Internet via kabel-tv-stik

Hos EWII kan du få internet via kabel-tv med en hastighed på op til 1000 Mbit. Vi leverer på udvalgte adresser i Danmark. Tjek din adresse, og se hvor hurtigt internet du kan få fra EWII.
  • Op til 1000/500 Mbit

  • Altid inkl. stabil wifi-router

  • Ingen binding eller oprettelse

Se, om du kan få internet fra EWII

Når du får internet via kabel-tv-stik fra EWII

Internet via kabel-tv kaldes også nogle gange internet via antennestik. Det er en stabil internetteknologi med hastigheder på op til 1000 Mbit. Og fordi du tilslutter routeren direkte til et eksisterende antennestik i din bolig, er du hurtigt og nemt på nettet. 

Internet via kabel-tv-stik fra EWII er uden binding. Det betyder, at du til enhver tid opsige dit abonnement igen med et opsigelsesvarsel på 1 måned, hvis ikke stabilt internet er dig alligevel.

Hos EWII får du også 100 % tilfredshedsgaranti på internet via kabel-tv-stik. Er du ikke fuldt ud tilfreds indenfor de første 30 dage, giver vi dig første måneds abonnement tilbage.

Som kunde hos EWII kan du også se frem til gratis oprettelse, månedlig betalinggebyrfrie betalingsmuligheder og mulighed for at tilkøbe streaming tv-pakker fra Allente med 20 % rabat hver måned.

Stabil wifi-router følger med

Når du bestiller internet via kabel-tv-stik hos EWII, får du en af markedets bedste Sagemcom routere med. Routeren har hurtig wifi 4x4 802.11ac-teknologi og understøtter både 2,4 og 5 GHz. Du vælger selv om du vil benytte wifi i din bolig eller om du ønsker en kablet LAN-forbindelse.

Drenge ser ipad under dyne

Du kan være helt tryg ved at surfe online

Når du bestiller internet fra EWII, får du en prisvindende, digital sikkerhedspakke med i dit internetabonnement. Så kan hele familien færdes trygt på internettet. 

Sikkerhedspakken indeholder blandt andet:

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Godt at vide inden du bestiller

Du kan vælge selv at opsige dit internetabonnement hos din nuværende udbyder eller vi kan opsige det for dig.

Det er oftest lettest og hurtigst for dig selv at opsige hos din nuværende udbyder.

Hvis du ønsker, at vi skal opsige for dig, skal du udfylde en fuldmagt, der giver os lov til at opsige abonnementet for dig.

Hent fuldmagt til skift af internetudbyder

Hvis du bestiller 1000 mbit, skal kabel-tv-stikket i din bolig være opdateret til DOCSIS 3.1. Hvis stikket ikke er opdateret, kan du gratis få en tekniker på besøg, der kan opdatere det.

Tjek din adresse og se om du kan få 1000 mbit.

Ja det kan du - og du får endda 20 % rabat hver måned.

Via et samarbejde med den nordiske distributør Allente, kan du få streaming tv-pakker med både tv-kanaler og streamingtjenester.

Og det bedste af det hele er at du får 20 % rabat på tv-pakkerne - hver måned, når du samtidig er el- eller internetkunde hos EWII.

Tjek streaming tv-pakkerne

I princippet kan alle få internet via kabel-tv. Eftersom næsten alle danske hjem har et tv-stik. Når vi alligevel kun siger ’næsten’, så er det fordi, der naturligvis kan findes undtagelser. Langt de fleste danskere kan i dag også få installeret internet via fibernet, som har overhalet internet via kabel-tv, som det mest populære valg.

Om internet via kabel-tv-stik

Internet via kabel-tv-stik eller internet via antennestik, som teknologien også kaldes, betyder at du får din internetforbindelse leveret via et eksisterende kabel-tv-stik/antennestik i din bolig. 

Teknologien bag internet via kabel-tv benytter coaxialkabler. Det er en skærmet kabelteknologi, der understøtter meget store informationsmængder og hastigheder op til flere hundrede Mbit.

Med internet via kabel-tv, kan du nemt tilslutte din router og komme på nettet. Internet og tv-kanaler sendes over coax-nettet på forskellige frekvenser, så de ikke forstyrrer hinanden.

Din digitale hverdag

Fordele med EWII som internetudbyder

Det er fristende kun at fokusere på pris og hastighed, når du skal vælge internetudbyder. Men det kan godt betale sig at gå et spadestik dybere.

Værd at vide om internet via kabel-tv

Når du får internet via dit kabel-tv stik betyder det egentlig bare, at du får leveret internet igennem dit tv-stik. Internet via kabel-tv kaldes også for COAX.

Først og fremmest er internet via kabel-tv ofte en billigere løsning end at få internet via fibernet. Og COAX kabler er så godt isolerede, at ydelsen er optimeret. I dag kan du også vælge høje hastigheder på dit internet via kabel-tv, så det kan opfylde behovet hos de fleste.

Derudover er internet via kabel-tv også tilgængeligt for langt de fleste. Og hvis du vælger at få internet via kabel-tv, så får du ofte også mulighed for at krydre det med en favorabel pris på tv-abonnementer.

Med internet via kabel-tv deler du din båndbredde. Det betyder i praksis, at du vil opleve lavere hastighed, når flere brugere kobler sig på internettet samtidig.

En anden ting er, at udbyderen af internet via kabel-tv ofte vil have dig til at vælge et tv-abonnement, hvis du ønsker internet via kabel tv. Så hvis du ønsker internet via kabel-tv, er det ofte betinget af, at du køber en tv-pakke samtidig.

Når du får internet via kabel-tv, så får du asymmetriske hastigheder modsat på fibernettet, hvor du kan up- og downloade med samme hastighed.
Stabiliteten er i sig selv ikke en ulempe, fordi internet via kabel-tv er ganske flot. Men – hvis vi sammenligner med internet via fibernet, så vil du opleve, at internet via COAX ikke er lige så stabilt, som hvis du er koblet på fibernettet.

Hvis vi er ovre i æstetikkens verden, vil nogen måske mene, at den største ulempe er, at du skal have gemt din router ad vejen. Din antennestik er givetvis placeret i din stue – og der kan der være svært at gemme en router væk.

Bare rolig. Du kan sagtens se din yndlingsserie færdig, imens andre i husstanden er online.

Når du bestiller internet via kabel-tv fra en udbyder, modtager du typisk en router, med en udførlig guide til, hvordan du installerer din internetforbindelse. Det kan du sagtens gøre relativt hurtigt og nemt.

Det er vanskeligt at give et entydigt svar på. Det afhænger af dit behov. Men bredbånd via kabel-tv kan sagtens anvendes til almindelig dagligdags brug, surfing på nettet, streaming og gaming.

Hvis I er en stor familie, der bor sammen og I alle har behov for at surfe, game eller streame samtidig, så kan det være, I skal se jer om efter et alternativ. Hos EWII kan du få lige nøjagtig det produkt, som passer til dig, hvis du bor i et område, hvor vi tilbyder fibernet.

Selvom dit internet og dit tv-signal bliver guidet igennem det samme stik, så gør det ikke noget ved hastigheden på dit internet. De to kan sagtens dele.