Hvor hurtigt internet kan jeg få?

Hos EWII har vi hurtigt internet, der passer til alle behov. Så uanset om du kun streamer lidt eller gamer meget, så har vi helt sikkert en hastighed til dig også.

Hos EWII kan du få internet helt op til 1000/1000 Mbit/s - så kan hele familien game og streame løs på mange enheder samtidig.

Med 500/500 Mbit/s får I en effektiv internetforbindelse til flere der streamer og arbejder hjemmefra.

En 300/300 Mbit/s forbindelse passer rigtig godt til de mindre familier som gerne vil streame i høj kvalitet eller med flere hjemmearbejdspladser.

Er I få personer i husstanden, som bruger internettet til det basale og streamer fra 1-2 enheder, anbefaler vi 100/100 Mbit/s.

Er du i tvivl om, hvor hurtigt internet du har brug for?

Svar på 4 nemme spørgsmål om hvad du bruger internettet til, så giver vi dig et bud på hvor hurtigt internet du har brug for.

Test: hvilken hastighed har jeg brug for

 

Vær opmærksom på, at via anden internetteknologi end fibernet deler du kapaciteten og dermed også hastigheden på dit internet. Har du f.eks. et 25 Mbit/s internet i dag via kobbernet, kabel-TV eller mobilt bredbånd, vil du opleve, at hastigheden påvirkes af, hvor mange der er på internettet samtidig med dig i dit nærområde.

Det unikke ved fibernet er, at internettet leveres direkte til dig, og din hastighed dermed er stabil og ikke deles med andre. 

Dreng undervises i skak online

Meget af vores liv kræver en god internetforbindelse

Over de seneste år er behovet for hurtigt internet steget. Coronapandemien bød på online undervisning, videomøder, hjemmekontor og online shopping, der alt sammen blev en del af stort set alle danskeres hverdag. At flytte mange af vores daglige aktiviteter online, kræver gode internetforbindelser og højere hastigheder end tidligere.

Læs mere om hastighedsudviklingen

 

Bør jeg vælge fibernet?

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør.

Læs mere og se en video, der forklarer hvad fibernet er.

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd, når du skal vælge internet. Samlet set giver fiberbredbånd dig en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Samme upload- og downloadhastighed: 

Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed på dit internet både, når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: 

Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse. Så slipper du for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: 

En internetforbindelse via fibernettet kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere efterspørger en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: 

I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 299,- pr. md.

God til familier: 

Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet på dit internet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt. Uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: 

Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil fiberbredbånd være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: 

Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten giver dig blandt andet mulighed for hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.