Besparelser på flere energi­kilder

Hos Trolle Advokatfirma er man opmærksomhed på, at optimering af flere forskellige energikilder kan give store besparelser i energiforbruget.

EWII har igennem en årrække ydet mere målrettet energirådgivning til små og mellemstore virksomheder, og det kan godt betale sig at få en energirådgiver på besøg. Det fandt advokatfirmaet Trolle ud af efter et besøg af os.

Opmærksomhed på flere forskellige energikilder kan give store besparelser i energiforbruget. Ved at optimere på både belysning, pumper og frikøl i deres kontorer, kan de spare godt 12 % på deres energiforbrug.

"EWII har givet os en indsigt i vores energiforbrug, som vi ikke havde tidligere. Vi kan nu se, at der er mange steder vi kan spare på energien i vores virksomhed."

Lilly Iversen, Økonomichef hos Trolle Advokatfirma

 

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 10 %
Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 12,1 %

 

Skal vi hjælpe dig med at spare på energien?

Kunne du også tænke dig en gennemgang af dit energiforbrug i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også klikke på "Kontakt mig", så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 

Kontakt mig

 

*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.

**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

EWII hos Comwell Hotel Kolding

Case

Årlig millionbesparelse til Comwell Kolding

Grundig gennemgang af energiforbrugende udstyr, visualisering af energidata, månedlig rapportering, prioriteringsliste samt beslutningsgrundlag har betydet store besparelser.

EWII hos Dalbygade Andelsboligforening

Case

Energimærke viser vejen for besparelser

Andelsboligforeningen Dalbygade 42 i Kolding ønskede et kompetent bud på, hvor der kunne hentes energibesparelser.