Hvad er en fiberboks?

En fiberboks er en forudsætning for, at du kan få installeret fiberbredbånd i dit hjem. Fiberboksen bliver tilsluttet både på yder- og indersiden af din bolig.

Boksen sikrer, at du får et lynhurtigt og stabilt internet

Fiberboksen places på indersiden af din væg i forhold til fiberrørets udvendige placering. Rummet skal være opvarmet og tørt med en stabil temperatur mellem 10 og 40 grader. Boksen skal være let tilgængelig og skal forbindes med en stikkontakt.

Når du bestiller fibernet hos EWII, kommer der en tekniker ud til dig for at installere fiberboksen.

Teknikeren borer oftest hul i soklen til fiberkablet på aftalte sted. Herefter føres fiberkablet igennem muren og sluttes til den indvendige fiberboks.

OBS!

Du må aldrig forsøge at skille en fiberboks ad. Det kan være sundhedsfarligt at se ind i en optisk fiber, når den er aktiv.

Vi installerer én af nedenstående fiberbokse i dit hjem

Hvilke produkter du kan få hos vores udbydere, afhænger af hvilken fiberboks du har fået installeret.

Genexis Fiber Twist fiberboks (PON)

Denne fiberbokse er af mærket Genexis model G24104 og måler L: 11,1 x B: 11,1 x D: 4,6 cm. Dybden er inkl. vægbeslag. Selve fiberboks har en dybe på 2,5 cm.

Den er uden router - det vil sige, at den udsender ikke et trådløst signal. For at få Wi-Fi/trådløs internet skal du anskaffe en trådløs router.

Se hvilke produkter, du kan få hos vores udbydere med denne fiberboks

 

Spørgsmål og svar om fiberboksen

Fiberboksen places på den anden siden af husmuren i forhold til fiberrørets placering som aftalt i etableringsaftalen.

Rummet skal være opvarmet og tørt med en stabil temperatur mellem 10 og 40 grader. Boksen skal være let tilgængelig og i nærheden af en stikkontakt.

Du skal sørge for at området, hvor fiberboksen skal placeres inde i huset, er ryddet i en radius af 1,5 meter, så teknikeren kan komme til.

Se hvilke samarbejdspartnere vi arbejder sammen. Det vil også være én af dem, der tager kontakt til dig for installation af din fiberboks.

Når din fiberboks er blevet installeret, kan du efter 8 hverdage kontakte én af vores udbydere, som tilbyder et bredt udvalg af produkter på EWIIs fibernet.

Du kan frit vælge mellem følgende udbydere.

Du skal have et abonnement på internet før du kan gøre brug af din fiberboks.

Når din fiberboks er installeret, kan du efter 8 hverdage kontakte én af vores udbydere, som tilbyder et bredt udvalg af produkter på EWIIs fibernet. Du kan frit vælge mellem følgende udbydere.

Her udruller vi fibernet

Se i hvilke områder vi udruller fiber i Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.