Grøn el til indkøbspris

Ungt par bager vafler. Spotpris el er grøn el til indkøbspris, som fastsættes hver time.
Grøn Indkøbspris er til dig, der ønsker en pris på strøm, som følger udviklingen på elmarkedet. Prisen ændrer sig time for time. På den måde betaler du altid den aktuelle spotpris for din el.
 • Aktuel spotpris på el, der fastsættes time for time

 • Ingen skjulte gebyrer eller binding

 • 100 % certificeret vedvarende energi

Med grøn el til indkøbspris betaler du den aktuelle spotpris på el time for time + et tillæg for grøn strøm på 3,75 øre pr. kWh.

Prisen oplyst ved bestilling er et gennemsnit af foregående måneds elpriser og er gældende for elforbrug op til 30.000 kWh/år. Overstiger dit forbrug de 30.000 kWh pr. år, kan EWII Energi A/S vælge at flytte dig over på produktet Grøn Prisloft

Få en kort forklaring på elproduktet Grøn el til indkoebspris fra en energirådgiver i kundeservice hos EWII

Video

Få forklaringen på Grøn el til indkøbspris

Grøn Fremtid giver dig en elpris, der ændrer sig time for time, så du kan bruge strøm når den er grønnest

Du betaler den aktuelle spotpris på el

Med Grøn Indkøbspris vælger du et gennemskueligt og fremtidssikret elprodukt, hvor du betaler den rene elpris. Du betaler blot 29 kr. pr. måned i abonnement til os, og så er din elpris pr. kWh den aktuelle pris på elbørsen Nord Pool. 

Hos EWII er alle vores elprodukter grønne, hvorfor alle elprodukter - også den aktuelle spotpris på el - pålægges et tillæg for certificeret grøn strøm.

Prisen på Grøn Indkøbspris er et gennemsnit af foregående måneds elpriser og er gældende for årligt elforbrug på op til 30.000 kWh/år. Overstiger dit forbrug denne grænse, kan EWII Energi vælge at flytte dig over på produktet Grøn Standard.

Se prisudviklingen for Grøn Indkøbspris

Spørgsmål om flexafregning

Flexafregning er din mulighed for at blive faktureret for dit el time for time via en såkaldt variabel elpris aftale. Din pris ligger ikke fast, men varierer time for time. Og du faktureres den givne timetakst og -forbrug.

Når du får regningen, vil der kun stå et gennemsnit for perioden. Hvis du gerne vil se, hvordan dit forbrug har fordelt sig, kan du logge på selvbetjeningen eller ringe til vores kundeservice og bede om at få en specificeret regning tilsendt.

Se elpriser time for time

Ja, det er et elprodukt med flexafregning, ligesom produktet Grøn Fremtid er det. Her får du en pris på strøm, der følger udviklingen på elmarkedet time for time.

Det er svært at sige, da det afhænger af både tidspunkt for og dit forbrug af el.

Hvis størstedelen af dit forbrug ligger i de dyre timer, vil flexafregning måske have indflydelse på din pris i en opadgående retning. Ligeledes vil din pris måske falde, hvis meget af dit forbrug ligger i de billigere timer.

Se den aktuelle elpris

Hos EWII Energi arbejder vi på, at det i fremtiden bliver nemmere for dig som kunde at overvåge markedet, og derved udnytte de billige timer optimalt. De fleste af vores kunder kan allerede nu se, hvornår strømmen bruges.

Log på Selvbetjeningen.

Flexafregning betyder kort fortalt, at du vil blive afregnet på baggrund af den aktuelle elpris på elbørsen Nord Pool.

Det betyder, at dit forbrug af el fremover bliver aflæst og afregnet på timebasis. Alle andre vilkår er uændrede, og du vil stadig som i dag kun modtage din regning én gang hver måned for dit faktuelle forbrug.

Du vil med flexafregning få mulighed for at påvirke din afregning. For eksempel kan du flytte brugen af f.eks. vaskemaskine og tørretumbler til de timer i døgnet, hvor strømmen er billigere eller grønnere, end i de timer, hvor alle andre bruger strøm.

Se hvordan priserne bevæger sig hen over døgnet

Så nemt skifter du

Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. 1-2-3, og du har strøm fra en anden udbyder i dine stikkontakter.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil

Godt at vide om el

• Fortrydelsesret: Du har 14 fortrydelsesret på din bestilling af el. Dog skal du være opmærksom på, at du ved ønsket om levering af din aftale af el indenfor 14 dage efter din bestilling, samtidig frasiger dig retten til at gøre brug af din fortrydelsesret.

• Opsigelse og skifte af produkt: Du kan opsige eller ændre dit elprodukt med et varsel på løbende måned + en måned. Husk at sikre, at du ikke er i binding ved din nuværende elleverandør. Ved opsigelse anbefaler vi, at du retter henvendelse til dit elselskab. 

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digitale beskeder så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i selvbetjeningen. Ved tilmelding til digitale beskeder har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.

Se vores aftalevilkår her

 

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003. Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. De transporterer strømmen til din stikkontakt og vil være det samme, uanset hvilken elleverandør du vælger.

Produkt

Find den rette elaftale

Få hjælp til at vælge den elaftale der passer bedst til dig.

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du billig el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Der er ingen bindingsperiode på strøm fra os. Du kan til hver en tid opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, slipper du for at betale oprettelsesgebyr.
 3. Ingen forudbetaling

  Nej tak til aconto. Hos os opkræves du ikke forud, men bagud. Hver måned.
 4. Grøn Strøm

  Via oprindelsesgarantier sikrer vi, at din el er produceret 100 % fra vedvarende energikilder.
Køb el her