Ladestandere giver grøn profil

Familie ved elbil og ladeboks, der oplader deres elbil
Ladestandere, strøm, installation og serviceaftale til din udlejningsejendom i én samlet aftale.
 • Installation af certificeret elektriker

 • Serviceaftale, der bl.a. sikrer drift og refusion af elafgift

 • 24/7 support og faktureringsservice

Med ladestandere får din udlejningsvirksomhed ikke kun en grønnere profil, du imødekommer også den stigende efterspørgsel på klimavenlig transport.

Du giver beboere og besøgende mulighed for opladning af elbiler, og bidrager samtidig med et tydeligt tegn på, at din virksomhed tager miljø og klima alvorligt. 

Vi leverer din grønne strøm og installerer ladestandere. Vores samarbejdspartner Spirii sørger for alt det administrative. Fra drift og vedligeholdelse til at din ladeløsning altid er opdateret med seneste software.

Lad EWII hjælpe dig med én samlet løsning.

Hvilken løsning skal jeg vælge?

Det afhænger i høj grad af behov og antallet af udlejningsboliger.

 1. Connect Lite

  er den simple løsning til 69,- kr. eksklusiv moms pr. måned pr. ladestander, og egner sig til den mindre udlejningsvirksomhed, der gerne vil tilbyde lejere og gæster en brugervenlig adgang til opladning af elbil til en fast lav elpris.
 2. Connect Business

  er til større udlejningsvirksomheder, der vil tilbyde både lejere og gæster samt egne elbiler nem adgang til opladning med udvidede muligheder for prissætning, omsætning på opladning og lukkede brugergrupper.
 3. Connect Fleet

  egner sig til udlejningsvirksomheder eller kommuner med puljebiler, som skal have adgang til effektiv opladning. Ladestanderne kan kun bruges af en lukket brugergruppe og forbrug af el betales direkte til leverandøren af el.

Vil du vide mere?

Har du en administrativ rolle i et boligselskab, eller ejer du en udlejningsvirksomhed, og ønsker du yderligere information, så klik på knappen "Ring mig op" nedenfor.

Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Ring mig op

Ladestander

EWII samarbejder med Spirii

Efter at EWII har leveret og installeret dine ladestandere, tager Spirii over på den administrative del af din nye lademulighed til elbiler.

Spirii står for driften, den løbende vedligeholdelse og sørger desuden for, at dine ladestandere altid er opdateret med seneste software.

Du får dermed en enkel, smart og fremtidssikret ladeløsning, uden at du skal tænke på alt fra strøm og teknik til fakturering af brugere.

Det klarer vi i én samlet løsning.

Solen skinner på solceller

Produkt

Grøn energi med solceller

Der kan være store økonomiske fordele ved at sætte solceller på taget af din udlejningsejendom.