Internet med tilfredshedsgaranti

Glad kvinde hører musik via fiberbredbånd. Hun er så glad, fordi hendes fiberbredbånd fra EWII er med tilfredshedsgaranti.
Med fiberbredbånd fra EWII får du en tilfredshedsgaranti. Er du ikke 100% tilfreds med dit fiberbredbånd, får du pengene tilbage.

Vi har mange glade og tilfredse kunder med fibernet rundt om i Trekantområdet. Derfor tør vi også godt give dig en tilfredshedsgaranti på internet via fibernet.

Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig, så du får den bedst mulige oplevelse med dit fibernet. Er det ikke muligt at forbedre din oplevelse med dit fiberbredbånd, så du bliver 100% tilfreds, refunderer vi første måneds abonnement.

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien, skal du indenfor de første 30 dage efter aktivering af dit abonnement, ringe til Teknisk Support på 70 55 55 56 og forklare, hvorfor du ikke er 100% tilfreds med dit fiberbredbånd.

Se om du kan få fibernet fra EWII

 

Hos EWII får du:

Med fibernet fra EWII får du en række fordele, som du ikke får andre steder.

 1. Ingen binding

  Hvis ikke hurtigt fiberbredbånd er dig alligevel, kan du altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel - uden gebyr.
 2. Gratis oprettelse

  Hos os betaler du hverken for tilslutning til fibernettet, installation af fiberboks eller oprettelse af dit abonnement.
 3. Altid inkl. wifi

  Uanset hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd, følger der altid en stabil og stærk wifi-løsning med i prisen.
 4. Tilfredshedsgaranti

  Er du ikke 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd indenfor de første 30 dage, giver vi dig pengene tilbage.
Bestil fibernet
Drenge ser ipad under dyne

Surf trygt på nettet med en sikkerhedspakke

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Sikkerhedspakken er inkluderet i abonnementet på flere af vores hastigheder og indeholder bl.a.:

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Dyk ned i sikkerhedspakken

Din digitale hverdag

Sådan vælger du den bedste internetudbyder

Det er fristende kun at fokusere på pris og hastighed, når du skal vælge internetudbyder. Men det kan godt betale sig at gå et spadestik dybere.

Hænder holder om tablet. Bredbåndshastighed kan være svært. For hvilken internethastighed skal jeg vælge? Hvor mange mbit har jeg brug for? Ta' EWIIs fiber test og få svar på 2 min.

Din digitale hverdag

Hvilken hastighed har du behov for?

Svar på 4 nemme spørgsmål og få svaret på, hvilken internethastighed der matcher dit behov.

Dansk træhus. Husets boligværdi er højere, fordi der er etableret fibernet. Særligt kan fibernet på landet øge din værdi af boligen.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.

3 ting du bør vide om EWII's tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgarantien er på 30 dage efter aktivering af dit abonnement. Du gør brug af den ved at ringe til Teknisk Support på 70 55 55 56 og forklare, hvorfor du ikke er tilfreds.

Du skal ringe til Teknisk Support på 70 55 55 56 indenfor de første 30 dage efter aktivering og forklare, hvorfor du ikke er tilfreds.

Ja, hos EWII tilbyder vi fuld tilfredshedsgaranti, dvs. at du får refunderet dit første måneds abonnement hvis vi ikke kan forbedre din oplevelse med dit fiberbredbånd.