Elaftaler til udlejere

Lys i lejligheder om aftenen

Vi hjælper dig med elaftaler, der passer til jer og jeres måde at være klimabevidste på.

Elaftaler, der passer til jeres behov og jeres måde at være klimabevidste på

Vi tror på frit valg til at være klimabevidst. Derfor tilbyder vi både elaftaler med certificeret grøn strøm og elaftaler med timepris, hvor I kan udnytte, at der er forskel på både pris og CO2-udledning i løbet af døgnet.

Med en elaftale hos EWII er der mindre administration og større tryghed. Vi hjælper med håndteringen af el til boligselskabets fællesinstallationer i hele landet og opsætter afregning samt årsopgørelser, så de skaber værdi og giver overblik.

Med en elaftale fra EWII, har du en fast kontaktperson og direkte kontakt til vores erhvervsservice team.

Grøn omstilling kommer i mange former

I EWII arbejder vi for at fremme den grønne omstilling. Vi investerer massivt i grøn infrastruktur og baner vejen for fremtidens energisystem. Vi ønsker et 100 % klimagasfrit energisystem. Det kræver mere end én løsning og en kombination af nye teknologier, fleksibelt forbrug og en nysgerrig tilgang.

Vi tilbyder jer muligheden for at være klimabevidst, hvor det giver mening for jer, da det i sidste ende gør den største forskel. Det betyder, at du kan dække din udlejningsejendoms elforbrug med strøm fra 100 procent certificerede vedvarende energikilder, hvis det passer med jeres måde at være klimabevidste på.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om vores elaftaler for boligudlejere, er du velkommen til klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Lys ved fælles installationer i udlejningsejendom

Fordele ved en elaftale hos EWII

  • Erfarne rådgivere
  • Personlig kontaktperson
  • Ingen aconto afregning
  • Nemt overblik i selvbetjeningen
  • Aftaler, der passer til jeres grønne profil

 

Nem administration af elaftaler

Med en administrationsaftale kan du som boligadministrator eller udlejer spare en stor mængde administrativt arbejde. En administrationsaftale sørger for automatisk tilmelding til elselskabet i forbindelse med lejernes ind- og fraflytninger.

Læs om administrationsaftale

 

Vindmølle på en mark

Viden om el

Grøn strøm gør en forskel

Få mere viden om grøn strøm til erhverv og oprindelsesgarantier. Med strøm fra grønne energikilder støtter din virksomhed den grønne omstilling.