Energi uden for meget spænding

Det er svært at vide, hvad der er rigtigt og forkert, når det handler om energi. Og det er let at få spændinger i kroppen over energi. For hvornår gør du egentligt en forskel? Vi giver dig de bedste forudsætninger for ikke at få flere spændinger.

Velkommen til EWII

EWII er en dansk energikoncern, der sælger faste, variable og grønne elaftaler, ladeboks til elbilen og hurtigt, stabilt internet til både private og erhverv i hele landet. En koncern, der ønsker at gå forrest i den grønne omstilling med udviklingen af intelligente løsninger og fleksible lagrings- og energisystemer.

I Trekantområdet er EWIIs forsyningsselskab TREFOR leverandør af vand, fjernvarme og elnet, ligesom selskabet driver elnettet på Bornholm. Det er grøn infrastruktur med fokus på høj forsyningssikkerhed.

EWII opbygger et netværk af offentlige ladestandere til elbiler med mere end 4000 ladepunkter fra Københavns Lufthavn i Øst til Hvide Sande i Vest, og i Trekantområdet udruller EWII fibernet til samtlige husstande.

Koncernen er selvejende og forbrugerstyret med en historie, der strækker sig over mere end 150 år. På tværs af organisationen har koncernen mere end 400.000 kunderelationer og -forpligtelser, og EWII er med knap 700 ansatte en af Trekantområdets største private arbejdspladser.

 • Organisering & forretning

  Undersøg koncernen og se vores koncernledelse, repræsentantskab og bestyrelse.

  Organisering
 • Vision & mission

  EWII har en vision som rækker ind i 2028 - og fem store missioner.

  Vision og mission
 • Samfundsansvar & bæredygtighed

  Vi tager vores ansvar alvorligt - og arbejder med vores egen CO2-udledning.

  Samfundsansvar
 • Job & karriere

  Gør karriere hos EWII på mange måder og se vores ledige stillinger.

  Job og karriere

Fri til at være bevidste og grønne forbrugere

Hos EWII kan du frit vælge, hvor bevidst og grøn en forbruger, du ønsker at være. Vi arbejder selv for et 100 % klimagasfrit energisystem, og det kræver mere end én løsning. Hos EWII er vi meget bevidste om at omstilling kommer i mange former. Derfor har du også frit valgt til selv at vælge, hvor klimabevidst du ønsker at agere.

På en mission

Hos EWII har vi en mission om at bidrage til et udvikle et 100 procent klimagasfrit energisystem og sikre rent drikkevand baseret på grundvand. Vi er derfor altid nysgerrige på, hvad det vil sige at være grøn og klimabevidst, og hvordan vi i fællesskab bidrager til den grønne omstilling.

EWII er nemlig en aktiv del af den grønne omstilling med store investeringer i blandt andet grøn infrastruktur, batterier, offentlige ladestandere og forskning i forbrugsfleksibilitet.

Energi uden for meget spænding

Sænk skuldrene – slap helt af, vi er der for DIG. Livet kan være kompliceret nok i forvejen, og danskerne skal hver dag forholde sig til alt fra Aula, trafikkøer, klimakrise, forhøjet vandstande og elregninger… Der er nok, der kan give nakken spændinger i din hverdag. Derfor er det vores fornemmeste opgave ikke at give dig flere spændinger. Besøg EWIIs afspændingsunivers

Som kunde hos EWII får du:

      ✔ rådgivning om energibesparelser i dit forbrug

✔ overblik over dit forbrug i EWIIs selvbetjening

      ✔ hjælp fra dygtige medarbejdere i vores prisvindende kundeservice

Dit grønne aftryk

Be More - Use Less

Hovedværket i klimakunstudstillingen "Be More - Use Less". Bliv inspireret til at bruge energien bedre.

Hvad er sandt, og hvad er falsk om EWII?

Hos EWII vil vi myterne til livs - både dem om energi, internet og forbrug. Men også dem om EWII. Der florerer en masse myter om EWII som energiselskab - nogle er sande, andre falske.

Her kan du finde svar på de 5 mest udbredte myter om os. 

