Grøn Fastpris

Grøn Fastpris er elaftalen til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode, uden at binde dig til noget.
 • Fast pris på grøn strøm i 1 år

 • Ingen binding

 • Ingen forudbetaling

Den dag du tegner din elaftale på Grøn Fastpris, fastlåses din pris i et år. Du slipper for at bekymre dig, om elprisen går op eller ned. Din pris forbliver den samme. 

Det giver dig en sikkerhed i dit budget i en tid med store udsving i elpriserne. Og det uden at du er bundet af en aftale hos os i perioden. 

Prisen på Grøn Fast pris fastlægges en gang årligt, og gælder i 12 måneder

Med Grøn Fastpris er du garanteret en god, fast elpris i hele perioden. Du ved, hvad du skal betale for din strøm, så du ikke pludselig oplever at få en ubehagelig overraskelse på din elregning.

Når du har låst din elpris fast, vil din pris naturligvis ikke ændre sig i perioden.

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du billig el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Der er ingen bindingsperiode på strøm fra os. Du kan til hver en tid opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, slipper du får at betale oprettelsesgebyr.
 3. Ingen forudbetaling

  Nej tak til aconto. Hos os opkræves du ikke forud, men bagud. Hver måned.
 4. Grøn Strøm

  Via oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.
Bestil her
Mand kigger på sin elregning i sit køkken, og undre sig over hvorfor den er blevet så høj.

Forudbetalt el er ikke fair

Oplever du også ekstraordinære høje aconto opkrævninger fra din leverandør af el?

Så er du ikke elkunde hos os.

Vi kræver ikke, at du skal betale for et elforbrug flere måneder frem i tiden. Man skal vel have forbrugt noget, før det kan kaldes et forbrug?

Samtidig tager en acontoopgørelse ikke hensyn til, om du har foretaget energibesparende tiltag siden samme tid sidste år.

Det synes vi ikke er fair – især lige nu, hvor priserne på el er så høje. Vi fakturerer derfor månedligt med tilbagevirkende kraft for dit faktiske forbrug.

Så undgår du også, at din elregning pludselig løber løbsk.

Læs mere om hvorfor vi siger klart nej til aconto

Forbrugerombudsmandens mærkning for grøn strøm - et blad

Hvad betyder de grønne blade?

Vi kan ikke bare kalde vores strøm for grønt. Det er der ingen leverandør af el, der kan. Udbyderen skal kunne dokumentere, at den grønne strøm kommer fra vedvarende energikilder.

Betegnelsen grøn strøm er underlagt dokumentationskrav fra forbrugerombudsmanden, og er dermed din garanti for grøn strøm.

Mærkningen består af grønne blade.  

 • 1 blad betyder, at strømmen er baseret 100 % på vedvarende energikilder.
 • 2 blade betyder, at strømmen leveres 100 % fra vedvarende energikilder, samt at udbyderen foretager yderligere klimatiltag med en ikke ubetydelig klimaeffekt.

Alle elprodukter fra EWII har som minimum et grønt blad, og et enkelt af vores elprodukt lever endda op til forbrugerombudsmandens mærkningsordning for to klimablade.

Så nemt skifter du

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. 1-2-3, og du har strøm fra en anden udbyder i dine stikkontakter.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil
Grøn strøm fra EWII er CO2 neutral el

CO2-neutral el

EWII indkøber grønne oprindelsesgarantier svarende til vores kunders samlede forbrug af el.

Det er din sikkerhed for, at den producerede mængde strøm er fra vedvarende energikilder - din garanti for CO2-neutral grøn strøm

Garantierne udstedes af det selvstændige statslige selskab Energinet, der ejer og driver dansk energiinfrastruktur.

Det har vi papir på.

Godt at vide om el

Du skal vælge EWII som din leverandør af el, fordi du hos os altid får en fair og gennemskuelig elpris. Du får god kundeservice, og adgang til online selvbetjening fra en stabil leverandør af el, med mere end 150 år på bagen. Du får blandt andet:

 • Ingen A/C forudbetaling, men kun forbrugsfaktureret el
 • Ingen binding og ingen skjulte gebyrer
 • Oprettelse til 0 kr.

Det er nemt og hurtigt at skifte til os, som din nye leverandør af el. Du skal blot foretage en bestilling på vores hjemmeside. Så klarer vi resten. Vi sikrer, at der ikke bliver en overgangsfase mellem dit gamle og nye selskab. 

Gennemsigtige produkter og priser

Priser og produkter på elmarkedet kan være uigennemskuelige. Vores priser og produkter og nemme at forstå.

Som kunde hos EWII får du, hvad du ser. Alle omkostninger er inkluderet i den pris, du ser, og vi gemmer ikke noget væk i ”det med småt”. 

Grøn strøm - en af livets selvfølgeligheder

Vi leverer kun grøn strøm, og mener flere elselskaber burde følge vores eksempel. Nemlig helt at fjerne de sorte elprodukter fra hylderne.

Elprisen svinger hele tiden. Derfor kan du ikke ud fra den nuværende elpris vurdere, hvilken elaftale der kommer til at koste dig mindst i det lange løb. Du bør i stedet vælge din elaftale ud fra, om du tror på prisstigninger på elmarkedet, og hvor vigtigt det er for dig at kende din månedlige pris.

​Grøn El til Indkøbspris: Prisen varierer og følger markedsprisen på el

Med Grøn Indkøbspris betaler du en variabel pris, der følger elprisens udvikling time for time. Du vil derfor i nogle perioder betale en højere elpris end den faste elpris, mens andre vil være billigere. Over de seneste år har vores variable produkt været den billigste løsning.

Produktet er et godt valg til dig, som tænker over, hvornår du bruger din strøm eller kan flytte dit elforbrug til de billigste timer på døgnet f.eks. ved at sætte vaskemaskinen til at vaske om natten. 

Grøn Fremtid: Vores grønneste elprodukt

Med Grøn Fremtid får du samme fordele og afregningsform på timebasis som med Grøn Indkøbspris, men med i din elaftale følger en løbende donation til ekstra klimaindsats via direkte støtte til miljøprojekter. 

Grøn Fastpris: Du kender din pris på el

Med Grøn Fastpris låser du din pris og betaler en fast kWh-pris i hele perioden. Med en fast pris ved du præcist, hvad du kommer til at betale i perioden. I et marked med stigende priser, vil der være en besparelse over tid, mens der i et faldende elmarked i gennemsnit betales en lidt højere pris.

Grøn Standard el: Vores mest populære elprodukt

Grøn Standard er til dig, som gerne vil have en elpris, der følger markedet, men som også gerne vil vide, hvad du skal betale hvert kvartal. Her følger elprisen fortsat elmarkedets udvikling, men prisen fastsættes hvert kvartal, så du ved, hvad du skal betale tre måneder frem i tiden. Standard el er en god løsning, hvis du ikke ved, hvad du skal vælge eller ønsker en mellemting mellem Grøn Fastpris og Grøn indkøbspris.

Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du skal vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser.

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med.

Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el på vores hjemmeside. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

• Fortrydelsesret: Du har altid 14 dages fortrydelsesret på bestillingen. Dog skal du være opmærksom på, at du ved ønsket om levering af din el-aftale indenfor 14 dage efter din bestilling, samtidig frasiger dig retten til at gøre brug af din fortrydelsesret.

• Opsigelse: Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med et varsel på løbende måned + en måned.

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digital post, så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i Selvbetjeningen. Ved tilmelding til digital post har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.


Se vores aftalevilkår her

 

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.