Bestil el fra EWII og undgå spændinger 

Mens strømmen i stikkontakten er ens i hele Danmark, er der betydelige forskelle, når det kommer til valg af elselskab og elaftaler.

Uanset hvor du bor i landet, har du frit valg til at købe el hos EWII. Vi sørger for at forsyne dig med strøm og tilbyde en fair elpris og god kundeservice, uanset om du bor i Aalborg, Bjerringbro, Charlottenlund eller et helt fjerde sted. Og det med bagudrettet betaling der afregnes hver måned for dit faktiske forbrug.

At skifte til os som din nye elleverandør er nemt og hurtigt. Bare foretag en bestilling på vores hjemmeside, og vi klarer resten for dig uden en overgangsfase mellem dit gamle og nye elselskab.

Du vælger selv den elaftale, der passer til dig og din måde at være klimabevist på. Måske foretrækker du en fast pris, så du kender dine udgifter frem i tiden. Eller du vil hellere have en elaftale med timepris, for at udnytte forskelle i pris og CO2-udledning i løbet af døgnet. Måske du gerne vil betale lidt ekstra for certificeret grøn strøm - så kan du vælge mellem Grøn Timepris og Grøn Prisloft. Valget er dit, og det er altid uden binding og uden oprettelsesgebyr.

Vi sætter en ære i at yde god kundeservice og rådgivning i topklasse. Vi er tilgængelige på både telefon og mail, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Desuden får du adgang til din personlige side på selvbetjeningen, hvor du kan følge dit strømforbrug og få et godt overblik over dine regninger.