Fastpris på el

Kvinde med pladespiller er glad for, at hun har en fast pris på el. Med en fastprisaftale el fra EWII, får hun grøn strøm til en fast pris.
Grøn Fastpris er elaftalen til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode, uden at binde dig til noget.
 • Fast pris på grøn strøm i 1 år

 • Ingen binding

 • Ingen forudbetaling

Den dag du tegner din elaftale på Grøn Fastpris, fastlåses din pris i et år. Du slipper for at bekymre dig, om elprisen går op eller ned. Din pris forbliver den samme. 

Det giver dig et overblik over din udgift til el i budgettet over faste udgifter. Du er ikke bundet af aftalen hos os i perioden, men kan frit skifte til en anden elaftale, hvis du bliver mere risikovillig med din elaftale.

Med Grøn Fastpris er du garanteret en god, fast elpris i hele perioden. Du ved, hvad du skal betale for din strøm, så du ikke pludselig oplever at få en ubehagelig overraskelse på din elregning.

Prisen på Grøn Fast pris fastlægges en gang årligt, og gælder i 12 måneder

Grøn Fastpris: Grafen viser udviklingen af din elpris i 12 måneder.

Få grøn el til fastpris

Når du har låst din elpris fast, vil din pris naturligvis ikke ændre sig i perioden. Og det i alle 12 måneder. 

Bestil grøn el til fastpris

Få en kort forklaring på elproduktet Grøn el til fastpris fra en energirådgiver i kundeservice hos EWII

Video

Få en forklaring på grøn el til fastpris

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du billig el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Der er ingen bindingsperiode på strøm fra os. Du kan til hver en tid opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, slipper du for at betale oprettelsesgebyr.
 3. Ingen forudbetaling

  Nej tak til aconto. Hos os opkræves du ikke forud, men bagud. Hver måned.
 4. Grøn strøm

  Via oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.
Køb el her
Forbrugerombudsmandens mærkning for grøn strøm - et blad

Hvad betyder de grønne blade?

Vi kan ikke bare kalde vores strøm for grøn. Det er der ingen leverandør af el, der kan. Udbyderen skal kunne dokumentere, at den grønne strøm kommer fra vedvarende energikilder.

Betegnelsen grøn strøm er underlagt dokumentationskrav fra forbrugerombudsmanden, og er dermed din garanti for grøn strøm.

Mærkningen består af grønne blade.  

 • 1 blad betyder, at strømmen er baseret 100 % på vedvarende energikilder.
 • 2 blade betyder, at strømmen leveres 100 % fra vedvarende energikilder, samt at udbyderen foretager yderligere klimatiltag med en ikke ubetydelig klimaeffekt.

Alle elprodukter fra EWII har som minimum et grønt blad, og et enkelt af vores elprodukt lever endda op til forbrugerombudsmandens mærkningsordning for to klimablade. Læs om Grøn Fremtid

Mand kigger på sin elregning i sit køkken, og undre sig over hvorfor den er blevet så høj.

Forudbetalt el er ikke fair

Oplever du også ekstraordinære høje aconto opkrævninger fra din leverandør af el?

Så er du ikke elkunde hos os.

Vi kræver ikke, at du skal betale for et elforbrug flere måneder frem i tiden. Man skal vel have forbrugt noget, før det kan kaldes et forbrug?

Samtidig tager en acontoopgørelse ikke hensyn til, om du har foretaget energibesparende tiltag siden samme tid sidste år.

Det synes vi ikke er fair – især lige nu, hvor priserne på el er høje. Vi fakturerer derfor månedligt med tilbagevirkende kraft for dit faktiske forbrug.

Så undgår du også, at din elregning pludselig løber løbsk.

Læs mere om hvorfor vi siger klart nej til aconto

Godt at vide om fastpris el

Uanset hvilken elaftale, du vælger hos EWII, er den uden binding. Dvs. du kan til enhver tid opsige din fastprisaftale med et opsigelsesvarsel. Du kan også frit skifte til en af vores andre elaftaler.

Hos EWII har vi taget et aktivt valg om kun at levere grøn strøm. Ved at vælge elaftalen Grøn Fastpris, får du altså både en fast pris på el og du bidrager til, at der kommer mere vedvarende energi i elnettet.

Vi låser din elpris fast i 12 måneder. Det betyder, at du betaler en fast pris pr. kilowatt-time el, du forbruger. Prisen for at få transporteret strømmen frem til din bolig vil stadig variere. Transportprisen kaldes også nettarif.

Så nemt skifter du

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. 1, 2, 3 - og du har strøm fra EWII i dine stikkontakter.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil

Godt at vide om el

• Fortrydelsesret: Du har 14 fortrydelsesret på din bestilling af el. Dog skal du være opmærksom på, at du ved ønsket om levering af din aftale af el indenfor 14 dage efter din bestilling, samtidig frasiger dig retten til at gøre brug af din fortrydelsesret.

• Opsigelse og skifte af produkt: Du kan opsige eller ændre dit elprodukt med et varsel på løbende måned + en måned. Husk at sikre, at du ikke er i binding ved din nuværende elleverandør. Ved opsigelse anbefaler vi, at du retter henvendelse til dit elselskab. 

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digitale beskeder så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i selvbetjeningen. Ved tilmelding til digitale beskeder har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.

Se vores aftalevilkår her

 

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003. Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. De transporterer strømmen til din stikkontakt og vil være det samme, uanset hvilken elleverandør du vælger.

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.