Nem adminstration af byggemåler

Nem administration af byggemåler med installationsaftale
Få en installationsaftale med EWII.
  • Reducerer de administrative udgifter

  • Hurtigere behandling og optimering af tidsforbrug

  • Løbende oversigt og afregninger på igangværende installationer

Oprettelse af nye installationer eller målepunkter er ofte forbundet med ekstra administration, da der hver gang skal vælges en ny leverandør for hver ny måler.

For at reducere dine administrative udgifter og tidsspildet forbundet med det, tilbyder vi hos EWII at tegne en installationsaftale med dig. En installationsaftale gør det lettere for dig at være kunde på de nye installationer eller målepunkter.

 
Med en samlet installationskontrakt hos EWII undgår du, at skulle tage stilling til elprodukt og leverandør samt underskrive kontrakter for alle nyoprettede installationer eller målepunkter. De bliver i stedet alle samlet på den samme kontrakt.
 
Du skal blot give os besked, når et nyt målepunkt skal tilføjes til din installationskontrakt.
 

Ønsker du en installationsaftale?

Ring til os på 73 63 30 10 eller klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om dine muligheder for en installationskontrakt.
 
 
Elkabler

Sådan fungerer en installationsaftale

  • Oplys din kunde om at EWII Energi er elleverandør (husk fuldmagt)
  • Målepunktet oprettes på installationsblanket.dk. Påfør EWII Energi som elleverandør i feltet 'Bemærkninger'
  • Kontakt dit lokale elnetselskab for at få et aftagenummer
  • Fremsend aftagenummer til din kontaktperson hos EWII, som sørger for at oprette installationen hos os

Grøn byggestrøm

Det kræver både tid, penge og overblik at bygge nyt, men det kræver også en stabil strømforsyning. Når du går i gang med et byggeri, løber elmåleren hurtigt. Der skal blandt andet bruges strøm til lys, maskiner, elværktøj, varme i skurvognen osv. Byggestrøm kan derfor hurtigt blive en dyr affære, og elforbruget i byggeperioden kan nemt løbe op i mange kWh og en stor regning.

Hos os kan du få en midlertidig elaftale, som sikrer, at du får leveret strøm til dit byggeri i hele byggeperioden. Udover at forsyne dit byggeri med strøm, kan vi også styrke din grønne profil. Byggestrøm kan nemlig sagtens være både billig og klimavenlig. Vi tilbyder blandt andet Grøn variabel, som er strøm, der er 100 % produceret af vedvarende energikilder.

Ved at lade os levere din byggestrøm kan du altså være med til at støtte vedvarende energi. Vi kan ganske vist ikke garantere, at den strøm, der kommer ud af dine kontakter altid, er grøn. Til gengæld sørger vi for at købe den samme mængde strøm, som du bruger, fra vedvarende energikilder.

Når dit byggeprojekt engang står færdigt, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig og din virksomhed med en permanent elaftale, som tilgodeser alle behov. Tag fat i vores dygtige rådgivere, hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt.

Vindmølle på en mark

Viden om el

Grøn strøm til erhverv

Uanset hvilket elprodukt din virksomhed vælger, er grøn strøm en fast del af alle vores energiprodukter. Det betyder, at du kan dække din virksomheds elforbrug med strøm fra vedvarende energikilder.

Vandfald

Viden om el

Hvad påvirker elpriserne?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når elpriser til erhverv fastsættes. F.eks. er der nogle grundlæggende forhold i vores samfund og i verdensøkonomien, der er afgørende. Men ligesom med andre produkter, bliver salget og prisen også påvirket af udbud og efterspørgsel.