Vi er nysgerrige og spiller hinanden gode

Receptionen hos EWII. Få job hos EWII - og gør karriere på forskellige måder.

Få job hos EWII - en fleksibel arbejdsplads der sørger for sunde måltider og sjove aktiviteter og med mange imødekommende kolleger, der drives af nysgerrighed.

Se ledige stillinger

Medarbejdere hos EWII

Få job i EWII

Selvom vi er mere end 500 medarbejdere, er vi som én stor familie. Vi er imødekommende og positive overfor hinanden, og når vi møder hinanden på gangene, i kantinen eller i afdelingerne, sender vi hinanden positiv energi med et lille ’hej’.

Vi er altid nysgerrige, og vi tør stille spørgsmål til eksisterende løsninger og processer, for det er kun ved at udforske nye muligheder, at vi bliver bedre. Vi spiller hinanden gode – og er ikke bange for at tage én for holdet. 

Passer et job i kundeservice til dig?

Hvordan er hverdagen i EWIIs kundeservice, hvilke arbejdsopgaver tager vi os af - og vil du passe ind sammen med os? Måske er et job i kundeservice lige noget for dig.

Du kan teste dig selv, se videoer om vores hverdag og læse mere om, hvordan det er at arbejde i Kundeservice.

Job i kundeservice?

 

Video

Mød Jesper som bygger IT-systemer

Vi kan lide at være sammen

EWII er en fleksibel arbejdsplads, og selvom vi godt kan lide at være sammen, så holder vi også af, at der er balance imellem arbejde og fritid – det er nemlig sundt at koble af. Vores medarbejderes sundhed er vigtig for os, og derfor sørger vi for sunde måltider i løbet af arbejdsdagen. Vi krydrer ofte dagligdagen med sjove aktiviteter, hvor vi rører os sammen og styrker fællesskabet efter fyraften. 

Fire værdier skinner igennem

Vores værdier er ’troværdige & nærværende’ og ’fremsynede & resultatskabende’. Det er vores pejlemærker.

Med afsæt i vores værdier undersøger vi nye løsninger sammen med vores kunder og bringer viden i spil i fællesskab.  Vi lægger ikke skjul på, at der er mennesker bag vores koncern, som trives med dialog og udfordringer.

Vi ville elske at kunne se ind i fremtiden, men ingen ved, hvad den bringer. Ved at være fremsynede prøver vi på at se, hvad krystalkuglen siger om fremtidens energirigtige løsninger. Og selvfølgelig gør vi det med resultater for øje. 

Mand monterer gadelampe til fornyelse af gadebelysning

Video

Sådan er vores arbejdsplads

Kundeservice. Medarbejdere i EWII Koncernen

Bliv ingeniørpraktikant

Hos os er der rig mulighed for at afprøve alle dine teorier fra studiet i praksis som inegniørpraktikant.

Vi spænder over mange forreningsområder, og derfor er der mulighed for praktikforløb inden for både stærkstrøm, fjernvarmeforsyning, vandforsyning, energirågivning og fiberteknik.

Sådan bliver du ingeniørpraktikant

4 trin til job hos EWII

Se processen fra ansøgning til ansættelse

 1. Ansøgningen

  Du får altid besked om, at vi har modtaget din ansøgning. Så er du sikker på, at den er sendt rigtigt. Oftest er en stilling slået op i 14 dage, og derefter udvælger vi kandidater til en personlig samtale.
 2. Første samtale

  Er du inviteret til en personlig samtale, kan du forvente, at samtalen tager cirka 1 time. Her taler vi om, hvem vi er - og vi finder ud af, hvem du er. I samtalen finder vi også ud af, om vi er noget for hinanden, og om dine faglige kvalifikationer passer til jobbet.
 3. Anden samtale

  Til de fleste stillinger inviterer vi også til 2. samtale, hvor du forinden har udfyldt en personlighedstest. Testen giver os mulighed for at lære din personlige side lidt bedre at kende.
 4. Vi er et match

  Vi ved, du har brugt tid og kræfter på din ansøgning, og det værdsætter vi. Du hører naturligvis fra os, uanset om vi er et match eller ej. Hvis vi ikke ringer til dig, så svarer vi dig på email. Og du er altid velkommen til at ringe til os og få en uddybning.

3 tips til dit CV

Sådan tilpasser du dit CV til den stilling, du søger

 1. Skriv max 2 siders CV – også selvom du har meget på hjerte

 2. Gør mest ud af din erfaring, som er relevant for det job, du søger

 3. Vis os hvordan du har skabt resultater i dit tidligere job

Projektleder i EWII - gør karriere

På jagt efter dit næste job?

Måske er du vores næste kollega. Vi er altid på udkig efter interessante og nysgerrige medarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel sammen med os.

Både en forskel i organisationen og for EWIIs vision og mission


Ledige stillinger

Medarbejdere hos EWII

Form din fremtidige karriere

Start din karriere sammen med 13 Michael'er, 11 Lars'er og 12 Camilla'er og Louiser.

Din karriere hos EWII er fuld af muligheder. Du skal bare turde gribe dem.

Gør karriere