Årlig million­besparelse til Comwell Kolding

Fra 2006 til 2014 har Comwell Kolding sparet 37 % på el og 24 % på varme - svarende til en samlet årlig reduktion af CO2 udledning på 400 ton.

De store besparelser er opnået i samarbejde med EWII ved at finde de mest optimale energimæssige driftssituationer.

Der har været en grundig gennemgang og dataopsamling af energiforbrugende udstyr (herunder genanvendelse), visualisering af energidata, månedlig rapportering, prioriteringsliste og beslutningsgrundlag. Gennem hele forløbet har der været én kontaktperson hos EWII.

"Det er meget tilfredsstillende at følge tallene måned efter måned og at få bekræftet, at energiforbruget er faldende - selv på trods af Comwell's stigende antal gæster. Vi samarbejder stadig med EWIIs energirådgivning, fordi vi optimerer og finpudser på de 16 hoteller i Danmark. Jeg er stolt af at kunne videregive vores erfaringer, når vi udvider, ombygger eller overtager nye hoteller."

Bjarne Hedegaard, Comwell Hotels Kolding

Comwell Hotel Kolding

Skal vi hjælpe dig med at spare på energien?

Kunne du også tænke dig en gennemgang af dit energiforbrug i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også klikke på "Ring mig op", så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Mand arbejder ved sin computer

Produkt

Databaseret energiledelse

Virksomheder kan opnå store besparelser gennem grundig gennemgang af energiforbrugende udstyr samt visualisering af energidata.

GKN optimerer og udnytter overskudsvarme

Case

GKN Wheels sparer 1,5 mio. kr. årligt

Optimering og udnyttelse af overskudsvarme sænker energiregningen.

Tændte lamper

Case

Stort potentiale for besparelser på belysning

Zederkof fik deres kontor og showroom på i alt 700 m2 kigget efter i sømmene for at finde energibesparelser.