Som kunde i EWII har du flere fordele

Vi er glade for at have dig som kunde i EWII, men hvad får du ud af det udover din forsyning af strøm, vand, varme, internet eller din tv-pakke? Du får en hel del, som du måske ikke ved endnu. Vi har samlet dine kundefordele her på siden.
Mand kigger på sin elregning i sit køkken, og undre sig over hvorfor den er blevet så høj.

Du betaler bagud for dit faktiske forbrug   

Vi er klar over, at energikrisen og den høje inflation har påvirket danskernes adfærd og interesse for blandt andet elprisen. Det kan gøre ondt i pengepungen, når du skal betale forud for noget, du endnu ikke har brugt. Det er ikke fair. 

Som kunde i EWII betaler du for dit faktiske forbrug. Du bliver faktureret bagud for den foregående måned. Vi tager ikke et forskud på noget, der ikke tilhører os, men i stedet nedbryder vi din regning i mindre bidder. Det er fair. 

Sig NEJ til aconto

I EWII selvbetjening kan du bl.a. følge dit forbrug af el, vand og varme, samt tilkøbe eller ændre hastighed på dit bredbåndsprodukt.

Du kan nemt følge dit energiforbrug 

Når du er logget ind i selvbetjeningen, kan du altid se overblikket over dit el-, vand- eller varmeforbrug. Du har alle gældende aftaler samlet et sted og kan skifte produkter med få kik. 

Dine data er tilgængelige hele døgnet, hvor du kan betjene dig selv, se dine regninger, følge dine forbrugsmønstre, ændre dine betalingsoplysninger og opsætte overvågning af dit elforbrug. 

Find svar på alt om selvbetjeningen

Kunderådgiver privat - EWII Kundeservice

Du kan få rådgivning, når du har brug for det

Du kan ringe til os og få rådgivning om, hvilket produkt der er bedst til dig. Det er vores fornemmeste opgave at give dig korrekt vejledning og teknisk support. 

I 2022 fik vi en anerkendelse af Wilke som 'branchens bedste samlede kundeservice'. Det ønsker vi at efterleve. Der er flere måder, du kan kontakte os på, hvis du har brug for hjælp. 

Mød vores kundeservice 

Du får nyheder om det, der betyder noget

Når du tilmelder dig EWIIs nyhedsmail, så modtager du aktuelle nyheder i din indbakke. Vi sender sparetips og viden hele året, så du aktivt kan tage stilling til dit forbrug og spare penge. Det kan være rådgivning om, hvornår du bør fylde vand i badebassinet, hvornår du kan skrue op eller ned for varmen og hvordan du skaber et godt indeklima. 

Det er de små ting, der tæller i budgettet. Men bliver du træt af vores nyheder, spareråd, tilbud, konkurrencer og andet, kan du justere mængden af nyhedsbreve eller afmelde denne service. Dine oplysninger videregives ikke til 3. part. 

Tilmeld nyheder fra EWII

Børn hopper i vandpyt

Du er en del af et grønt aftryk

Måske er du blevet elbilsejer for nylig. Måske har du drømt om at gøre en forskel og gøre mere for den grønne omstilling. 

I EWII har vi reduceret vores CO2-udslip med 95% og tænker bæredygtigt i hverdagen. Vejen mod at blive Danmarks grønneste energiselskab ligger os nært. Måske er vi ikke så forskellige i vores tankegang.

Sammen kan vi sætte et grønt aftryk. 

EWII vil vise dig vejen

Åbent fryseskab med udtrykket skuffe. Hvad koster en fryser i strøm om året og hvor stort et strømforbrug har en kummefryser?

Hvor meget strøm bruger en fryser?

Kummefryser eller fryseskab? Hvad koster de hver især i strøm – og bruger en ældre fryser mere strøm end en ny? Dyk til bunds i din frysers strømforbrug her.

Myte om refusion af elafgift, når du har ladestander

Passer det, at du skal have en bestemt el-leverandør for at få elafgiftsrefusion på din ladestander? Det korte svar er NEJ - men bliv klogere på, hvordan det hænger sammen.