Vindstrøm gør vores produkter mere unikke

Når Unique Products i Fredericia producerer kosmetik, er det med fokus på bæredygtighed, klima og miljø. Deres elaftale fra EWII giver dem en fordel i forhold til konkurrenterne, fordi de har tilkøbt vindstrøm.

Hos Unique Product mener de det, når de siger, at de leverer personlig pleje, som er unik og kan købes med grøn samvittighed.

Kosmetikprodukterne er økologiske. De er produceret ud fra principper om fairtrade og bæredygtighed i hele processen fra produktion til kundernes hylder. Lige fra ingredienser til emballage og transport.

Men faktisk også i Unique Products energiforbrug fordi de har tilkøbt vindstrøm til deres elaftale.

Video

Hør hvad vindstrøm betyder for Unique Products

Giver en konkurrencemæssig fordel

Vindstrøm er god forretning. Fordi det giver virksomheder mulighed for at minimere deres CO2-udledning. Det giver en grøn og miljøvenlig profil.

Det bidrager til den grønne omstilling. Og for Unique Products er det afgjort en vigtig konkurrenceparameter, som de bruger til at adskille sig fra deres konkurrenter.

90 % af vores forretning ligger i eksport til udlandet. Og for vores udenlandske kunder er det vigtigt, at vi har certifikat på, at vi bruger vindstrøm. Det har vores konkurrenter ikke. Det er en stor fordel for os

Hanne Rasmussen

Managing Director hos Unique Products

Et godt partnerskab

Det giver en konkurrencemæssig fordel med vindstrøm. Og det er brugbart i markedsføringen, at Unique Products har tilkøbt vindstrøm til deres elaftale hos EWII. Et partnerskab, som begge virksomheder har nydt godt af siden 2010.

”Vi har valgt EWII som elleverandør, fordi det er en lokal virksomhed, som vi har tillid til”, Hanne Rasmussen, Managing Director hos Unique Products.

Tilliden er ikke kun vigtig for Unique Products. For det er mindst lige så vigtigt for kosmetikproducenten, at de lever op til kundernes ønsker. Og det er vigtigt for deres kunder, at de produkter de får i håret og ansigtet er produceret med respekt for natur, miljø og er produceret bæredygtigt.

Passer til DNA'et

Med tilkøbet af vindstrøm har Unique Products fundet en elleverandør, som passer til virksomhedens DNA og ønske om at tænke bæredygtighed ind i alle dele af deres produktion.

Unique Products ligger i Fredericia og har vundet flere priser for deres kosmetik. I 2023 var de finalister i Cosmoprof Natural & Organic Prize, som de tidligere er vindere af. De forestår selv produktionen af alle deres produkter på adressen i Fredericia.

Mere om Unique Products

Mand præsenterer

Produkt

Elaftale til virksomhed med stort forbrug

Med den rette elaftale kan din virksomhed kontrollere og reducere jeres energiomkostninger. Det kræver dog konstant overvågning af elmarkedet og præcis timing, når du indgår en aftale - og det kan vi hjælpe din virksomhed med.