Hvem er EWII?

Det er svært at vide, hvad der er rigtigt og forkert, når det handler om energi. Og det er let at få dårlig samvittighed. Især over det med miljøet. For hvornår gør du egentligt en forskel? Vi giver dig de bedste forudsætninger for at blive klogere på din energi.
 • Organisering & forretning

  Undersøg koncernen og se vores koncernledelse, repræsentantskab og bestyrelse.

  Organisering
 • Vision & mission

  EWII har en vision som rækker ind i 2025 - og tre store missioner.

  Vision og mission
 • Samfundsansvar & bæredygtighed

  Vi er vores ansvar bevidst, hvorfor området er en stor del af EWII Koncernen.

  Samfundsansvar
 • Job & karriere

  Gør karriere hos EWII på mange måder og se vores ledige stillinger.

  Job og karriere

Vi er EWII

EWII har sit hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm.

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 500 medarbejdere.

Det er vores nysgerrighed, der driver os...

I mere end 150 år har EWII været nysgerrige på verden, og vi arbejder hver dag på at finde nye og bedre måder at løse morgendagens udfordringer på – til gavn for dig og din hverdag.

Vi stiller spørgsmål for at forstå og for at kunne formidle vores viden. Vi tør stille spørgsmål til det, andre tager for givet.

Og vi ser op til alle, der med åbent sind og mod på livet også tør sætte spørgsmålstegn ved de måder, vi lever vores liv på. Den måde vi forbruger på, og ikke mindst hvordan vi passer på miljøet og vores fælles fremtid.

Vores nysgerrighed driver os til at komme myter til livs, og udforske de muligheder og løsninger der findes – eller ikke findes, endnu.

Uanset om det drejer sig om el, vand, varme, internet eller fremtidens energi.

Vi udvikler, innoverer og deler det, vi finder ud af, så vi alle med god samvittighed kan leve ansvarligt og stadig nyde hverdagen og livet.

Repræsentantskabsvalg 2022

Har du også meget på hjerte? 

Brug din stemme, hvor den bliver hørt og vær med til at kæmpe for en grøn fremtid.

Der er valg til EWIIs repræsentantskab i efteråret 2022, og fra 6. -29. september kan du stille op som kandidat.

Men hvad betyder det egentlig at være en del af et repræsentantskab - og hvorfor skal DU stille op? Det kan du dykke ned i her.

Udforsk repræsentantskabsvalget

Hvad er sandt, og hvad er falsk om EWII?

Der florerer en masse myter om EWII som energiselskab - her kan du finde svar på de 5 mest udbredte myter om os. 

Undersøg myterne om EWII

Fremtiden er elektrisk

Er der energi nok til fremtiden? Det arbejder vi på, at du kan regne med, at der er.

Derfor er elektrificering og digitalisering centrale nøgleord for fremtiden og for den grønne omstilling.

Hvad det konkret betyder for dig, kan du dykke ned i her.

Udforsk en elektrisk fremtid

Udforsk direktørens holdninger

I 'Direktørens Klumme' kan du følge holdninger, kommentarer og indsigter fra EWII Koncernens administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn. 

Han viser sine tanker og holdninger til koncernens forsyningsarter, udfordringer i markedet og omverdenen, noget der undrer og er etisk korrekt eller ukorrekt.

Følg med i Direktørens Klumme

 

Lyt med i podcasten

Velkommen til podcast-serien 'Jagten på nysgerrigheden'. Nogle gange må man bare spørge hvorfor? Hvorfor er tingene som de er? Kunne de være anderledes? Hvad er der på den anden side af bakken? Jagten på Nysgerrigheden er en ny podcast fra EWII, hvor du møder en række passionerede eksperter i hver deres felt.