Grøn Standard

Grøn Standard følger prisen på elmarkedet, men fastsættes kvartalsvis - så du ved hvad du skal betale.
 • Vores mest populære elprodukt

 • En variabel pris på el, som du kender 3 måneder frem

 • 100 % certificeret vedvarende energi

En gennemnsnitspris på el - men ikke et gennemsnitligt elprodukt.

Med Grøn Standard el får du en gennemsnitspris på din el. Den bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af markedspriserne for el i det foregående kvartal.

Prisen på el bestemmes hver 3. måned, så du med Grøn Standard får en kvartalpris på el

Du kan frit udtræde af din Grøn Standard pris aftale med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter.

Helt standard er dit elprodukt nu ikke. Din strøm kommer nemlig udelukkende fra de bæredygtige og vedvarende energikilder.

Forbrugerombudsmandens mærkning for grøn strøm - et blad

Hvad betyder de grønne blade?

Vi kan ikke bare kalde vores strøm for grønt. Det er der ingen leverandør af el, der kan. Udbyderen skal kunne dokumentere, at den grønne strøm kommer fra vedvarende energikilder.

Betegnelsen grøn strøm er underlagt dokumentationskrav fra Forbrugerombudsmanden, og er dermed din garanti for bæredygtig el. Du kan gå i dybden med ordningen her.

Mærkningen består af grønne blade.  

 • 1 blad betyder, at strømmen er baseret 100 % på vedvarende energikilder.
 • 2 blade betyder, at strømmen leveres 100 % fra vedvarende energikilder, samt at udbyderen foretager yderligere klimatiltag med en ikke ubetydelig klimaeffekt.

Alle elprodukter fra EWII har som minimum et grønt blad, og et enkelt elprodukt har endda opnået to blade.

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du både billig og CO2 neutral el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Du får ingen bindingsperiode på strøm fra os. Det betyder, at du til hver tid kan opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, er der intet oprettelsesgebyr. Det er gratis at blive oprettet som kunde.
 3. Gennemsigtighed

  Vi er ærlige om, hvad du får og gemmer intet i tekster med småt. Hos os er der ingen hager.
 4. Grøn Strøm

  Via indkøb af oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.
Grøn el - se produkter her
Grøn strøm fra EWII er CO2 neutral el

CO2 neutral el

EWII indkøber grønne oprindelsesgarantier svarende til vores kunders samlede forbrug af el.

Det er din sikkerhed for, at den producerede mængde strøm er fra vedvarende energikilder - din garanti for CO2 neutral og bæredygtig strøm. 

Garantierne udstedes af det selvstændige statslige selskab Energinet, der ejer og driver dansk energiinfrastruktur.

Vores, og dermed din, grønne strøm er CO2 neutral.

Det har vi papir på.

Så nemt skifter du

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. 1-2-3, og du har strøm fra en anden udbyder i dine stikkontakter.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil

Godt at vide om el

Du skal vælge EWII som din leverandør, fordi du hos os altid får gennemskuelige priser – og fordi vi sikrer, at du til enhver tid har en lav elpris. Du får 24/7/365 online selvbetjening og en stabil leverandør med mere end 150 år på bagen.

 • Ingen skjulte gebyrer og ingen binding
 • Bestil på 2 minutter og så klarer vi resten

Du skal dog være opmærksom på, at nogle leverandører i kontrakterne kræver, at opsigelsen sker skriftligt direkte fra dig som kunde. Derfor anbefaler vi, at du sender en skriftlig opsigelse til din tidligere leverandør.

Det er nemt at skifte selskab – ligegyldigt, om du skal flytte eller blive boende

 • Kræver ingen installationer
 • Skiftet sker helt automatisk
 • Vi afmelder dit gamle abonnement

Ligegyldigt om du skal flytte eller bliver boende på din nuværende adresse, er det nemt og hurtigt at skifte selskab, og det kræver ikke noget af dig. Du skal blot foretage en bestilling på vores hjemmeside, og så klarer vi resten. Vi afmelder dit gamle abonnement og sørger for, at du automatisk skifter til at købe el fra EWII fra den aftalte dato. Det kræver ingen installationer, og der er ikke nogen overgangsfase mellem dit gamle og nye selskab – og hvis du vil ændre dit produktvalg, så har du altid frit produktvalg hos os.