Undersøg myterne om EWII

Udforsk holdninger i Direktørens Klumme

I 'Direktørens Klumme' kan du følge holdninger, kommentarer og indsigter fra EWII Koncernens administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn. 

Han viser sine tanker og holdninger til koncernens forsyningsarter, udfordringer i markedet, branchen og omverdenen, noget der undrer eller er etisk korrekt eller ukorrekt.

Følg med i Direktørens Klumme

 

Vil du vide mere om EWII?

EWII er navnet på en af Danmarks største energiselskaber, som leverer el, internet, vand og varme.

EWII er en selvejende, privat virksomhed, der er organiseret med et repræsentantskab, som øverste myndighed, bestyrelse og koncernledelse. EWII er koncernnavnet, som både ejer kommercielle selskaber og lovregulerede infrastrukturselskaber.

De kommercielle selskaber har aktiviteter under navnet EWII og opererer på markedsvilkår og i konkurrence med andre danske og internationale selskaber.

De regulerede selskaber opererer under navnet TREFOR. Det er infrastrukturselskaber omfattet af elforsyningsloven, vandforsyningsloven og varmeforsyningsloven.

Der er mange måder at udtale vores navn, EWII, på - men den korrekte måde er at udtale navnet som det danske ord ’evig’.

Og hvad betyder navnet så? Evig og EWII står begge for noget, der varer ved, noget der holder og skaber langsigtet værdi – for miljøet og den bæredygtige fremtid. Derfor hedder vi EWII. Og uanset hvor i verden vi er, udtales navnet som danske evig.

EWII er en selvejende, privat virksomhed – også kendt som en selvejende institution.

Det betyder, at EWII ikke ejes af private aktionærer eller investorer, men har selvstændig juridisk og økonomisk status. EWIIs formål er dermed ikke at generere et overskud til aktionærer, men et almennyttigt og samfundsmæssigt formål.

Læs mere om EWIIs formål, mission og vision

EWII er organiseret med et repræsentantskab som øverste myndighed. Her sidder 122 medlemmer, som er valgt i EWIIs forsyningsområde og som sidder som medlem af repræsentantskabet for en 4-årig periode ad gangen.

>> Undersøg mere om repræsentantskabet

Det er repræsentantskabets opgave at vælge EWIIs bestyrelse – og derefter er det de valgte bestyrelsesmedlemmers opgave at udpege en bestyrelsesformand blandt bestyrelsesmedlemmerne.

På lige fod med repræsentantskabet vælges bestyrelsen for en 4-årig periode.

>> Undersøg mere om bestyrelsen

Under bestyrelsen sidder EWIIs koncernledelse med EWIIs administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn i spidsen.

>> Se koncernledelsen

 

 

Nej, EWII og TREFOR er ikke det samme. Men i samme familie.

TREFOR er et infrastrukturselskab i EWII Koncernen. TREFOR drifter, udbygger og vedligholder elnettet, vand- og varmeforsyningen i Trekantområdet og elnettet på Bornholm.

Den kommercielle del af koncernen holder også navnet EWII – og her sælger vi el og internet på markedsvilkår, ligesom vi udvikler batterier til lagring af energi, systemydelser til at balancere elnettet, udvide ladenetværket i de danske kommuner – og ikke mindst sikre gode, digitale kundeoplevelser via EWIIs selvbetjening.

Mange kender det at have fyldte hverdage, og der skal ikke meget til at vælte hele læsset, når vi skal forholde os til pandemier, klimakrise, hverdagens dilemmaer med Tinkahuer og byttekort, Aula, legeaftaler, holdsport, arbejdet – og ja, elregningen.

Derfor synes vi hos EWII, at der er nok i hverdagen - nok i livet - der kan give dig spændinger. Nakkespændinger, hovedpiner og bøvl. Vi er det energiselskab, der ikke giver dig flere – hos os får du nemlig energi uden for meget spænding. En sætning vi gør vores ypperste for at efterleve.

Dit grønne aftryk

Et møde med Jesper Bæk Løbner

Jesper er køkkenchef på Restaurant Nögen, som er ”social dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde”.