Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab

Ny medarbejder i EWII Koncernen.

Få job hos EWII - en fleksibel arbejdsplads der sørger for sunde måltider og sjove aktiviteter med mange imødekommende kolleger, der sammen sætter fremtidens grønne fodspor.

Se ledige stillinger

Få job i EWII

I EWII er hverdagen vidt forskellig for vores 600 medarbejdere. Men fælles for alle er, at fagligheden når helt ud i fingerspidserne – og den skal male fremtiden grøn.

Hos os fletter nysgerrighed fingre med fællesskab. For de store udfordringer løser vi kun sammen. Vi løfter hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på.

Video

Sæt et grønt fodspor sammen med EWII

Passer et job i kundeservice til dig?

Hvordan er hverdagen i EWIIs kundeservice, hvilke arbejdsopgaver tager vi os af - og vil du passe ind sammen med os? Måske er et job i kundeservice lige noget for dig.

Du kan teste dig selv, se videoer om vores hverdag og læse mere om, hvordan det er at arbejde i Kundeservice.

Job i kundeservice?

 

Vi kan lide at være sammen

EWII er en fleksibel arbejdsplads, hvor der er balance imellem arbejde og fritid.

Vores medarbejderes sundhed er vigtig for os, og derfor sørger vi for sunde måltider i løbet af arbejdsdagen, sjove aktiviteter, hvor vi rører os sammen og styrker fællesskabet.

Hvordan ser hverdagen ud som trader og IT arkitekt?

I EWIIs kommercielle afdelinger kridter vi kondiskoene hver dag – uanset om vi lægger arm med energimarkedet, digitaliserer forretningen eller flytter danskerne over på fiber.

Sammen gør vi det, der er sort til grøn business – til gavn for miljø, kunder og bundlinje.

Men hvordan ser hverdagen ud i EWII? Det kan du blive klogere på her, hvor du kan møde vores IT arkitekt Caroline og vores trader Mark.

Hvad laver du som ingeniør hos os?

I TREFOR sørger vi for alt det, du let tager for givet: El, Vand, Varme og Fibernet.

Vi tager det som et kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at drive komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.

Mød én af vores dygtige nørder Charlotte, og hør hvordan hun oplever hverdagen som ingeniør.

Video

Mød Jesper som bygger IT-systemer

Fire værdier skinner igennem

Vores værdier er ’troværdige & nærværende’ og ’fremsynede & resultatskabende’. Det er vores pejlemærker.

Med afsæt i vores værdier løfter vi hver en sten for at finde løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. For de store udfordringer løser vi kun sammen – både med vores kolleger og kunder.

Vi ville elske at kunne se ind i fremtiden, men ingen ved, hvad den bringer. Ved at være fremsynede prøver vi på at se, hvad krystalkuglen siger om fremtidens energirigtige løsninger. Og selvfølgelig gør vi det med resultater for øje. 

Bliv ingeniørpraktikant

Hos os er der rig mulighed for at afprøve alle dine teorier fra studiet i praksis som ingeniørpraktikant.

Vi spænder over mange forreningsområder, og derfor er der mulighed for praktikforløb inden for både stærkstrøm, fjernvarmeforsyning, vandforsyning, energirågivning og fiberteknik.

Sådan bliver du ingeniørpraktikant

4 trin til job hos EWII

Se processen fra ansøgning til ansættelse

 1. Ansøgningen

  Du får altid besked om, at vi har modtaget din ansøgning. Så er du sikker på, at den er sendt rigtigt. Oftest er en stilling slået op i 14 dage, og derefter udvælger vi kandidater til en personlig samtale.
 2. Første samtale

  Er du inviteret til en personlig samtale, kan du forvente, at samtalen tager cirka 1 time. Her taler vi om, hvem vi er - og vi finder ud af, hvem du er. I samtalen finder vi også ud af, om vi er noget for hinanden, og om dine faglige kvalifikationer passer til jobbet.
 3. Anden samtale

  Til de fleste stillinger inviterer vi også til 2. samtale, hvor du forinden har udfyldt en personlighedstest. Testen giver os mulighed for at lære din personlige side lidt bedre at kende.
 4. Vi er et match

  Vi ved, du har brugt tid og kræfter på din ansøgning, og det værdsætter vi. Du hører naturligvis fra os, uanset om vi er et match eller ej. Hvis vi ikke ringer til dig, så svarer vi dig på email. Og du er altid velkommen til at ringe til os og få en uddybning.

3 tips til dit CV

Sådan tilpasser du dit CV til den stilling, du søger

 1. Skriv max 2 siders CV – også selvom du har meget på hjerte

 2. Gør mest ud af din erfaring, som er relevant for det job, du søger

 3. Vis os hvordan du har skabt resultater i dit tidligere job

Projektleder i EWII - gør karriere

På jagt efter dit næste job?

Måske er du vores næste kollega. Vi er altid på udkig efter interessante og nysgerrige medarbejdere, der vil sætte fremtidens grønne fodspor sammen med os.

Både en forskel i organisationen og for EWIIs vision og mission


Ledige stillinger

Medarbejdere hos EWII

Form din fremtidige karriere

Start din karriere sammen med 13 Michael'er, 11 Lars'er og 12 Camilla'er og Louiser.

Din karriere hos EWII er fuld af muligheder. Du skal bare turde gribe dem.

Gør karriere