Hvilken elaftale skal jeg vælge?

Det kan være lidt besværligt at sætte sig ind i, hvilken elaftale der vil være den bedste for dig. Men slap bare af, og læn dig tilbage - vi har gjort det nemt for dig med en el-test. Ta’ testen og find den elaftale, der passer bedst til dig.

Ta’ el-testen og find den bedste elaftale til dig

Elaftaler er måske ikke det mest interessante, du kan komme på. Faktisk skal el helst ikke give dig flere spændinger, end du nok har i forvejen. Det skal bare fungere, når du tænder på kontakten.

Men el er en kompleks sag, og det kan være svært at finde ud af hvilken elaftale, der præcis passer til dig.

Derfor kan du her teste dig selv og få et klart svar på hvilken elaftale, der er mest optimal for dine ønsker, præferencer og forbrug.

Her bliver du guidet igennem fire spørgsmål, som giver os et indblik i, hvem du er som person, og hvad der er vigtigt for dig. På baggrund af dine svar giver vi dig en anbefaling til hvilken elaftale, der vil passe bedst til dig. Vores anbefaling vil derfor være baseret på dine personlige præferencer – og ikke hvilken elaftale du burde vælge.

MEN du kan også gå skridtet videre og modtage en anbefaling baseret på dit faktiske elforbrug. Så kan du se, hvad du ville have betalt for din el, hvis du havde været kunde hos EWII.

Hop videre til testen her

Få en mere personlig anbefaling

For at give dig den mest præcise anbefaling i step 2 af vores el-test, har vi brug for at kende dit faktiske elforbrug.

Her er det nødvendigt, at du giver samtykke til e-mail kommunikation og logger ind på ElOverblik.dk med MitID. Ved at give EWII fuldmagt til at modtage dine målerdata for den seneste måned, kan vi lave en konkret beregning baseret på dit reelle elforbrug.

Når du har gennemført el-testen, vil du modtage en mail med en anbefaling, der inkluderer priser på alle vores fire elaftaler. Det giver dig en klar og præcis indsigt i, hvad du kunne have sparet ved at være elkunde hos EWII.

Tag vores el-test nu og opdag, hvor meget du kan spare

Video

Guide: Sådan får du din personlige anbefaling

Vi springer højt for dig

Analyseinstituttet Wilke, kårer hvert år de bedste danske kundecentre på tværs af brancher, målt på kundeoplevelser. I 2023 blev EWII kåret som "Årets Højdespringer". 

”Årets højdespringer” betyder, at vi har forbedret os allermest af alle kundecentre. Det er vi naturligvis superstolte af – særligt fordi vi i al beskedenhed modtog prisen for "Branchens bedste samlede kundeservice" i 2022. Så vi tør godt at sige, at vi springer højt for dig, når du ringer eller skriver til os.

Ræk ud til kundeservice

Betal kun for den strøm, du har brugt

Hos EWII er det sund fornuft, at du kun skal betale for den strøm, du bruger – når du har brugt den. Vi kalder det for ”betaling for et bagudrettet, faktisk elforbrug”. Det betyder, at du ikke skal betale et 3-måneders acontobeløb forud for et skønnet elforbrug.

Undersøg mere om bagudrettet betaling

Så nemt skifter du til EWII

Nok er elaftaler ikke det mest spændende – det ved vi. Men det er faktisk hverken besværligt eller særlig tidskrævende at skifte leverandør af el. 1-2-3 trin - og så er EWII din fremtidige leverandør. Læn dig tilbage - vi sørger for at det praktiske - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.

  1. Indtast din adresse

    Priserne på el varierer afhængigt af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og dit årlige elforbrug, for at vise dig den korrekte pris.
  2. Tast oplysninger

    Indtast dine kontaktoplysninger og en eventuel anden faktureringsadresse, hvis du er så heldig, at en anden betaler for din strøm.
  3. Bekræft dit køb

    Se din samlede pris og bekræft dit køb. Og læn dig så tilbage, for vi sørger for alt det praktiske herfra - også opsigelsen hos din nuværende leverandør.
Find din pris og bestil

Sådan er din elpris sammensat

Selvom elprisen kan virke som en simpel udregning, er den faktisk sammensat af flere forskellige dele.

Først er der den rå elpris, som er prisen for den strøm, du bruger. Derudover er der nettariffen, som dækker omkostningerne til vedligeholdelse af elnettet og distributionen af strøm i elnettet. Og endelig inkluderer elprisen også afgifter og skatter, der reguleres af myndighederne.

Kom i zen med elprisen her

Er din strøm grøn?

Ja, det meste af din strøm er grøn.

Grøn strøm kommer fra vedvarende energikilder som sol, vind eller vandkraft. Det betyder, at strømmen bliver produceret med minimal påvirkning af miljøet og CO2-udledning. Ved at vælge strøm fra EWII kan du selv vælge, hvor ’grøn’ din elaftale skal være.

Tager du testen ovenfor, finder du hurtigt ud af, om du har præferencer for vedvarende energi – og dermed grøn strøm eller ej.

Undersøg mere om grøn strøm