foregår på samme vis som etablering af fiberbredbånd til private. 

Når først fiberforbindelsen er bestilt, sker der følgende:

 • En tekniker markerer hvor fiberen skal ind i dit hus eller lejlighed
 • Vi graver fiberrøret ned og blæser fiberen ind - vi genetablerer naturligvis din grund, så du næsten ikke kan se, at vi har været der 
 • En tekniker installerer din fiberboks
 • Dit medarbejderbredbånd er nu klar til brug

Vi bestræber os altid på at kunne levere dit medarbejderbredbånd via fiber så hurtigt som muligt. Hvornår vi kan levere afhænger blandt andet af, om du allerede har en fiberboks installeret i din bolig.

Har du en fiberboks installeret, kan vi som regel levere medarbejderbredbånd til dig indenfor 5-8 hverdage.

Har du ikke en fiberboks installeret, vil leveringstiden være ca. 4-6 uger, da vi skal have indhentet gravetilladelse hos din kommune, blæst fiberen ind og fiberboksen installeret.

For en mere præcis leveringstid kan du kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55.

Du skal melde flytning til den kontaktperson, som står for medarbejderbredbånd på din arbejdsplads. Kontaktpersonen giver så os besked, og vi sørger herefter for at få flyttet din fiberforbindelse - såfremt det er muligt at levere fiber til din nye adresse. 

Se her, om du også kan få fibernet på din nye adresse

Hvis du bor udenfor EWIIs forsyningsområde, er proceduren den samme. 

Som medarbejder kan du ikke skifte dit medarbejderbredbånd til en anden udbyder - med mindre din arbejdsgiver har aftaler med flere forskellige udbydere af medarbejderbredbånd.

Er jeres virksomhed på udkig efter en ny aftale om medarbejderbredbånd, som tilbyder jeres medarbejdere stabile og effektive hjemmearbejdspladser via lynhurtigt fiberbredbånd, så kontakt os på 49 28 80 08 for en uforpligtende snak om hvilke produkter og aftaler vi kan tilbyde.

Hos EWII skelner vi mellem firmabetalt internet og medarbejderbredbånd. Forskellen er hvor mange abonnementer, der er tilknyttet aftalen.

Medarbejderbredbånd - flere end 10 abonnementer

Vi laver aftaler om medarbejderbredbånd, når der er flere end 10 medarbejdere fra samme virksomhed, der skal have fiberbredbånd. Medarbejderne kan bo i hele landet, men aftalen om levering af fiberbredbånd laves med EWII.

Firmabetalt internet - 1 abonnement

Firmabetalt internet er når du, som enkelt ansat, får betalt dit internet af din arbejdsgiver. Når du bestiller dit abonnement på fiberbredbånd, skal du blot tilføje din arbejdsgiver som anden betaler. 

Hvis du allerede har en fiberboks installeret i din bolig, kan vi hurtigt - og uden at du skal gøre noget - skifte dig over på en medarbejderbredbåndsaftale. Oftest tager det kun 2 hverdage fra din virksomhed har givet besked til dit abonnement er overflyttet.

Mand sidder foran pc på sit hjemmekontor og afholder online møder. Han har fået gode råd til, hvordan han afholder online møder

Din digitale hverdag

Gode tips til online møder

Der er et par ting, du skal have styr på, når du holder online møder.

Ung mand sidder med wifi router

Din digitale hverdag

Hvad er frekvenser og wifi kanaler?

Vi undersøger hvad frekvenser betyder for dit trådløse internet og hvordan du kan skifte sendekanaler på din router.

Pige ligger med bærbar pc i sengen. Hvor mange streamer egentlig? vi dykker ned i de danske streaming vaner og kigger på de mest populære streamingtjenester.

Din digitale hverdag

Så mange streamer og gamer

Danskerne har virkelig taget streaming og gaming til sig. Vi dykker ned i de seneste tal om streaming.