Her graver EWII Fibernet

Vi graver eller planlægger på nuværende tidspunkt at grave følgende steder.

Adresselisten er sorteret efter postnummer. Det er ikke alle numre på vejen, der er med i den nuværende udrulning. Tjek om din adresse er med.

Bemærk: Listen er ikke endelig, da vi løbende arbejder med optimering i projektet. Der kan derfor være adresser der udgår, og adresser der tilføjes til listen.

Opdateret pr. 12. april 2021. Der tages forbehold for ændringer.

Værd at vide

Hos EWII betragter vi fibernettet som infrastruktur på lige fod med el, vand og varme. Vi har derfor en ambition om, at 100 % af Trekantområdet skal være dækket af fibernet. For at nå i mål mangler vi ved projektets opstart omkring 50.000 adresser.

Der kan være flere årsager til, at din adresse ikke er med i vores udrulningsprojekt. 

  • Det kan være, at du bor uden for vores forsyningsområde
  • Det kan være, at du bor i et nybygget boligområde
  • Det kan være, at du bor i et nyt etagebyggeri

Vi har valgt at arbejde sammen med nogle dygtige samarbejdspartnere, der er vant til denne type opgaver. Se hvem vi arbejder sammen med.

Vi graver typisk i fortove og rabatter med mindre gravemaskiner. Der vil blive taget hensyn til indkørsler og tilkørselsforhold.

Vi graver typisk cirka 5 hverdage på vejen og højst et par dage foran din bolig. Det afhænger naturligvis af både vejrlig og adgangsforhold.

Vi fylder og roder, mens arbejdet står på, og vi beklager på forhånd de gener, det eventuelt måtte have for dig. Det kan være nødvendigt for os at løse de forskellige arbejdsgange ad flere omgange. Du vil i graveperioden derfor kunne møde os flere gange på din vej.

Receptionen hos EWII

Flere spørgsmål vedrørende fibernet

Vi har samlet en lang række spørgsmål og svar vedrørende fibernet under vores kundeservice. 

Se flere spørgsmål