Stort potentiale for besparelser på belysning

Zederkof fik deres kontor og showroom på i alt 700 m2 kigget efter i sømmene for at finde energibesparelser.

Zederkof A/S i Fredericia, der er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og storkøkken til café, restaurant og event, ønskede at finde deres potentiale for enegibesparelser. Efter et besøg af EWIIs energirådgivere og udarbejdelse af en energirapport, kom de frem til et stort besparelsespotentiale på belysningen på 17,5 %. Det fysiske besøg gav en betydelig merbesparelse i forhold til den oprindelige Energioversigt.

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 9 %

Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 17,5 %

Samarbejdet med EWII er kørt fint lige fra start. Et besparelsespotentiale på 17,5 % på vores belysning er stort. Vi vil til enhver tid vælge EWII, hvis vi skal have energirådgivning i vores virksomhed.

Lars Madsen

Økonomi- og administrationschef hos Zederkof

Skal vi hjælpe dig med at spare på energien?

Kunne du også tænke dig en gennemgang af dit energiforbrug i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også klikke på "Ring mig op", så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op


*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.


**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

Mand arbejder med energidata for optimere sin virksomheds energiforbrug

Case

Promens fik lavet tilbudsevaluering

Se hvordan vi har hjulpet Promens med en uvildig tilbudsevaluering af to modtagne ventilationstilbud. Sammenligningen bestod af pris, løsningsforslag, fremadrettede energiomkostninger og kommentarer til de to tilbud.

Energioptimering af Royal Arena

Case

Optimering af energien hos Royal Arena

Justering af ventilationsanlæg, indføring af energiledelsessystem og korrekt kortlægning af energiafgifter har betydet store besparelser.