Overvågning af elpriser

Vi hjælper med overvågning af elpriser
Hos EWII tilbyder vi prisovervågning og prisalarmer til vores elkunder, der har et elforbrug over 50.000 kWh om året.

Få besked når elprisen stiger eller falder

Elmarkedet er dynamisk, og priserne kan ændre sig meget hurtigt. Med prisovervågning kan virksomheder reagere hurtigt på prisudsving og sikre sig den mest fordelagtige pris på markedet. Derudover kan virksomheden spare en masse tid og kræfter og slippe for selv at skulle følge med i elpriserne og markedsudviklingen.

Hos EWII tilbyder vi prisovervågning og prisalarmer til vores elkunder, der har et elforbrug over 50.000 kWh om året. Det kan være en fordel for virksomheder med et større elforbrug at have en variabel elpris i kortere eller længere tid. Vi har dog erfaret, at mange virksomheder også ønsker at kende prisen på forhånd. Derfor tilbyder vi at opsætte en prisalarm, når elprisen rammer et bestemt niveau - fastsat efter dine ønsker.

Vores prisovervågning er gratis, og vi giver dig automatisk besked, når elprisen stiger eller falder. Sammen aftaler vi, hvilke udsving der skal udløse en besked fra os. Vi er altid klar til at rådgive og sikre dig den bedste elaftale, hvis du er i tvivl om, hvad prisudsvingene kan betyde for din virksomhed.

Se vores elaftaler til erhverv

Fordele ved overvågning af elpriser

Fordele ved prisovervågning

Ved en prisovervågning får din virksomhed følgende fordele:

  • Tryghed omkring udgiften til strøm
  • I skal ikke selv opsøge information om elpriser og elmarkedets udvikling
  • Professionel rådgivning om den mest optimale elaftale

Prisovervågning er for virksomheder, der ønsker at være mere bæredygtige og have en større kontrol over deres elforbrug. Ved at være opmærksom på prisudsvingene og låse prisen fast, når den er lav, kan virksomheder reducere deres samlede elforbrug og dermed også deres CO2-udledning.

Professionel rådgivning sikrer den bedste elaftale

Hos EWII tilbyder vi prisovervågning og professionel rådgivning for at sikre, at vores erhvervskunder har den bedste elaftale og den største tryghed omkring deres elforbrug. Vi tager altid udgangspunkt i virksomheds individuelle behov og forbrugsmønster for at kunne tilbyde den mest optimale løsning.

Så hvis du vil have mere kontrol over din virksomheds elforbrug, og samtidig spare tid og penge, så kontakt din energikonsulent i dag og få tryghed og professionel rådgivning omkring din virksomheds elaftale.

Følg elprisen time for time. Så får din virksomhed et indblik i, hvornår strømmen er billigst, hvis I har en variabel elaftale. Se elprisen lige nu her

Find den billigste tid til at bruge strøm med aktuel elpris

Få styr på elprisen lige nu, og spar penge på din næste elregning. Virksomheder med variabel timepris kan følge elprisen time for time og flytte deres strømforbrug til de billigste tidspunkter. Få overblik over elprisen eksklusiv moms, transport og afgifter og planlæg jeres strømforbrug smart.

Se elprisen lige nu

Viden om el

Det nordiske elmarked fra 2023 til 2025

Forventningen til, hvordan elpriserne udvikler sig i fremtiden, er afgørende for elmarkedet og investeringer i energisektoren. Vi har samlet et overblik over de elementer, som kommer til at påvirke elmarkedet i Norden fra 2023 og frem til 2025.