Hus i mørke med lys i vinduerne om aftenen. Få billig el fra EWII Energi.

Skift til EWII og få grøn el til en billig pris

Kan jeg få både billig og mere miljøvenlig el end den strøm, der udledes fra de fossile brændstoffer? Og hvad skal jeg i givet fald være opmærksom på?

To fluer med et smæk. Selvfølgelig kan du det.

Hos EWII giver vi dig en fair pris på både el og abonnementspris på vores elaftaler.

Og så er strømmen ikke bare strøm, men grøn strøm fra de vedvarende energikilder.

Markedet for el kan virke uoverskueligt, og som kunde kan du føle dig snydt af gebyrer, forskellige måder at opgøre abonnementspriser på og bindingsperioder. 

Det vil vi gøre op med.

...og hvorfor dog ikke gøre op med sort strøm, og vælge miljøet til, når nu vi alligevel er i gang.

Billig og grøn strøm

Lave priser på el fra vedvarende energikilder. Det er muligt. Vi hjælper dig med at navigere i elmarkedet – og du er naturligvis velkommen til at sammenligne vores elpriser med andre leverandørers priser. 

Et gratis tip herfra. Hvis du overvejer at skifte elleverandør, så skal du se ud over prisen pr. kilowatt - typisk forkortet kWh prisen. Hold i stedet øje med abonnementsprisen og de gebyrer du skal betale. Det er her, der typisk er store forskelle de forskellige elleverandører imellem. 

Vælger du EWII, får du el fra de vedvarende energikilder uanset hvilket af vores elprodukter, du vælger. Vi synes nemlig ikke kun, at grønt er godt for øjnene. Derfor er det en selvfølge, at vores kunder kun kan vælge grøn strøm

Få tips til at sammenligne elpriser

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du billig el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Der er ingen bindingsperiode på strøm fra os. Du kan til hver en tid opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, slipper du for at betale oprettelsesgebyr.
 3. Ingen forudbetaling

  Nej tak til aconto. Hos os opkræves du ikke forud, men bagud. Hver måned.
 4. Grøn strøm

  Via oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.
Køb el her

Frit valg på alle hylder

Det danske elmarked har været frit siden 2003. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvilken leverandør af el, du vil have. For at du bedst kan sammenligne priser og finde den billigste, så skal du undersøge dit forbrug, og hvad du betaler i dag.

Derudover skal du gøre op med dig selv, om du er mest til faste eller variable priser på din strøm. Lidt ligesom når du skal vælge dit boliglån.

Hos os hedder de valg Grøn Fastpris eller Grøn Indkøbspris

Og hvor grønt skal dit el være? Måske er Grøn Fremtid det rigtige valg for dig, hvis du ønsker at gøre noget ekstra for klimaet?

Hvornår er strøm billigst?

Engang fik du billigere strøm om natten, da det er her forbruget i Danmark er lavest.

Men sådan er det ikke nødvendigvis længere. Der er derfor vigtigt at du følger med i elprisen time for time, hvis du vil sikre dig en billig pris på el. 

Strømprisen styres af udbud og efterspørgsel. Når vi alle sammen skal følge med i nyhederne, alt imens vi koger spaghetti, lader vores elbil op og ungerne laver lektier på computeren - så er strømmen dyrest. Det kalder vi kogespidsen, fordi det ofte sker i tidsrummet mellem 17-21.

Se hvad der påvirker elprisen 

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Det er naturligvis meget forskelligt hvad en husstand bruger af strøm. Hvor mange er i husstanden? Har du elbil? Får du din varme fra en elradiator eller en varmepumpe? Mødes du med vennerne og køre med modeltog i kælderen hver mandag aften? Den slags spiller ind på elforbruget.

Vores bedste svar er, at en voksen bruger gennemsnitligt 1.600 kWh om året. For en gennemsnitsfamilie med to voksne og to børn er et almindeligt elforbrug cirka 4.500 kWh om året. 

Læs mere om elforbruget i en husstand

En stor del af din samlede elpris går til afgifter til staten, moms og transportudgifter, som er ens, uanset hvilken elaftale og elleverandør du vælger.

Det er kun den del, der betales til din elleverandør, som du selv kan påvirke.

Elpris og abonnement - til dit elselskab

Betaling for el til din elleverandør er fordelt på dit elabonnement, som er en fast månedlig ydelse, og på din kWh-pris. Vi har en lav abonnementspris og nogle af markedets laveste elpriser på grøn strøm – uden binding og uden ekstra gebyrer.

Læs mere om elprisens sammensætning

Overvejer du at skifte elleverandør, er det vigtigt, at du ikke kun sammenligner kWh-prisen, men også din abonnementspris og de forskellige gebyrer, som du betaler i dag.

Nej, det er som udgangspunkt gratis at skifte leverandør. Der er ingen oprettelsesgebyrer, og vi klarer overflytningen for dig.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke personligt at opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentationen for din opsigelse.

Kontakt os på 70 55 55 55 og hør nærmere.

Sådan får du grøn og billig el

Du er kun 4 trin fra at få både billig og grøn strøm til din bolig.

 1. Sig "Ja tak til EWII"

  Det tager kun 2 minutter at udfylde bestillingen. Vi sender dig en kvittering med det samme.
 2. Skifte af elleverandør

  Du modtager din elkontrakt fra EWII. Tjek om alt ser rigtigt ud. Vi klarer flytningen fra din tidligere leverandør af el.
 3. Grøn el i din stikkontakt

  Dit leverandørskifte er gennemført. Fra den 1. i den efterfølgende måned har du billig og grøn strøm fra EWII.
 4. Første regning

  Du får din første regning ca. 1½ måned efter leveringsstart. Vi afregner nemlig aconto forud, men derimod først når du har brugt dit el.
Ja tak til grøn el fra EWII

Dit forbrug

Hvad koster standby-strøm?

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget strøm dine elektroniske apparater bruger, når de er i dvale eller sat på standby?