Hvor hurtigt internet kan jeg få?

Hos EWII har vi hurtigt internet, der passer til alle behov. Så uanset om du kun streamer lidt eller gamer meget, så har vi helt sikkert en hastighed til dig også.

Hos EWII kan du få internet helt op til 1000/1000 Mbit/s - så kan hele familien game og streame løs på mange enheder samtidig.

Med 500/500 Mbit/s får I en effektiv internetforbindelse til flere der streamer og arbejder hjemmefra.

Vores mest solgte hastighed er 200/200 Mbit/s - det passer rigtig godt til de mindre familier som gerne vil streame og surfe på internettet.

Vi har dog også mindre hastigheder, som starter ved 25/25 Mbit/s. En hastighed vi i øvrigt anbefaler, hvis du bruger nettet til det mest basale.

Er du i tvivl om, hvor hurtigt internet du har brug for?

Svar på 4 nemme spørgsmål om hvad du bruger internettet til, så giver vi dig et bud på hvor hurtigt internet du har brug for.

Test: hvilken hastighed har jeg brug for

 

Vær opmærksom på, at via anden internetteknologi end fibernet deler du kapaciteten og dermed også hastigheden på dit internet. Har du f.eks. et 25 Mbit/s internet i dag via kobbernet, kabel-TV eller mobilt bredbånd, vil du opleve, at hastigheden påvirkes af, hvor mange der er på internettet samtidig med dig i dit nærområde.

Det unikke ved fibernet er, at internettet leveres direkte til dig, og din hastighed dermed er stabil og ikke deles med andre. 

Bør jeg vælge fibernet

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere og se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd, når du skal vælge internet. Samlet set giver fiberbredbånd dig en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Samme upload- og downloadhastighed: 

Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed på dit internet både, når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: 

Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse. Så slipper du for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: 

En internetforbindelse via fibernettet kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere efterspørger en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: 

I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 249,- pr. md.

God til familier: 

Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet på dit internet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt. Uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: 

Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil fiberbredbånd være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: 

Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten giver dig blandt andet mulighed for hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

Hos EWII leverer vi internet på helt op til 1000/1000 Mbit/s via fibernettet. Hvilket internet du skal vælge, afhænger meget af hvad du skal bruge det til.

Det er ofte antallet af personer i husstanden, der vil afgøre hvilken hastighed du bør vælge på dit internet.

Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed.

Bor du alene eller bruger I kun internet til det mest basale, som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet.

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet