10 fordele ved at vælge EWII

Hvad får du ud af at være kunde hos EWII, udover strøm, vand, varme, internet eller en tv-pakke, der passer lige til dit behov? Faktisk en hel del - og det kan du læse om her.
  • Ingen acontobetaling

  • Branchens bedste kundeservice

  • og mange flere fordele til dig

Mand kigger på sin elregning i sit køkken, og undre sig over hvorfor den er blevet så høj.

Du betaler ikke aconto – men kun for dit forbrug for den foregående måned

Energikrise og høj inflation har påvirket enhver danskers pengepung i højere eller mindre grad. Og samtidig er der mange, der skal betale forud for tre måneders strøm, vand eller varme, som de ikke har brugt endnu. Det kan gøre ret ondt i en privatøkonomi, og det synes vi ikke er fair. Vi synes faktisk, at acontobetaling helt burde afskaffes.

Hos EWII betaler du kun for faktisk forbrug. Og vi fakturerer bagud. Det betyder, at du betaler for dit forbrug for den foregående måned. Du får altså delt din regning op i mindre bidder – og vi ’låner’ ikke dine penge på forhånd. Det er fair, synes vi.

NEJ til aconto

Du kan nemt følge dit forbrug

Selvom det kan være svært at have overblikket over sit energiforbrug, vil vi gøre det nemt for dig.

Og i EWIIs selvbetjening får du overblikket over dit el-, vand- eller varmeforbrug. Du får også adgang til en masse gode råd og artikler, som kan hjælpe dig til at spare energi i hverdagen.

Du finder nemt dine regninger, du kan sammenligne dit forbrug, ændre dine betalingsoplysninger og meget mere. Og det bedste ved det – du kan gøre det i ro og fred, lige når det passer dig, for selvbetjeningen er altid åben.

Om selvbetjeningen

Kunderådgiver privat - EWII Kundeservice

Du får branchens bedste kundeservice

I 2022 blev EWII målt til at have branchens bedste samlede kundeservice i en måling foretaget af Wilke. Vi har de skønneste kolleger, som sidder klar til at hjælpe dig ved telefoner og mail. På bredbånd har vi endda døgnåbent i teknisk support.

Energipriserne kan vi desværre ikke ændre på. Men vi kan altid rådgive om, hvad der er det bedste produkt til dig.

Mød kundeservice

Du bliver kunde i en forbrugerstyret virksomhed

På en måde er det faktisk helt almindelige mennesker, der er med til at tage beslutninger om, hvordan EWII skal udvikle sig. Skolelærere, håndværkere, revisorer – ja, der er mange forskellige mennesker med forskellig baggrund i repræsentantskabet, som er virksomhedens øverste myndighed.

Repræsentantskabet står ganske vist ikke for den daglige drift. Men det er de 120 repræsentantskabsmedlemmer, der vælger bestyrelsen og bestyrelsesformanden. Derudover godkender de blandt andet årsregnskabet og er med til at disponere over resultatet.

Med det ejerskab er du sikker på, at overskuddet ikke lander tungt i aktionærers eller grådige direktørers lommer. Tværtimod bliver pengene re-investeret i EWIIs udvikling, grøn omstilling og samfundsnyttige tiltag.

Se myterne om EWII

Du bliver ekspert i energi

Argh – måske er det at love for meget. Men ikke desto mindre, så kan du i hvert fald altid få den nyeste viden om, hvad der rører sig indenfor blandt andet el, vand, varme og internet.

Hvis du tilmelder dig EWIIs nyhedsbrev eller følger os på sociale medier, så får du både gode råd om energi, gode tilbud, og er med når vi be- eller afkræfter myterne om energi og du kommer nogle gange med bag kulissen hos os.

Få nyheder fra EWII

Der er forskel i prisen på el i Øst- og Vestdanmark.

Du bidrager til grøn omstilling

Danmark har en målsætning om, at vi skal væk fra fossile brændsler og tilbyde mere grøn varme og el i fremtidens energisystem.

Elektrificering er en af vejene til en grønnere fremtid. Dieselosen på de danske veje skal erstattes med summen fra elbiler. Og olie og gas skal ud af varmekilderne i de danske hjem.

EWIIs vision er, at vi vil udvikle en infrastruktur, som er 100 % klimagasfrit. Og derfor er der nogle projekter, som vi investerer meget i.

Den overordnede målsætning bidrager du også til, når du bliver kunde.

Fremtiden er elektrisk

Solceller på en mark

Du er med til at mindske CO2 udslippet

CO2 er klassens slemme dreng. Og vi skal alle gøre en indsats for at minimere mængden.

Derfor tager vi også vores egen medicin. Vi skal også mindske vores klimaaftryk – og faktisk har vi siden 1990 neutraliseret 95 % af vores klimagasser. Se hvordan EWII har reduceret sit CO2-udslip med 95 %, og hvordan vi tænker bæredygtigt i hverdagen.

Via vores samarbejde med den japanske energi-gigant Tokyo Gas, arbejder vi desuden for at fremme og udvikle vedvarende energi. I Taulov ved Kolding er der f.eks. et 45.000 kvm stort solcelleanlæg på vej. Cellerne placeres på Taulov Dry Ports store lager- og logistikbygninger og vil kunne forsyne 4.200 husstande med grøn strøm.

Flad landevej der bugter sig igennem et fladt naturlandskab. De første år var prisudviklingen for el den samme flade vej med kun få sving og kun få bakker.

Du tager ansvar for klima og miljø

Som elkunde hos os kan du kun vælge grønne elprodukter. Det betyder, at vi kun sælger strøm, som er produceret fra vedvarende energikilder. Du er derfor med til at øge andelen af grøn strøm på elmarkedet. Det er med andre ord nemt for dig at træffe et grønnere valg.

Du støtter også investeringer i grønne tiltag.

Du kan nemt blive kunde

Du bestemmer selv, hvem der skal levere strøm til dig - uanset hvor du bor, og hvad du bor i. Og faktisk kræver det ikke ret meget af dig, hvis du vil skifte elleverandør.

Hvis du f.eks. vil skifte til EWII – så du kun betaler dit energiforbrug den seneste måned, så klarer vi det meste for dig. Vi siger din gamle aftale op hos din nuværende leverandør – og skiftet foretager vi selvfølgelig, så du ikke går i en periode uden strøm eller internet. Det er, for at sige det på godt jysk; ret så træls.

Se elprodukterne her – der er med garanti et produkt, som passer til dine behov

Nyt holdtøj til BGIF håndbold U9 drenge

Du får tryghed og støtter lokalt

Vi har mere end 150 år på bagen, så du kan være helt tryg - vi er her også i morgen. Faktisk arbejder mere end 600 EWII-medarbejdere hver dag på at levere den bedste kundeservice og de bedste produkter til dig. Uanset om det er rent drikkevand, varme i din radiator, strøm til din bolig eller fiberbredbånd, så du er forbundet til hele verden med et enkelt klik.

Hvert år uddeler vi støtte- og sponsorkroner til grønne initiativer, partnerskaber som kommer fællesskabet til gode, lokale begivenheder som fremmer fællesskabet og holdtøj til lokale klubber og foreninger. Det gør vi fordi det skaber glæde og værdi for mange mennesker i vores forsyningsområde – uanset om du er ung, gammel, høj eller lav – om du går op i teater, kultur, sport eller foreningsliv. På den måde er du som kunde med til at støtte op om det lokale liv.

Når du bliver kunde hos EWII, er du med til at investere i fremtiden. Den grønne fremtid, som vi alle ønsker for kommende generationer. Vi skal ikke fylde lommerne på nogen – vi skal tværtimod fylde mere og mere grøn energi ind i vores hverdag til gavn for os alle, i årene der kommer.

Søg støtte fra EWII