Sådan finder du det bedste elselskab for dig

Hvem mon er Danmarks bedste elselskab?
Hånd tænder for kaffemaskine. Find det bedste elselskab på din jagt efter ny elleverandør.

Sådan finder du din leverandør af el

Det kræver nok en god kop kaffe, inden du stiller dig selv spørgsmålet: "Hvad er vigtigt for mig, når jeg skal vælge elselskab?".

Hvis du er som hovedparten af danskerne, så er det sjældent, du forholder dig til strøm. Men er det virkelig nok det "bare" virker, eller er der andre ting der betyder noget for dig?

Hos EWII gør vi os umage for, at det skal være nemt for dig, når du skal vælge elleverandør. Det skal være enkelt og uden bøvl for dig. Og du skal kunne få leveret strøm til din bolig uanset, hvor i Danmark du bor. 

Og ikke bare strøm, men grøn strøm som 100 % certificeret vedvarende energi. For der er forskel på strøm, selvom du ikke lige kan se det.

Valget af elselskab afhænger af dine ønsker og holdninger

I Danmark kan du frit vælge hvilken elleverandør, du vil have. Hos EWII vælger du tre essentielle ting til, hvis du vælger os som dit elselskab.

 • Du skal have lave og grønne elpriser, der er til at forstå

Svarer det, at skrive noget med småt, ikke lidt til at hviske? Det synes vi, så hos os er der ingen betingelser skjult i baggrunden eller skrevet i en størrelse, som ingen kan læse. Og naturligvis er alle vores elprodukter baseret på vedvarende energi

Det er ikke kun elprisen, der er afgørende for at være det bedste elselskab, hvis du spørger os. Også servicen skal være i top. Vi guider dig til at vælge det bedste elprodukt for dig i forhold til dit forbrug. Og selvfølgelig har du frit produktvalg blandt vores elprodukter.

 • Du skal kende dit elforbrug

På EWIIs Selvbetjening får du overblik over dit forbrug af el. Her kan du se dit forbrug måned for måned, dag for dag og time for time. Du kan også opsætte en overvågning, så du får en notifikation, hvis dit elforbrug overstiger den grænse, du selv har sat.

Det får du også med el fra EWII

Vi giver dig lave grønne elpriser, der er til at forstå - uanset hvor i landet du bor. Men det er langtfra det eneste, du får fra os.

 1. Bagudrettet betaling

  Betal først når du har brugt strømmen.
 2. Faktisk afregning

  Nej tak til a conto. Betal kun for dit faktiske elforbrug.
 3. Månedlig betaling

  Sikrer mere overskuelighed i din privatøkonomi.
 4. Ingen skjulte gebyrer

  Kun reelle elpriser.

4 tips til din søgen efter det bedste elselskab

 1. Sammenlign elleverandørens elpriser, men kun på kWh og abonnement

  Vidste du, at den reele prise på el kun udgør 15-20 % af din elregning? Tilgengæld kan den pris variere en hel del fra elselskab til elselskab.

  Afgifter til Staten og transportudgifter til elnetselskabet vil være de samme uanset, hvilken elleverandør du vælger. De dele af den samlede elpris går til staten og til dit elnetselskab, som ejer det fysiske ledningsnet, hvor du bor. Disse kan du ikke påvirke.

 2. Undersøg hvilke gebyrer, der bliver lagt ovenpå din pris

  Udover din kWh-timepris og abonnement kan mængden af og størrelsen på elleverandørens gebyrer også have stor indflydelse på den endelige elpris, som du ser på din regning.

 3. Undersøg om der er en bindingsperiode på din elaftale

  Det er ofte her elselskaberne skiller sig ud fra hinanden. Nogle har lange bindingsperioder, mens andre, som EWII, ingen har. Enkelte leverandører af el kan sågar også finde på at opkræve et beløb for opsigelse af din elaftale, når du ønsker at skifte elleverandør.

 4. Tjek elpris.dk hvis du er i tvivl, om din elpris er god.

  Her kan du få et uvildigt overblik over elpriserne i Danmark.

Hvilke elaftaler kan jeg vælge imellem

Ofte stillede spørgsmål

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003. Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. De transporterer strømmen til din stikkontakt og vil være det samme, uanset hvilken elleverandør du vælger.

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med.

Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el på vores web. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Du kan skifte leverandør med løbende måned + 1 måneds varsel, hvis du ikke er bundet af en anden aftale.

Nej, det er som udgangspunkt gratis at skifte leverandør. Der er ingen oprettelsesgebyrer, og vi klarer overflytningen for dig.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke personligt at opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentationen for din opsigelse.

Kontakt os på 70 55 55 55 og hør nærmere.

Lys i stue - hvad koster 1 kWh?

Dit forbrug

Hvad koster en kWh el

Hvad er en kWh, og hvad betaler jeg egentlig for?

Dit forbrug

Sammenlign din elpris

Elpriser kan virke uigennemskuelige. Vi kan hjælpe dig

Vindmølle på en mark

Dit grønne aftryk

Du får strøm fra vindmøller

Faktisk kan du ikke få el fra EWII uden strøm fra vedvarende energikilder