Fastpris på el

Par står i køkken og er glade for, at hun har en fast pris på el. Med en fastpris elaftale fra EWII, får hun grøn strøm til en fast pris i 12 måneder.
Fastpris er elaftalen til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode, uden at binde dig til noget.
 • Fast pris i 12 måneder

 • Ingen binding

 • Ingen forudbetaling

Få tryghed og ro i sindet med en fast pris på el

Den dag du tegner din elaftale på Fastpris, fastlåses din pris i et år. Du slipper for at bekymre dig, om elprisen går op eller ned. Din pris forbliver den samme.

Det giver dig et overblik over din udgift til el i budgettet over faste udgifter. Du er ikke bundet af aftalen hos os i perioden, men kan frit skifte til en anden elaftale, hvis du bliver mere risikovillig eller får mulighed for at flytte dit elforbrug til de billigere timer.

Med Fastpris er du garanteret en god, fast elpris i hele perioden. Du ved, hvad du skal betale for din strøm, så du ikke pludselig oplever at få en ubehagelig overraskelse på din elregning.

Når din elaftale med Fastpris udløber, så kan du enten lave en ny aftale med fast pris eller vælge en anden elaftale. Hvis du ikke gør noget, så overgår du automatisk til Grøn Prisloft.

Få en fastpris elaftale

Når du har låst din elpris fast, vil din pris naturligvis ikke ændre sig i perioden. Og det i alle 12 måneder.

 

Bestil el til fastpris

Video

Få en forklaring på el til fastpris

Prisen på Fastpris el pris fastlægges en gang årligt og gælder i 12 måneder.

Kend din elpris i et helt år

En elaftale med fast pris i 12 måneder kan virkelig være noget for dig som ønsker forudsigelighed. Forestil dig at have fuldstændig kontrol over dine månedlige eludgifter uden frygten for overraskende stigninger. Det er præcis, hvad en fast pris i et helt år giver dig – stabilitet og forudsigelighed.

Med denne elaftale behøver du ikke bekymre dig om markedets luner eller pludselige udsving i elpriserne. Din pris forbliver konstant i hele aftaleperioden, og det gør det utroligt nemt at planlægge dit budget. Men du skal dog være opmærksom på, at prisen for transport af strømmen – den såkaldte nettarif - varierer afhængig af tidspunkt på dagen og årstid.

Så hvis du ønsker kontrol over dine elomkostninger, forudsigelighed i dit budget og beskyttelse mod prisudsving, kan en elaftale med fast pris i 12 måneder være det helt rigtige valg for dig. Tag kontrol over din elregning og planlæg din økonomi på en enkel og effektiv måde med denne fordelagtige aftale.

4 gode grunde til at vælge el fra EWII

Hos os får du billig el, men du får også...

 1. Ingen binding

  Der er ingen bindingsperiode på strøm fra os. Du kan til hver en tid opsige din elaftale med os.
 2. Ingen gebyr

  Når du vælger at skifte til os som din leverandør af el, slipper du for at betale oprettelsesgebyr.
 3. Ingen forudbetaling

  Nej tak til aconto. Hos os opkræves du ikke forud, men bagud for dit faktiske forbrug - hver måned.
 4. Frihed til at vælge

  Du er ikke bundet til din elaftale, men kan til enhver tid skifte til en anden, hvis dit behov eller forbrug ændre sig.
Se vores elaftaler
Mand kigger på sin elregning i sit køkken, og undre sig over hvorfor den er blevet så høj.

Betal kun for den strøm, du har brugt

Oplever du også ekstraordinære høje aconto-opkrævninger fra din leverandør af el?

Så er du ikke elkunde hos EWII.

Vi kræver ikke, at du betaler for et elforbrug flere måneder frem i tiden. Hos os betaler du nemlig først, når du har brugt strømmen.

En acontoopgørelse tager ikke hensyn til, om du har gjort noget derhjemme for at spare på strømmen. Når du betaler for dit "faktiske forbrug", vil du måneden efter allerede kunne se, hvad du har sparet.

Bliv klogere på bagudrettet betaling

Godt at vide om fastpris el

Nej, det er der ikke. Uanset hvilken elaftale, du vælger hos EWII, er den uden binding. Det vil sige, at du til enhver tid kan opsige din fastpris elaftale med et opsigelsesvarsel. Du kan også frit skifte til en af vores andre elaftaler.

Vi låser din elpris fast i 12 måneder. Det betyder, at du betaler en fast pris pr. kilowatt-time el, du forbruger. Prisen for at få transporteret strømmen frem til din bolig vil stadig variere. Transportprisen kaldes også nettarif.

Så nemt skifter du til EWII

Nok er elaftaler ikke det mest spændende – det ved vi. Men det er faktisk hverken besværligt eller særlig tidskrævende at skifte leverandør af el. 1-2-3 trin - og så er EWII din fremtidige leverandør. Læn dig tilbage - vi sørger for at det praktiske - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.

 1. Indtast din adresse

  Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige elforbrug, for at vise dig den korrekte pris.
 2. Tast oplysninger

  Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
 3. Bekræft dit køb

  Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil

Godt at vide om el

• Fortrydelsesret: Du har 14 fortrydelsesret på din bestilling af el. Dog skal du være opmærksom på, at du ved ønsket om levering af din aftale af el inden for 14 dage efter din bestilling, samtidig frasiger dig retten til at gøre brug af din fortrydelsesret.

• Opsigelse af produkt: Du kan opsige med et varsel på løbende måned + en måned. Husk at sikre, at du ikke er i binding ved din nuværende elleverandør. Ved opsigelse anbefaler vi, at du retter henvendelse til dit elselskab. 

• Skifte af podukt: Du kan ændre dit elprodukt per dags dato +7 dage. 

• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digitale beskeder, så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i selvbetjeningen. Ved tilmelding til digitale beskeder har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 6,50 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidig indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste her.

Se vores aftalevilkår her

 

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003. Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. De transporterer strømmen til din stikkontakt og vil være det samme, uanset hvilken elleverandør du vælger.

Her er vores guide til, hvordan du skifter elselskab

For at skifte elleverandør, skal du henvende dig til den elleverandør, som du ønsker at indgå en elaftale med. 

Ønsker du at skifte elselskab til EWII, kan du med fordel gøre det på vores hjemmeside. Det er hverken besværligt eller tidskrævende at skifte elleverandør. Når du har valgt dit elprodukt, er det 1-2-3, og du har strøm fra en anden udbyder i dine stikkontakter.

1. Indtast din adresse
Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige forbrug, for at vise dig den korrekte pris.

2. Tast oplysninger
Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du f.eks. bestiller el til dit sommerhus, men ønsker at modtage dine regninger på din bopælsadresse.

3. Bekræft dit køb
Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Er du ikke tryg ved at bestille el på en hjemmeside, er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elaftaler eller ringe til vores kundeservice.

Produkt

Få Introstrøm til 0 kr. i abonnement og tillæg i 6 måneder

Vil du have el uden abonnement? Få strøm til timepris i 6 måneder uden abonnement, hvis du også har internet fra EWII på samme adresse.