Grøn varme til erhverv

Få den bedste varme­løsning

Kompetencecenter Varme Ekspertviden om varme

Besøg vores varmekompetencecenter og få eksperternes bud på fremtidens varmeløsninger.

Se varmeløsninger

Vælg den rigtige varmekilde til erhverv

Den optimale opvarmningskilde til din erhvervsbygning afhænger af, hvor bygningen er placeret, og hvilken type virksomhed du har.

Kontakt vores varmekompetencecenter og få eksperternes bud på, hvordan vi bør tænke fremtidens varmeløsninger inden for CO2 neutrale varmepumper, kollektiv opvarmning og overskudsvarme.

Du kan blive klogere på, hvordan varmeløsninger finansieres. Måske findes der allerede en abonnementsløsning, som kan afhjælpe behovet i din virksomhed?

Varmekompetencecentrets opgave består blandt andet i at rådgive erhvervsdrivende til at finde den mest fordelagtige opvarmningsform – og det er selvfølgelig grønne løsninger.

Bliv klogere på vores varmekompetencecenter

Få en grøn profil med varmepumper til erhverv på abonnement

Dit grønne aftryk

Grøn profil med varmepumpe

En varmepumpe på abonnement er den ideelle løsning, hvis din virksomhed skal leve op til regeringens krav om at mindske CO2-udslippet.

EWII hos NTG

Case

NTG holder varmen på den grønne måde

Hos NTG Continent A/S i Kolding har de skiftet det gamle gasfyr til en varmepumpe, så nu holder de varmen på en miljøvenlig måde. Det er et stort skridt i en mere bæredygtig og klimavenlig retning for transportvirksomheden. Med skiftet har NTG fået en varmeløsning, der er 100 % CO2 neutral.