Nyt lys giver bedre forhold

Det kræver godt lys at klargøre biler. Hos Byens Bilpleje resulterede ny LED-belysning ikke bare i bedre arbejdsforhold, men også i en besparelse på 66 %.
Byens Bilpleje udskifter belysningen til LED-rør

Hos firmaet Byens Bilpleje i Kolding spiller lyset en helt central rolle. Med optimale lysforhold kan personalet afsløre ridser og lakskader på de biler, der kommer til pleje. Efter behandling blev de ofte kørt ud i dagslys for at blive tjekket – ganske enkelt fordi lyset inden døre ikke var godt nok. 

Nu er alle gamle lysstofrør skiftet til nye LED-lyskilder, og samtidig er lyset ændret til en farve, der lægger sig tæt op af dagslys (farve 850) – så nu er det slut med at køre bilerne ud i det fri for at vurdere resultatet af arbejdet.
Samtidig med et helt optimalt lys har firmaet oven i købet fået en markant energibesparelse med de nye LED-rør – hele 66% besparelse eller omkring 78.000 kWh pr. år. Med den besparelse er investeringen tjent hjem på kun 1,5 år.

EWII Teknik har stået for hele projektet fra beregning og projektering til installation af de nye lyskilder.

"Vi var meget overraskede over hvor store besparelser der var ved at skifte belysning til LED. Efter EWIIs energirådgiver havde beregnet sig frem til en besparelse på 66%, fik vi kontakt til EWII Teknik som hjalp os videre med de helt rigtige idéer, så vi kunne få projektet gennemført - hurtigt og effektivt."

Micheal Outsen, Afdelingsleder, Byens Bilpleje

Projekt: Udskiftning af belysning
Udførelse 2016
Bygherre Byens Bilpleje
Entreprenør EWII Teknik A/S
Antal armaturer 271 stk.
Armaturtype Philips LED-rør
Kontraktsum 148.000 kr.
Gadelys oplyser stiområde om aftenen

Produkt

Energioptimale løsninger til udendørs belysning

Vi har stor erfaring med udendørs belysningsinstallationer

Produkt

Stikledninger

Fejlsøgning og udbedring af brud på stikledninger