Vi er EWII - din leverandør af kvalitet

Det er svært at vide, hvad der er rigtigt og forkert, når det handler om energi. Og det er let at få dårlig samvittighed. For hvornår gør du egentligt en forskel? Vi giver dig de bedste forudsætninger for at blive klogere på priser og forbrug.

Velkommen til EWII

I mere end 150 år har vi været nysgerrige på verden, og vi arbejder hver dag på at finde nye og bedre måder at løse morgendagens klimamæssige udfordringer på – til gavn for dig og din hverdag. Vores hovedkvarter ligger i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, fjernvarme og fiber. Derudover sælger vi el på markedsvilkår, bredbånd, varmepumper og ladestandere. Ligesom vi også driver elforsyningen på Bornholm. Se koncernoversigt.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere, der hver dag arbejder for at sikre høj kvalitet i både rådgivning, service og produkter.

Udvikler fremtidens grønne produkter

Hylderne er fyldt med grønne produkter, som hjælper dig med at tænke grønnere og få bedre samvittighed overfor miljøet. 

EWII bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vægter højt, at det skal være nemt og bekvemt at være kunde hos os.

Vi har en helt central position i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer, som hjælper med til at sikre optimal udnyttelse af moderne grønne teknologier. Se, hvordan vi arbejder med CO2-reducering.

På en mission

Vi har en mission om at bidrage til et udvikle et 100 procent klimagasfrit energisystem og sikre rent drikkevand baseret på grundvand. Derfor rådgiver vi vores kunder til, hvordan de i deres dagligdag selv kan bidrage til denne agenda.

Med nysgerrighed og ansvar vil vi bidrage til at udvikle et 100 procent klimagasfrit energisystem. 


Sætter strøm til myterne om energi

Vores nysgerrighed driver os til at komme myter til livs, og udforske de muligheder og løsninger der findes – eller ikke findes endnu. Derfor giver vi vores kunder høj gennemsigtighed i både priser og forbrug.

Det er vores fornemmeste opgave at formidle vores viden videre til vores kunder. Derfor stiller vi spørgsmålstegn ved de måder, vi gør tingene på, og den måde vi passer på miljøet - altsammen for at gøre vores kunder klogere på deres energiforbrug.

 

Som kunde hos EWII får du:

      ✔ rådgivning om mulige besparelser i dit forbrug

✔ overblik over dit forbrug i selvbetjeningen

      ✔ hjælp fra dygtige medarbejdere i kundeservice

Sund økonomi

EWII har en sund økonomi, der giver mulighed for at investere i fremtidens grønne infrastruktur og stabile leverancer.

Her er ikke aktionærer, der skal tilgodeses, da EWII er en selvejende institution med et repræsentantskab og bestyrelse, som sikrer, at EWII frit kan forme fremtidens energibranche. Læs årsrapport her

 • Organisering & forretning

  Undersøg koncernen og se vores koncernledelse, repræsentantskab og bestyrelse.

  Organisering
 • Vision & mission

  EWII har en vision som rækker ind i 2025 - og tre store missioner.

  Vision og mission
 • Samfundsansvar & bæredygtighed

  Vi tager vores ansvar alvorligt - og arbejder med vores egen CO2-udledning.

  Samfundsansvar
 • Job & karriere

  Gør karriere hos EWII på mange måder og se vores ledige stillinger.

  Job og karriere

Årsrapport 2022: Discoåret 2022 gav prisregn og modvind hos EWII

Alle dele af EWII Koncernen blevet testet som aldrig før, og 2022 var et rigtig discoår, hvor EWII havde masser af grunde til at strække armene i vejret, men hvor koncernen også blev testet i en grad, som det sjældent er sket før.

Det velkendte billede fra Saturday Night Fever af John Travolta med en finger i vejret og en mod jorden er et godt billede på 2022. 

Læs hele EWIIs årsrapport 2022 

Hvad er sandt, og hvad er falsk om EWII?

Vi vil myterne til livs - både dem om energi og forbrug. Men også dem om EWII, for der florerer en masse myter om EWII som energiselskab - nogle er sande, andre falske.

Her kan du finde svar på de 5 mest udbredte myter om os. 

Undersøg myterne om EWII

Udforsk direktørens holdninger

I 'Direktørens Klumme' kan du følge holdninger, kommentarer og indsigter fra EWII Koncernens administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn. 

Han viser sine tanker og holdninger til koncernens forsyningsarter, udfordringer i markedet og omverdenen, noget der undrer og er etisk korrekt eller ukorrekt.

Følg med i Direktørens Klumme

 

Lyt med i podcasten

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.