Energi uden for meget spænding

Synes du også din hverdag bliver lige spændende nok, når din elregning kommer, når internettet hakker midt i landskampen, eller når vandregningen er på vej. Slap af, du har EWII.

Video

Energi uden for meget spænding

Livet brager derudaf. Måske står du hver dag overfor svære valg der handler om karrieren, fritidsinteressen, Aula-beskeder eller aftenens menu? For mange beslutninger der skal tages, og ting der fylder i hovedet kan give spændinger – ikke af den rare slags.

Når livet er fuld af spændinger, har du brug for et energiselskab, som ikke giver dig flere. I EWII vil vi derfor tilbyde dig:

Energi uden for meget spænding.

Med andre ord vil vi sørge for, at du kan slappe af fordi du har valgt den rigtige tv-pakke, eller den rigtige leverandør af el eller internet. Og hos os kan du vælge det hele. Så er du da fri for de bekymringer.

Vi kalder det afspænding med EWII. Og her på siden, kan du se, hvad vi tilbyder dig, så du får energi uden for meget spænding.

Kom helt i zen med internet der ikke lagger

Det er enhver teenageforælders frygt: At internettet hakker. Det er heller ikke optimalt, hvis du har inviteret til serie-marathon med veninderne eller dækket op til den helt store rød-hvide landsholdsfest med gutterne.

Den bekymring skal vi nok fjerne for dig.

Internet der ikke lagger

Undgå spændinger med gebyrfri betaling

Det skal ikke koste dig et gebyr, når du betaler din regning. Det er jo slemt nok at skulle have læderet op af lommen ikk’. Så hos EWII tilbyder vi dig flere forskellige gebyrfri betalingsmetoder.

Gebyrfri betaling

Slap af i alle led, når du følger dit forbrug

Du behøver ikke få en hård knude i maven over en elregning, der er på vej. Eller en varme- eller vandregning for den sags skyld. Hos os kan du selv opsætte forbrugsalarmer og overvågning på dit forbrug.

På den måde får du automatisk besked om hvor meget du har brugt – så kan du slippe bekymringerne om det.

Selvbetjeningen hjælper dig på vej

Ta’ det roligt – du betaler kun for dit reelle forbrug

Du betaler kun for den strøm, du har brugt. Hos EWII opkræver vi ikke forud for dit forbrug, så du risikerer ikke at skulle betale en kæmperegning, for noget du ikke har brugt endnu.

Ingen aconto

Få el fra elselskab med månedlig betaling

Spareråd – så kan du slappe endnu mere af

Er der nu råd til det hele? Kan budgetkontoen hænge sammen? Kan vi spare mere på energien? Ja, måske – og vi vil gerne vise dig hvordan.

Så kan du vinke farvel til bekymringerne og slappe lidt mere af.

Tjek sparerådene

Lad dig ikke gå på af rækkeviddeangst

Vi er i fuld gang med at opbygge et omfattende ladenetværk over hele ladet. Med det arbejde, satser vi på at minimere danskernes rækkeviddeangst og spændinger over, om de nu kan nå frem?

Undgå rækkeviddeangst