Grøn Indkøbs­pris

Ungt par bager vafler - Se den aktuelle elpris
Grøn Indkøbspris er el til dig, der ønsker en pris på strøm, som følger udviklingen på elmarkedet. Prisen ændrer sig time for time. På den måde betaler du altid den aktuelle spotpris for din el.
 • Aktuel spotpris på el, der fastsættes time for time

 • Ingen skjulte gebyrer eller binding

 • 100 % certificeret vedvarende energi

Du betaler den aktuelle spotpris på el

Med Grøn Indkøbspris vælger du et gennemskueligt og fremtidssikret elprodukt.

Prisen på Grøn Indkøbspris svinger fra time til time

I takt med at vores samfund og funktioner i vores boliger bliver mere og mere eldrevet, vil forbruget af strøm stige.

Med Grøn Indkøbspris betaler du den rene elpris. Du betaler blot 29 kr. pr. måned i abonnement til os, og så er din elpris pr. kWh den aktuelle pris på elbørsen Nord Pool. 

Hos EWII er alle vores elprodukter grønne, hvorfor alle elprodukter - også den aktuelle spotpris på el - pålægges et tillæg for certificeret grøn strøm.

Tænker du over, hvornår du bruger strøm?

Grøn Indkøbspris er også produktet, hvor du med din adfærd selv kan påvirke din elregning. Start opvaskemaskinen, sæt en tøjvask over eller oplad elbilen om natten, hvor strømmen ofte er billigst.

Det forudsætter dog, at din adresse er såkaldt flexafregnet - men hvad er så lige det? Flexafregning betyder, at du bliver afregnet den aktuelle timepris på elmarkedet. Altså en variabel - eller en fleksibel pris på dit el, om man vil. Deraf navnet.  

Se elprisen time for time

Grøn Indkøbspris er begrænset til privatkunder, med årligt elforbrug der ikke overstiger 30.000 kWh/år. Overstiger dit forbrug denne grønse pr. år, kan EWII Energi vælge at flytte dig over på produktet Grøn Standard.

Se prisudviklingen for Grøn Indkøbspris

Så nemt skifter du

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. 1-2-3, og du har strøm fra en anden udbyder i dine stikkontakter.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil
Forbrugerombudsmandens mærkning for grøn strøm - et blad

Hvad betyder de grønne blade?

Vi kan ikke bare kalde vores strøm for grønt. Det er der ingen leverandør af el, der kan. Udbyderen skal kunne dokumentere, at den grønne strøm kommer fra vedvarende energikilder.

Betegnelsen grøn strøm er underlagt dokumentationskrav fra Forbrugerombudsmanden, og er dermed din garanti for bæredygtig el. Du kan gå i dybden med ordningen her.

Mærkningen består af grønne blade.  

 • 1 blad betyder, at strømmen er baseret 100 % på vedvarende energikilder.
 • 2 blade betyder, at strømmen leveres 100 % fra vedvarende energikilder, samt at udbyderen foretager yderligere klimatiltag med en ikke ubetydelig klimaeffekt.

Alle elprodukter fra EWII har som minimum et grønt blad, og et enkelt elprodukt har endda opnået to blade.

Mand kigger på sin elregning i sit køkken, og undre sig over hvorfor den er blevet så høj.

Forudbetalt el er ikke fair

Oplever du også ekstraordinære høje aconto opkrævninger fra din leverandør af el?

Så er du ikke elkunde hos os.

Vi kræver ikke, at du skal betale for et elforbrug flere måneder frem i tiden. Man skal vel have forbrugt noget, før det kan kaldes et forbrug?

I vores verden svarer det til, at du opkræves forudbetaling på dit abonnement hos Netflix, fordi sæson 2 af din yndlingsserie udkommer om et par måneder. 

Det synes vi ikke er fair – især lige nu, hvor priserne på el er så høje. Vi fakturerer derfor månedligt med tilbagevirkende kraft for dit faktiske forbrug.

Så undgår du også, at din elregning pludselig løber løbsk.

Læs mere om hvorfor vi siger klart nej til aconto

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du billig el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Der er ingen bindingsperiode på strøm fra os. Du kan til hver en tid opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, slipper du får at betale oprettelsesgebyr.
 3. Ingen forudbetaling

  Nej tak til aconto. Hos os opkræves du ikke forud, men bagud. Hver måned.
 4. Grøn Strøm

  Via oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.
Bestil her
Grøn strøm fra EWII er CO2 neutral el

CO2 neutral el

EWII indkøber grønne oprindelsesgarantier svarende til vores kunders samlede forbrug af el.

Det er din sikkerhed for, at den producerede mængde strøm er fra vedvarende energikilder - din garanti for CO2-neutral og bæredygtig strøm. 

Garantierne udstedes af det selvstændige statslige selskab Energinet, der ejer og driver dansk energiinfrastruktur.

Vores, og dermed din, grønne strøm er CO2-neutral.

Det har vi papir på.

Grøn Indkøbspris

Energinet.dk har besluttet, at der pr. 1. december 2017 skulle åbnes op for flexafregning. Nye kunder vil komme på en aftale med en variabel pris aftaler.

Når flexafregingen bliver tilgængelig på din adresse, vil du blive afregnet det faktiske forbrug time for time, i modsætning til i dag, hvor kunder med en  variabel pris bliver afregnet et gennemsnit.

Vores elproukter med flexargening og variable priser hedder Grøn El til indkøbspris eller Grøn Fremtid. Begge følger prisudviklingen på kWh på Nord Pool.

Se elpriser time for time

Det er svært at sige, da det afhænger af både tidspunkt for og dit forbrug af el.

