Meld flytning af el

Meld flytning af el når din virksomhed skal flytte
Skal din virksomhed flytte? Meld jeres flytning her. Så sørger vi for, at der er strøm på den nye adresse - uanset hvor i landet I flytter hen.

Meld flytning

Her kan du melde flytning for din virksomhed. Vi dækker hele Danmark, så din virksomhed kan sagtens tage jeres nuværende elaftale med til den nye adresse.

Hvis I melder flytning til CVR-registret, får vi ikke automatisk besked. I skal derfor huske at melde flytning til os, som jeres elleverandør, da I ellers kommer til at betale for elforbruget, indtil en ny tilmelder sig på adressen. Se hvad du ellers skal huske ved flytning

Hvis du allerede er erhvervskunde hos os...

Så kan du flytte dit el med til den nye adresse. Meld gerne flytning så tidligt som muligt, tidligst 2 måneder før - og senest 10 hverdage før flyttedatoen. På den måde kan vi sørge for, at der er en aktiv elaftale på din nye adresse.

Vi sørger desuden for at informere elnetselskabet, der står for aflæsning af elmåler ved flytning.

Kontakt vores erhvervsteam og lad dem hjælpe med flytningen.

Ring 73 63 31 50 

Ønsker du at blive erhvervskunde hos os?

Hvis din virksomhed ønsker at få el fra EWII.

Kontakt vores erhvervsteam og lad dem hjælpe med flytningen.

Ring 73 63 31 50 

Skal din virksomhed flytte? Så læs mere her

Hos EWII får vi ikke automatisk besked, hvis din virksomhed melder flytning til CVR-registret. I skal derfor huske, at melding flytning til os enten via nedenstående link eller på 70 55 55 55. I vil ellers skulle betale for elforbruget, indtil en ny tilmelder sig på adressen.

Meld flytning

Ved tilflytning kan tilmelding af el ske på selve dagen for indflytning.

Fraflytning skal ske hos os seneste 10 hverdage før den dag, hvor din virksomhed ikke længere er ansvarlig for forbruget på adressen. Men ellers gerne så tidligt som muligt - dog tidligst 2 måneder før flyttedatoen.

Du kan melde flytning herunder eller kontakte os på 70 55 55 55.

Meld flytning

Når din virksomhed har meldt jeres flytning til os, informerer vi jeres elnetselskab, som pr. flyttedato står for aflæsning af jeres elmåler. Den er fjernaflæst, så den aflæses helt automatisk - du behøver ikke at aflæse den.

Har din virksomhed en anden elleverandør end EWII, skal I melde flytning der. Her kan du læse mere om flyttereglerne

I forbindelse med beregning af flytteopgørelse opkræver vi et gebyr i henhold til vores oversigt over gebyrer.

EWII fakturerer bagud, så din virksomhed undgår at betale forud for et forbrug, I ikke har. Det betyder, at I tidligst vil modtage den sidste regning/flytteopgørelse, 4-6 uger efter jeres fraflytning.

Når du har meldt flytning af din virksomhed hos os, modtager du en e-mail med din nye eller opdaterede elaftale, når vi går i gang med at behandle flytningen.

Da alle elmålere i Danmark er fjernaflæste, får vi automatisk en aflæsning fra jeres netselskab, når I flytter ud. Det samme er tilfældet på den nye adresse, hvor vi automatisk modtager en aflæsning, når I flytter ind.

Når din virksomhed er flyttet, udarbejder vi en slutopgørelse for den gamle adresse på baggrund af den aflæsning, vi modtager fra netselskabet. Slutopgørelsen viser, om din virksomhed har penge til gode eller modtager en opkrævning.

Er din virksomhed tilmeldt Betalingsservice, EAN-betaling eller en anden form for automatisk betaling, er det vigtigt, at du venter med at afmelde det, da vi afregner slutopgørelsen derigennem.

Nej. Ønskes automatisk betaling, skal denne tilmeldes på ny, når der flyttes til en anden adresse. Din virksomheds betalingsaftalen på adressen der fraflyttes opsiges automatisk, når der ikke længere betales.

Har du opsagt din virksomheds elaftale, modtager vi automatisk en aflæsning af elmåleren på opsigelsesdatoen.

Efter opsigelsesdatoen udarbejder vi en slutopgørelse for din gamle virksomhedsadresse på baggrund af den måleraflæsning, vi har modtaget fra netselskabet.

Er virksomheden tilmeldt Betalingsservice, EAN-betaling eller en anden form for automatisk betaling, er det vigtigt, at du venter med at afmelde det, da vi afregner slutopgørelsen derigennem.

Som udlejer/ejer skal du have fuldmagt fra lejeren for at kunne melde til- og fraflytning på dennes vegne. Fuldmagten kan evt. fremgå af lejekontrakten. Fuldmagten skal du som udlejer kunne fremvise ved tvivlsspørgsmål.

Når en lejer flytter, kan lejeren tage sin elaftale med sig til sin nye adresse, eller melde fraflytning til elleverandøren.

Hvis der ikke samtidig bliver tilmeldt en ny lejer, så har elleverandøren en fraflytning uden tilflytning dvs. der står ikke nogen lejer på adressen.

I disse tilfælde vil ejeren af ejendommen blive tilmeldt adressen, idet ejeren er ansvarlig for installationen/målepunktet. Som ejer kan du selv foretage til- og fraflytning for din lejer, hvis du har en fuldmagt fra lejeren.

Huskeliste ved flytning til erhverv

Viden om el

Huskeliste til virksomheder der skal flytte

Det kan være svært at bevare overblikket. Derfor har vi lavet en huskeliste til virksomheder, der står og skal flytte til en ny adresse.

Rådgivning erhverv

Er der regler, når jeg flytter el?

Ja, det er der - og vi har samlet det, du skal være opmærksom på.

Undersøg flyttereglerne