Bliv ingeniør­praktikant

Som ingeniørpraktikant hos os får du relevante opgaver inden for dit fagområde og rig mulighed for at afprøve teori i praksis. Du er selv med til at tilrettelægge dit praktikforløb sammen med os.

Se dine muligheder for praktikforløb

I EWII spænder vi over mange forretningsområder, og vi laver ofte aftaler med ingeniørpraktikanter.

Vi tilrettelægger meget gerne dit praktikophold, så det både er lærerigt for dig, som studerende og relevant for EWIIs afdelinger. Alle praktikstillinger bliver slået op på vores hjemmeside, og her er du altid velkommen til at ansøge.

Vi tilbyder praktikophold inden for forskellige faglige områder f.eks.:

  • Stærkstrømsteknik - her arbejder vi med drift og udvikling af 60 kV, 10 kV og 0,4 kV-net

  • Fjernvarmeforsyning - her arbejder vi med drift og renovering af varmeanlæg og distributionsnet

  • Vandforsyning - her arbejder vi med sikring af vandkvaliteten, fremtidssikring af vandressourcer samt drift og renovering af anlæg og distributionsnet

  • Energirådgivning - her udfører vi projekter, analyser og rådgiver virksomheder samt private indenfor energibesparelser

  • Fiberforsyning - her arbejder vi med infrastruktur og komplekse it-baserede processer 

 

Faglige og personlige kompetencer

Som ingeniørpraktikant i EWII er det væsentligt, at du har styr på din faglighed. Derudover vægter vi dine personlige kompetencer højt. For eksempel er det vigtigt, at du hurtigt formår at sætte dig ind i opgaverne og kan præcisere og afgrænse dit projektarbejde.

Samtidig kan du inddrage alle væsentligt interessenter, du har mod på at implementere nye tiltag og endeligt kommunikerer du godt i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Vi har en uformel samarbejdsform, som er kendetegnet ved godt humør, korte beslutningsveje samt et stærkt ønske om at give kunderne en god oplevelse. Desuden tilbyder vi dig spændende opgaver og faglig sparring samt en leder, der støtter dig og din læreproces.

Efter din praktikperiode

Efter din praktikperiode kan der være mulighed for at skrive opgaver om EWII - f.eks. i din afgangsopgave. Da vi er en virksomhed i vækst søger vi ofte nye medarbejdere, og her vil der også som nyuddannet være muligheder.

Hvordan ser hverdagen ud som ingeniør i EWII Koncernen - mød Charlotte og bliv klogere

 

Der er nysgerrigheden, der driver os

Vi har omkring 450 passionerede medarbejdere, som hverdag tør at stille spørgsmål - både for at blive klogere og for at hjælpe vores kunder. Vi ligger top-in-class på arbejdsglæde ift. det private danske arbejdsmarked, og vi er stolte af hver dag at være med til at gøre en grøn forskel for vores kunder. 

 

Vi modtager ikke ansøgninger eller CV via mail, men har du spørgsmål til praktikmuligheder eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte os i HR via knappen herunder.

Skriv til os i HR

Medarbejdere hos EWII

Ledige stillinger

Klik dig videre og se om drømmejobbet er ledigt.

Vi søger hele tiden nye medarbejdere, og måske er det dig, vi går og savner i vores organisation. Så vær med til at sætte grønne fodspor sammen med os.

Gå til ledige stillinger

Projektleder i EWII - gør karriere

Gør karriere hos os

Kickstart din karriere hos EWII. Du kan gøre det på mange måder - enten som specialist, projektleder eller leder.