Hvis størstedelen af dit forbrug ligger i de dyre timer, vil flexafregning måske have indflydelse på din pris i en opadgående retning. Ligeledes vil din pris måske falde, hvis meget af dit forbrug ligger i de billigere timer.

Se den aktuelle elpris

Hos EWII Energi arbejder vi på, at det i fremtiden bliver nemmere for dig som kunde at overvåge markedet, og derved udnytte de billige timer optimalt. De fleste af vores kunder kan allerede nu se, hvornår strømmen bruges.

Log på Selvbetjeningen.

Flexafregning betyder kort fortalt, at du vil blive afregnet på baggrund af den aktuelle elpris på elbørsen Nord Pool.

Det betyder, at dit forbrug af el fremover bliver aflæst og afregnet på timebasis. Alle andre vilkår er uændrede, og du vil stadig som i dag kun modtage din regning én gang hver måned for dit faktuelle forbrug.

Du vil med flexafregning få mulighed for at påvirke din afregning. For eksempel kan du flytte brugen af f.eks. vaskemaskine og tørretumbler til de timer i døgnet, hvor strømmen er billigere eller grønnere, end i de timer, hvor alle andre bruger strøm.

Se hvordan priserne bevæger sig hen over døgnet

Overgangen til Flexafregning begyndte for de første kunder i december 2017, og fortsætter indtil, at alle kunder bliver afregnet deres faktiske forbrug time for time.

Overgangen til flexafregning vil ske løbende over de næste år.

EWII Energi har ikke indflydelse på hvem, og hvornår man som kunde overgår til flexafregning, fordi det er dit elnetselskabet (dem der transporterer strømmen og ejer elmåleren), der bestemmer tempoet af udrulningen.

Der vil derfor også være forskel på, hvornår du bliver flexafregnet alt efter, hvor i landet du bor.

Godt at vide om el

Du skal vælge EWII som din leverandør af el, fordi du hos os altid får en fair og gennemskuelig elpris. Du får god kundeservice, og adgang til online selvbetjening fra en stabil leverandør af el, med mere end 150 år på bagen. Du får blandt andet:

 • Ingen A/C forudbetaling, men kun forbrugsfaktureret el
 • Ingen binding og ingen skjulte gebyrer
 • Oprettelse til 0 kr.

Det er nemt og hurtigt at skifte til os, som din nye leverandør af el. Du skal blot foretage en bestilling på vores hjemmeside. Så klarer vi resten. Vi sikrer, at der ikke bliver en overgangsfase mellem dit gamle og nye selskab. 

Gennemsigtige produkter og priser

Priser og produkter på elmarkedet kan være uigennemskuelige. Vores priser og produkter og nemme at forstå.

Som kunde hos EWII får du, hvad du ser. Alle omkostninger er inkluderet i den pris, du ser, og vi gemmer ikke noget væk i ”det med småt”. 

Grøn strøm - en af livets selvfølgeligheder

Vi leverer kun grøn strøm, og mener flere elselskaber burde følge vores eksempel. Nemlig helt at fjerne de sorte elprodukter fra hylderne.

Elprisen svinger hele tiden. Derfor kan du ikke ud fra den nuværende elpris vurdere, hvilken elaftale der kommer til at koste dig mindst i det lange løb. Du bør i stedet vælge din elaftale ud fra, om du tror på prisstigninger på elmarkedet, og hvor vigtigt det er for dig at kende din månedlige pris.

​Grøn El til Indkøbspris: Prisen varierer og følger markedsprisen på el

Med Grøn Indkøbspris betaler du en variabel pris, der følger elprisens udvikling time for time. Du vil derfor i nogle perioder betale en højere elpris end den faste elpris, mens andre vil være billigere. Over de seneste år har vores variable produkt været den billigste løsning.

Produktet er et godt valg til dig, som tænker over, hvornår du bruger din strøm eller kan flytte dit elforbrug til de billigste timer på døgnet f.eks. ved at sætte vaskemaskinen til at vaske om natten. 

Grøn Fremtid: Vores grønneste elprodukt

Med Grøn Fremtid får du samme fordele og afregningsform på timebasis som med Grøn Indkøbspris, men med i din elaftale følger en løbende donation til ekstra klimaindsats via direkte støtte til miljøprojekter. 

Grøn Fastpris: Du kender din pris på el

Med Grøn Fastpris låser du din pris og betaler en fast kWh-pris i hele perioden. Med en fast pris ved du præcist, hvad du kommer til at betale i perioden. I et marked med stigende priser, vil der være en besparelse over tid, mens der i et faldende elmarked i gennemsnit betales en lidt højere pris.

Grøn Standard el: Vores mest populære elprodukt

Grøn Standard el er vores mest populære elaftale. Den er til dig, som gerne vil have en elpris, der følger markedet, men som også gerne vil vide, hvad du skal betale hvert kvartal. Her følger elprisen fortsat elmarkedets udvikling, men prisen fastsættes hvert kvartal, så du ved, hvad du skal betale tre måneder frem i tiden. Standard el er en god løsning, hvis du ikke ved, hvad du skal vælge eller ønsker en mellemting mellem Grøn Fastpris og Grøn indkøbspris.

Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du skal vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser.

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med.

Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el på vores hjemmeside. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

• Fortrydelsesret: Du har altid 14 dages fortrydelsesret på bestillingen.

• Opsigelse: Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med et varsel på løbende måned + en måned.

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digital post, så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i Selvbetjeningen. Ved tilmelding til digital post har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.


Se vores aftalevilkår her

 

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.