Energi­rapport viser mulige forbedringer

Hos Wirtgen Denmark A/S besluttede man at få foretaget en Energianalyse. Der blev fundet potentiale for besparelser på flere energikilder.

Wirtgen Denmark A/S, som er en del af Wirtgen Group der er teknisk førende inden for entreprenørmaskiner, ønskede at kortlægge deres samlede energiforbrug. Der blev fundet besparelser på både belysning, varmekilder og solceller. Ved at få disse energikilder optimeret vil Wirtgen Denmark A/S kunne se frem til en energibesparelse på 9,9 %.

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 9 %

Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 9,9 %

Forløbet har været rigtigt godt og gennemgang af analysen meget seriøs og forklarende. Analysen giver et klart billede af, hvor vi kan foretage forbedringer, hvor meget vi vil kunne spare og hvad forbedringen vil koste.

Søren Jacobsen

Regnskabschef hos Wirtgen Denmark A/S

Skal vi hjælpe dig med at spare på energien?

Kunne du også tænke dig en gennemgang af dit energiforbrug i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også klikke på "Kontakt mig", så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 

Kontakt mig

 

*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.

**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

Mand arbejder med energidata for optimere sin virksomheds energiforbrug

Case

Promens fik lavet tilbudsevaluering

Se hvordan vi har hjulpet Promens med en uvildig tilbudsevaluering af to modtagne ventilationstilbud. Sammenligningen bestod af pris, løsningsforslag, fremadrettede energiomkostninger og kommentarer til de to tilbud.

Energioptimering af Royal Arena

Case

Optimering af energien hos Royal Arena

Justering af ventilationsanlæg, indføring af energiledelsessystem og korrekt kortlægning af energiafgifter har betydet store besparelser.