Vores mission: Gennemsigtige produkter og priser

Mange synes, at produkter og priser på elmarkedet er uigennemskuelige. Vi har derfor gjort det til vores mission at gøre vores produkter og priser simple og nemme at forstå.

Som kunde hos EWII får du, hvad du ser. Alle omkostninger er inkluderet i den pris, du ser, og vi gemmer ikke noget under ”det med småt”. Vi giver dig nogle af markedets laveste priser - uden binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement hos EWII med et varsel på løbende måned + en måned - uden et opsigelsesgebyr.

Grøn strøm - en af livets selvfølgeligheder

Alle vores elprodukter er grønne. Uanset hvilken elaftale du vælger, sender du klimaet en kærlig tanke. Kun via en høj efterspørgsel på bæredygtig el, ændrer udbuddet sig af grøn strøm i det danske elnet. Hos os gør dit grønne elforbrug en forskel. 

Elprisen svinger hele tiden. Derfor kan du ikke ud fra den nuværende elpris vurdere, hvilken elaftale der kommer til at koste dig mindst i det lange løb. Du bør i stedet vælge din elaftale ud fra, om du tror på prisstigninger på elmarkedet, og hvor vigtigt det er for dig at kende din månedlige pris.

​Grøn El til Indkøbspris: Prisen varierer og følger markedsprisen på el

Med Grøn Indkøbspris betaler du en variabel pris, der følger markedsprisens udvikling time for time. Du vil derfor i nogle perioder betale en højere elpris end den faste elpris, mens andre vil være billigere. Over de seneste år har vores variable produkt været den billigste løsning.

Produktet er et godt valg til dig, som tænker over, hvornår du bruger din strøm eller kan flytte dit elforbrug til de billigste timer på døgnet f.eks. ved at sætte vaskemaskinen til at vaske om natten. 

Grøn Fremtid: Vores grønneste elprodukt

Med Grøn Fremtid får du samme fordele som med Grøn Indkøbspris, men med i din elaftale følger en løbende donation til ekstra klimaindsats via direkte støtte til miljøprojekter. Du får desuden direkte adgang til vores prisreducerende energirådgivning.

Grøn Fastpris: Du kender din pris på el

Med Grøn Fastpris låser du din pris og betaler en fast kWh-pris i hele perioden. Med en fast pris ved du præcist, hvad du kommer til at betale i perioden. I et marked med stigende priser, vil der være en besparelse over tid, mens der i et faldende elmarked i gennemsnit betales en lidt højere pris.

Grøn Standard el: Vores mest populære elprodukt

Grøn Standard el er vores mest populære elaftale. Den er til dig, som gerne vil have en variabel pris, der følger markedet, men som også gerne vil vide, hvad du skal betale hvert kvartal. Her følger elprisen fortsat elmarkedets udvikling, men prisen fastsættes hvert kvartal, så du ved, hvad du skal betale tre måneder frem i tiden. Standard el er en god løsning, hvis du ikke ved, hvad du skal vælge eller ønsker en mellemting mellem Grøn Fastpris og Grøn indkøbspris.

Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du skal vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser.

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med.

Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el på vores hjemmeside. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

• Fortrydelsesret: Du har altid 14 dages fortrydelsesret på bestillingen.

• Opsigelse: Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med et varsel på løbende måned + en måned.

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digital post, så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i Selvbetjeningen. Ved tilmelding til digital post har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.


Se vores aftalevilkår her

 

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.

Mor og datter sidder i sofa med ipad

Produkt

Grøn Fastpris - samme pris i 12 måneder

Elaftalen til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode.