Nem opladning af elbil

Nem opladning af elbil hjemmefra.
Det behøver ikke at være svært at få en ladeløsning. Det er både nemt og billigt at oplade din elbil derhjemme.
 • Ladeboks i højeste kvalitet

 • Refusion af elafgiften

 • Teknisk support

Én samlet løsning til hjemmeladning af elbilen

Skift til en samlet og tryg løsning til opladning af din elbil med EWII. Når du vælger en ladeboks fra os, ejer du din egen ladeboks, men du er ikke overladt til dig selv. Vi tilbyder en alt-i-en pakke, der dækker alt hvad du behøver til opladning af din elbil i hjemmet - ladeboks, installation, opladningsapp, service og elaftale.

Med et serviceabonnement kan du være sikker på, at din ladeboks altid fungerer optimalt og er opdateret. Desuden har du adgang til vores kundesupport hele døgnet rundt, samt muligheden for elafgiftsrefusion.

Med en elaftale hos EWII får du ikke bare en stabil og pålidelig elleverandør, men også en virksomhed med mere end 150 års erfaring inden for branchen. Så lad os tage hånd om din hjemmeladning af elbilen, så du kan nyde en problemfri oplevelse fra start til slut.

 • Ladeboks

  Køb din egen ladeboks. Med en ladeboks fra EWII kan du nemt oplade din elbil hjemme fra din bolig.

  Læs om ladeboks
 • Serviceaftale

  Har du allerede en ladeboks? Med en serviceaftale til din ladeboks er både du og din ladeboks i trygge hænder.

  Læs om serviceaftale
 • På farten

  Se, hvor du kan lade med EWII, når du er på farten rundt om i Danmark. Med det interaktive kort kan du planlægge din rute nemt og hurtigt.

  Opladning på farten

Konkurrence: Vind en ladeboks

Lige nu har du muligheden for at vinde en ladeboks inkl. installation og serviceaftale til en samlet værdi af 10.943 kr.

Deltag i konkurrencen ved at gribe så mange ladebokse, som du kan, og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vind en ladeboks

Udskift dine glødepærer til LED-pærer eller A-pærer.

Vælg den bedste elaftale til elbilen

Med din egen ladestander derhjemme kan du være sikker på, at din elbil er klar til at køre, når du skal bruge den. Når du først har købt bilen, ønsker du bare, at opladningen fungerer godt og til en rimelig pris. Hos EWII kan du vælge den elaftale, der passer bedst til dig.

Vi tilbyder både en fast pris på el i 12 måneder og elaftaler med en variabel pris. Du kan vælge mellem Timepris eller Grøn Timepris.

Når du vælger en variabel pris, er det vigtigt at holde øje med de aktuelle priser. Så kan du vælge at oplade din elbil, når strømmen er billigst eller grønnest. Oplader du din elbil med grøn strøm, gør du din elbil grønnere og passer godt på miljøet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken elaftale der passer bedst til dig, kan du tage vores eltest.

Bestil din strøm fra EWII

Få fuld refusion af elafgift ved ladeløsning

Når du oplader din elbil derhjemme, får du tilbagebetalt elafgiften for den strøm, du bruger. Med en ladeboks inklusive serviceaftale eller en serviceaftale alene hos EWII får du automatisk fuld afgiftsrefusion.

Det betyder, at du får 94,63 øre tilbage for hver kWh, du bruger til at oplade din bil. Refusionen af elafgiften sker automatisk, så det bliver ikke nemmere end det.

For at være berettiget til afgiftsrefusion må du ikke have solceller, varmepumpe, elvarme eller andre afgiftsfritagne strømkilder. Disse er undtaget for refusion af elafgift, da du allerede får reduceret elafgift og dermed ikke betaler fuld elafgift.

Læs mere om afgiftsrefusion til elbilen

Familie ved elbil og ladeboks, der oplader deres elbil

Hvad er forskellen på ladestander og ladeboks?

Når vi taler om opladning af elbil, så taler vi faktisk både om både ladestandere og ladebokse. De har dog begge det til fælles, at de kan levere strøm til din elbil. Men lad os dykke ned i forskellen.

En ladestander har en "fod", så den kan stå på jorden. Du finder dem typisk kun som offentlige opladere, når du skal lade på farten. Du kobler bare ladekablet til din elbil og til ladestanderen, og så sendes strømmen til bilen. En ladestander fungerer faktisk lidt på samme måde som en benzintank på en tankstation. Forskellen er bare, at du med en ladestander "tanker" strøm, i stedet for benzin. 

En ladeboks har ikke en "fod, men hænger på en væg eller husmur. Det er typisk den, der anvendes til hjemmeladning - ligesom ladeboksen du kan købe hos EWII.

Nem opladning på farten med EWII

Skulle du nogensinde få behov for at lade din elbil, når du er på farten, har du masser af muligheder. EWII tilbyder et omfattende ladenetværk med over 2.400 ladestandere rundt omkring i Danmark - og endnu flere er på vej.

Brug det interaktive ladekort til at finde alle EWIIs ladestandere i landet og få et komplet overblik over offentlige ladestandere og ladestationer. Du kan også nemt finde ladekortet i EWIIs Opladningsapp, så du altid har hjælpen lige ved hånden.

Udforsk EWIIs ladenetværk i dag og oplev bekvem opladning, uanset hvor du er på vej hen.

Dyk ned i opladning af elbil på farten med EWII

Få et ladekort ved tilmelding af nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag et ladekort til din elbil til en værdi af 49 kr. Med ladekortet kan du nemt og hurtigt oplade din elbil både hjemme og på farten. 

Gå ikke glip af denne mulighed for at gøre din opladning lettere.

Tilmeld og få ladekort

Dit forbrug

Få hjælp til at vælge din rigtige elaftale

Få en personlig anbefaling til at vælge den elaftale der passer bedst til dit forbrug.