Opladning af elbil på farten med EWII

Du finder mere end 2.400 ladestandere fra EWII på tværs af Danmark, så du nemt og hurtigt kan lade din elbil på farten.

Se alle EWIIs ladepunkter på kortet


Når du zoomer ind på kortet, så hav lidt tålmodighed. Kortet skal lige indlæse data på ladestanderne.
Når du ser et lyn, har du mulighed for at se tilgængelighed, pris og ladehastighed på lokationen i real tid.

 

 

 

Kvalitet og brugervenlighed er i højsæde

De ladestandere, vi bruger hos EWII er blandt de bedste produkter på markedet. Det er fx schweiziske ABB, norske Zaptec og tyske Siemens. Du er derfor som bruger sikret, at kvaliteten er i top.

Det er også gjort nemt at oplade bilen. Det er hverken nødvendigt at have et abonnement eller at skulle downloade en app. Man kan bare scanne QR-koden, der sidder på ladestanderen. 

EWII samarbejder med Clever

EWII vil gerne gå forrest i grønne løsninger. Vi har derfor, som de første i Danmark, åbnet op for vores ladenetværk. Det er en løsning, som bliver tilgængelig i løbet af foråret, hvor alle EWIIs ladepunkter vil blive vist i Clevers app (med undtagelse af Københavns Lufthavn).

Vi ønsker at skabe et stærkt netværk af offentligt tilgængelige ladestandere. Samarbejdet er med til at give et mere gennemsigtigt marked samtidig med, at vi udnytter eksisterende ressourcer. 

Aftalen med Clever sker med baggrund i de værdier, som kendetegner EWII. Vi arbejder for gennemskuelige og tilgængelige produkter til fordel for kunderne og den grønne omstilling. 

Læs pressemeddelelsen her

FAQ om opladning af elbil på farten

Alle EWIIs offentlige ladestandere kan frit benyttes af alle, uden forudgående aftale eller abonnement.

Nej, det gør det ikke. På alle EWIIs offentlige ladestandere er det ikke nødvendigt at have et abonnement for at kunne oplade. Vores ladestandere er tilgængelige for alle.

Priserne på EWIIs ladestandere er dynamiske og følger udviklingen i el-spotprisen på Nordpool time for time. På appen Monta bliver prisen for de næste 12 timer vist.

Hvis der er brug for hjælp med EWIIs ladestandere, står vores kundesupport klar til at hjælpe på 44 77 96 50 for teknisk support. 

De står til rådighed hele døgnet - alle ugens syv dage.