Smart app til opladning af elbil

EWII Opladning er designet til at hjælpe dig med at lade bedre, uanset om du er hjemme, på arbejdet eller på farten. Du kan lade på over 500.000 offentlige ladestandere - fordelt i Danmark og resten af Europa.

Intelligent opladning

Ønsker du at oplade når strømmen er billigst? Eller er det vigtigt for dig at lade, når strømmen er mest grøn? Du skal bare indstille dine SmartCharge-præferencer én gang, så sørger EWII Opladning for resten.

Appen giver dig overblik over dit forbrug og omkostningen ved hver enkelt ladning. Tilføjer du din bil i appen, er det muligt at trække data om batteriets størrelse og ladeeffekt. Det kan blandt andet bruges til at beregne, hvor lang tid det tager at oplade batteriet. Dermed er appen tilpasset dig og dit behov.

Du kan vælge mellem tre præferencer, når du laver din ladeprofil:

  • Spar penge
  • Mest strøm fra vedvarende energi
  • Reducér CO2-udledning

Find ladestander app

Det er også muligt at bruge appen til offentlig opladning, selvom du ikke er kunde hos EWII. Du får nem adgang til over 25.000 ladepunkter i Danmark og samlet mere end 500.000 fordelt over hele Europa.

Med EWII Opladning kan du nemt se ladepriser og hastigheder og finde ledige ladestandere. Og selve opladningen starter du nemt direkte fra appen.

Opdag EWIIs ladenetværk

Mangler du en ladeboks eller serviceaftale?

Hos EWII får du en komplet ladeløsning med ladeboks, serviceaftale og egen app. Hop ind og se dine muligheder.

Udforsk ladeløsninger

Mere om appen EWII Opladning

EWII Opladning er udviklet i samarbejde med Monta, så hvis du i dag allerede har en bruger hos Monta, kan du logge ind med den i EWII Opladning. Du behøver altså ikke at oprette en ny bruger og alle dine indstillinger følger med over i EWII Opladning.

EWIIs Opladningsapp kan hentes i App Store og Google Play. Appen er gratis både at downloade og benytte.
 
Du kan indstille dine personlige præferencer for opladningstidspunkter og sikkerhedsafstand direkte i appen.

Ja, du skal bruge EWII Opladning - vi tilbyder refusion gennem vores opladningsapp. Her får du refusion automatisk og øjeblikkelig.