Vi er EWII - drevet af nysgerrighed

Oliver ved Harteværket - Tag med Oliver Wolgast på Harteværket - om EWII.

Det er svært at vide, hvad der er rigtigt og forkert, når det handler om energi. Og det er let at få dårlig samvittighed. Især over det med miljøet. For hvornår gør jeg egentligt en forskel?

Udforsk energien

 • Organisering og forretning

  Undersøg koncernen og se vores koncernledelse, repræsentantskab og bestyrelse

  Organisering
 • Vision og mission

  EWII har en vision som rækker ind i 2025 - og tre store missioner.

  Vision og mission
 • Samfundsansvar

  Samfundsansvar og bæredygtighed er en stor del af EWII Koncernen.

  Samfundsansvar
 • Job og karriere

  Gør karriere hos EWII på mange måder og se vores ledige stillinger.

  Job og karriere

Det er vores nysgerrighed, der driver os...

I mere end 150 år har EWII været nysgerrige på verden, og vi arbejder hver dag på at finde nye og bedre måder at løse morgendagens udfordringer på – til gavn for dig og din hverdag.

Vi stiller spørgsmål for at forstå og for at kunne formidle vores viden. Vi tør stille spørgsmål til det, andre tager for givet.

Og vi ser op til alle, der med åbent sind og mod på livet også tør sætte spørgsmålstegn ved de måder, vi lever vores liv på. Den måde vi forbruger på, og ikke mindst hvordan vi passer på miljøet og vores fælles fremtid.

Vores nysgerrighed driver os til at komme myter til livs, og udforske de muligheder og løsninger der findes – eller ikke findes, endnu.

Uanset om det drejer sig om el, vand, varme, internet eller fremtidens energi.

Vi udvikler, innoverer og deler det, vi finder ud af, så vi alle med god samvittighed kan leve ansvarligt og stadig nyde hverdagen og livet.

Medarbejdere hos EWII

Job og karriere

Er du på jagt efter dit næste job, eller har du lyst til at gå på opdagelse i en energivirksomhed, så er vi altid på udkig efter nysgerrige medarbejdere.

EWII som arbejdsplads

Podcast

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.