Bestil din lade­stander

Prisen er 10.999 kr. for ladestander og standardinstallation hos EWII. Vælger du at tilkøbe en serviceaftale, tillægges 79 kr. pr. måned for abonnement hos vores samarbejdspartner Spirii. Vær opmærksom på at der tillægges en merpris, hvis installationen er udover en standardinstallation i Zone 1*. 

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig

*Standardinstallation vil typisk kunne lade sig gøre, hvis dit hus har ét plan, hvor vi kan få adgang til loftet, eller hvis kabler kan føres synligt. Standardinstallationen indeholder:

  • Installation af ladestander er udført af certificerede installatører.
  • Prisen på en standardinstallation er inklusive kørsel, når installationen sker i Zone 1 (gælder følgende kommuner Kolding, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Hedensted og Haderslev).
  • For standardinstallation i Zone 2 (gælder følgende kommuner Odense, Nordfyn, Assens, Aabenraa, Tønder, Esbjerg og Billund) gælder en merpris på 749 kr. For installation udover Zone 1 og 2 gælder en merpris på 2.499 kr.
  • Installation af kombirelæ 3 faser+N 16A Type A i eksisterende tavle med disponibel plads. Der skal være plads til Kombirelæet, som måler 7,2 cm. I bredden.
  • Gruppetavlen skal være placeret i stueplan. Højdeforskel mellem elinstallation og terræn må max. være 1 meter.
  • Vi trækker et installationskabel på 5g6 mm2 op til 15 meter fra eksisterende eltavle langs gulv eller væg – medmindre vi aftaler et andet sted. Der foretages maksimalt to gennemføringer i vægge. Kablet monteres i ladeboks.
  • Installatøren tester, at ladestanderen fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttede korrekt og efter sikkerhedsreglerne. Vi sikrer ladestanderen med beskyttelsesudstyr og sørger for at overholde alle gældende standarder.
  • Hvis der er særlige forhold (f.eks. gravearbejde eller særlige ønsker til placering) eller du ønsker en udvidet tilslutning med større kapacitet, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Det kræver typisk et teknikerbesøg at vurdere behovet for en skræddersyet installation.
  • Installationsprisen forudsætter at ladeboksen monteres hvor der er dækning på Telenor’s 4G netværk, alternativt kundens eget WiFi (2.4 Ghz). Spirii kan levere en separat router der skaber denne adgang, hvilket involverer en meromkostning der er afhængig af de pågældende installationsforhold.