Besparelser på flere energi­kilder

Hos Trolle Advokatfirma er man opmærksomhed på, at optimering af flere forskellige energikilder kan give store besparelser i energiforbruget.

EWII har igennem en årrække ydet mere målrettet energirådgivning til små og mellemstore virksomheder, og det kan godt betale sig at få en energirådgiver på besøg. Det fandt advokatfirmaet Trolle ud af efter et besøg af os.

Opmærksomhed på flere forskellige energikilder kan give store besparelser i energiforbruget. Ved at optimere på både belysning, pumper og frikøl i deres kontorer, kan de spare godt 12 % på deres energiforbrug.

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 10 %

Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 12,1 %

EWII har givet os en indsigt i vores energiforbrug, som vi ikke havde tidligere. Vi kan nu se, at der er mange steder vi kan spare på energien i vores virksomhed.

Lilly Iversen

Økonomichef hos Trolle Advokatfirma

Skal vi hjælpe dig med at spare på energien?

Kunne du også tænke dig en gennemgang af dit energiforbrug i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også klikke på "Kontakt mig", så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 

Kontakt mig

 

*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.

**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

Fingre taster på tastatur

Produkt

Nem og hurtig kortlægning af forbruget

En energianalyse er en mulighed for små og mellemstore virksomheder at finde deres besparelsespotentiale.

EWII hos GKN Wheels

Case

Potentiale for besparelse på godt 40 %

Fredericia Tankvognsudstyr A/S ønskede et kompetent bud på, hvor der kunne hentes energibesparelser.