Meld erhvervsflytning

Når din virksomhed skal flytte, skal I huske at melde flytning af el til jeres elleverandør.
Mennesker pakker kontor ned til flytning. Husk at melde erhvervsflytning til din elleverandør.

Hvis du allerede er erhvervskunde hos os...

Så flyt dit el, vand og varme med til den nye adresse Meld gerne flytning så tidligt som muligt, tidligst 2 måneder før - og senest 10 hverdage før flyttedatoen. På den måde kan vi sørge for, at der er en aktiv elaftale på din nye adresse.

Vi sørger desuden for at informere elnetselskabet, der står for aflæsning af din el.

Log på og meld flytning

Godt at vide, når du flytter

Der er særlige regler for private elkunder og for udlejere og boligforeninger.

Læs om flytteregler her

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Tilflytning kan meldes frem til indflytningsdatoen.

Fraflytning skal meldes senest 10 hverdage før du fraflytter adressen.

Ja, hvis du skal flytte er det vigtigt, at vi får besked. Her på siden kan du melde din flytning online. Når du flytter fra en adresse til en anden, skal vi opgøre det samlede elforbrug for adressen, du fraflytter. Vi sender dig efterfølgende en endelig regning for adressen, du fraflytter. Hvis du ikke melder din fraflytning, vil du fortsat hæfte for forbruget på adressen, indtil ny ejer/lejer tilmelder sig adressen.

Nej. Ønsker man automatisk betaling, skal man tilmelde sig på ny, når man flytter til en anden adresse. Betalingsaftalen på adressen du fraflytter opsiges automatisk, når der ikke længere betales.

Når du melder flytning hos os, sørger vi for at flytte din elaftale med til din nye adresse, såfremt du ønsker at fastholde aftalen.

Hvis strømmen er afbrudt på din nye adresse, skal du kontakte os, så hjælper vi gerne med at åbne for strømmen. Dit elnetselskab opkræver et gebyr for genåbningen, som vi viderefakturerer på din første regning.

Se hvad du skal gøre ved strømsvigt

Du hæfter for el på lige fod med husleje. Dvs. flytter du fra en adresse d. 15. april, men hæfter for husleje hele april måned, så hæfter du også for el hele april måned.

Hvis du har meldt flytning til en forkert adresse eller til en forkert dato hos os, er det vigtigt, at du kontakter os og oplyser dette hurtigst muligt.

Vi sørger for at opdatere flytningen med de korrekte oplysninger, i det omfang det er muligt.

EWII fakturerer bagud, så du undgår at betale forud for et forbrug, du ikke har.

Det betyder, at du tidligst vil modtage din sidste regning, flytteopgørelse, tidligst 4-6 uger efter din fraflytning.

Rådgivning erhverv

Er der regler, når jeg flytter el?

Ja, det er der - og vi har samlet det, du skal være opmærksom på.

Undersøg flyttereglerne