Grøn og klimavenlig byggestrøm

Vinkelsliber der kører på byggestrøm
Få billig byggestrøm til nybyggeri og renovering.
  • Individuel rådgivning

  • Konkurrencedygtig pris

  • Grøn profil

Spar tid og penge – vi sørger for alt det praktiske

Det kræver både tid, penge og overblik at bygge nyt, men det kræver også en god og stabil strømforsyning. Det kan være en dyr og tung proces at bestille byggestrøm. De mange regler på elmarkedet kan gøre bestilling af byggestrøm til en kompliceret og besværlig proces, da der ofte er flere parter, der skal involveres. Både det lokale netselskab, elinstallatør og elleverandør skal i spil for at bestille byggestrøm, og der kan nemt opstå forsinkelser undervejs. Men din virksomhed kan spare både penge og tid ved at lade os håndtere din byggestrøm.

En god aftale om byggestrøm er en vigtig forudsætning for at komme godt i gang med både små og store byggeprojekter. Vi sørger for, at din virksomhed får den rigtig byggestrøm pris i hele byggeperioden, nem tilslutning af nytilslutninger og rettidig til- og afmelding ved aflevering af byggeprojekter.

Hos os kan du få en midlertidig elaftale, som sikrer, at du får leveret strøm til dit byggeri i hele byggeperioden. Når dit byggeprojekt engang står færdigt, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig og din virksomhed med en permanent elaftale, som tilgodeser alle behov. Tag fat i vores dygtige rådgivere, hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt.

Ring til os på 73 63 30 10 eller klik på ”Ring mig op”. Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Ring mig op

Grøn byggestrøm fra vedvarende energikilder som for eksempel vindmøller

Grøn og klimavenlig byggestrøm

Udover at forsyne dit byggeri med strøm, kan vi også styrke din virksomheds grønne profil. Byggestrøm kan nemlig sagtens være både billig og klimavenlig. Vi tilbyder blandt andet Grøn variabel, som er strøm, der er 100 % produceret af vedvarende energikilder.

Ved at lade os levere din byggestrøm, kan du altså være med til at støtte vedvarende energi. Vi kan ganske vist ikke garantere, at den strøm, der kommer ud af dine kontakter altid, er grøn. Til gengæld sørger vi for at købe den samme mængde strøm, som du bruger, fra vedvarende energikilder.

Mand ved eltavle

Produkt

Lettere administration af byggemålere

Reducer de administrative udgifter og ressourcer med en installationsaftale. Så undgår du at tage stilling til elprodukt, leverandør og underskrift af nye kontrakter ved nyoprettede installationer/målepunkter.