Gør dine boliger grønnere

Lys i lejligheder om aftenen

Vi gør det nemt for dig at træffe klimavenlige valg. Vores elaftaler er 100 procent grønne. Og hvad med ladestandere til din udlejningsejendom?

Grøn og klimavenlig strøm til din ejendom

Vi vil gerne gøre det nemt at træffe grønne og klimavenlige valg, så vi sammen gør en forskel for den grønne omstiling. Derfor er vores elaftaler altid 100 % certificeret grøn strøm. 

Med en elaftale hos EWII er der mindre administration og større tryghed. Vi hjælper med håndteringen af el til boligselskabets fællesinstallationer i hele landet og opsætter afregning samt årsopgørelser, så de skaber værdi og giver overblik.

Med en elaftale fra EWII, har du en fast kontaktperson og direkte kontakt til vores erhvervsservice team.

Sammen gør vi en forskel for den grønne omstilling

Vi ønsker - sammen med vores kunder - at gøre en aktiv forskel i den grønne omstilling. Derfor sikrer vi, at grøn strøm er en fast del af alle vores energiprodukter.

Det betyder, at du kan dække din udlejningsejendoms elforbrug med strøm fra 100 procent certificerede vedvarende energikilder.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om vores grønne elaftale for boligudlejere, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få grøn strøm, er du velkommen til klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Lys ved fælles installationer i udlejningsejendom

Fordele ved en elaftale hos EWII

  • Erfarne rådgivere
  • Personlig kontaktperson
  • Ingen aconto afregning
  • Nemt overblik i Selvbetjeningen
  • Grønnere profil

Nem administration af elaftaler

Med en administrationsaftale kan du som boligadministrator eller udlejer spare en stor mængde administrativt arbejde. En administrationsaftale sørger for automatisk tilmelding til elselskabet i forbindelse med lejernes ind- og fraflytninger.

Læs om administrationsaftale

Vindmølle på en mark

Viden om el

Grøn strøm gør en forskel

Uanset hvilket elprodukt din virksomhed vælger, er grøn strøm en fast del af alle vores energiprodukter. Det betyder, at du kan dække din virksomheds elforbrug med strøm fra vedvarende energikilder.