Medarbejderbredbånd giver tilfredse medarbejdere

Mand arbejder hjemme med stabilt og hurtigt EWII medarbejderbredbånd
Medarbejderbredbånd fra EWII giver en driftssikker løsning til dine ansatte, der har behov for fleksibiliteten til at kunne arbejde hjemmefra og stadig være produktive.

Med medarbejderbredbånd fra EWII får dine medarbejdere en forbindelse med tilfredshedsgaranti. Der er nemlig forskel på internetteknologier, og medarbejderbredbånd via fiber er en direkte internetforbindelse, der modsat eksempelvis kobbernet eller mobilt bredbånd ikke påvirkes af andre brugere i området.

Med fiberbredbånd er der båndbredde nok til alle, så dine medarbejdere kan arbejde effektivt hjemmefra samtidig med, at resten af familien også kan være på nettet, uden at det går for langsomt.

De fleste virksomheder vælger at tilbyde deres medarbejdere en internethastighed på 300/300 Mbit/s - et godt og populært valg.

300/300 Mbit/s er vores mest populære hastighed, da den - uden besvær - kan håndtere up- og download af tunge filer, cloud-baserede løsninger og alt det, som foregår efter arbejdstid; streaming, gaming og surfen rundt på nettet og de sociale medier.

Vil du høre mere?

Er I 10 medarbejdere eller mere i din virksomhed, kan vi tilbyde fra 300/300 Mbit/s inkl. wifi-router.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores Key account manager,
Alex Falkenstrøm på 28 10 72 63 eller klik på "Jeg vil gerne ringes op". Så kontakter han dig til en uforpligtende snak.

 

Jeg vil gerne ringes op

Fordele for virksomheden

Med en aftale om medarbejder internet hos EWII, sørger vi for alt det praktiske. Samtidig får dine medarbejdere hurtigt internet, så de kan arbejde effektivt hjemmefra.

 1. Én samlet regning

  I får én samlet regning hver måned, så der er mindre administration for jer som virksomhed.
 2. Stabil forbindelse

  Vi garanterer en driftssikker forbindelse med høj oppetid, så dine medarbejdere kan opretholde produktiviteten.
 3. Mere for pengene

  Med medarbejderbredbånd via fiber får dine medarbejdere mere hastighed for pengene end med andre teknologier.
 4. Én kontaktperson

  I får én kontaktperson hos EWII, som håndterer jeres aftale. Teknisk Support er klar til at hjælpe dine medarbejdere med hurtig fejlretning.

Arbejdsgiver betalt internet er en fordel for din virksomhed

Med medarbejderbredbånd fra EWII er der mindre administration for dig som virksomhed. Vi administrerer hele aftalen omkring internet til dine medarbejdere - inklusiv dine medarbejders tilkøb.

Vi sørger for, at din virksomhed modtager én samlet regning for alle de medarbejdere, der er på aftalen. I bevarer nemt overblikket og sparer tid og dermed penge på unødvendig administration.

Medarbejder internet er en gevinst for begge parter

Medarbejderbredbånd er til fordel for både virksomhed og medarbejder. For medarbejderne giver en hjemmearbejdsplads mulighed for at arbejde effektivt hjemmefra på dage, hvor der f.eks. er en lægeaftale midt på dagen eller der er skole-hjem samtale med børnene. Det giver mere fleksibilitet og en bedre balance i en dagligdag, hvor der ofte har et hektisk program, der skal gå op.

Når din medarbejder arbejder hjemmefra, er det en god ide at indrette arbejdsdagen og hjemmekontorer, så det ligner en arbejdsplads mest muligt. Det giver de bedste rammer. Få flere råd til, hvordan din medarbejder arbejder bedst hjemmefra.

En vigtig forudsætning for en effektiv hjemmearbejdsplads er stabilt wifi. Hos EWII får din medarbejder en god og stabil wifi-router med sit fiberbredbånd, men der er meget man selv kan gøre for, at routeren fungerer optimalt.

Fordele for medarbejderen

Med stabilt og lynhurtigt medarbejderbredbånd får din medarbejder en mere effektiv og lettere hverdag.

 1. Skab balance

  En hjemmearbejdsplads kan skabe balance mellem arbejds- og privatliv i en hektisk hverdag.
 2. Frihed og fleksibilitet

  Skab frihed til at arbejde mere fleksibelt i hverdagen med en hjemmearbejdsplads.
 3. Plads til familien

  Med fiberbredbånd som medarbejderbredbånd er der plads til hele familien.
 4. Døgnåben support

  Hvis din medarbejder har brug for teknisk support, sidder vi klar 24/7/365 til at hjælpe på 70 55 55 56.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Ja, det er muligt at fastholde medarbejdere ved at tilbyde muligheden for en god hjemmearbejdsplads. Med den stigende popularitet af fjernarbejde og fleksible arbejdsdage er mange medarbejdere blevet tiltrukket af muligheden for at arbejde hjemmefra.

En god hjemmearbejdsplads kan have flere fordele for medarbejderne, herunder fleksibilitet, balance og mulighed for at undgå pendling og transportomkostninger. Hvis virksomheden kan tilbyde en hjemmearbejdsplads, der er godt udstyret og har de nødvendige ressourcer til at udføre arbejdet effektivt, kan det være en attraktiv fordel for medarbejderne.

For at fastholde medarbejdere med denne mulighed er det vigtigt at sikre, at de har adgang til de nødvendige værktøjer og ressourcer, herunder pålidelig internetforbindelse, computere eller andre enheder, der er nødvendige for arbejdet. Det er også vigtigt at etablere klare kommunikationskanaler og opretholde regelmæssig kontakt og feedback med medarbejderne, selvom de arbejder eksternt.

Hos EWII skelner vi mellem firmabetalt internet og medarbejderbredbånd. Forskellen er hvor mange abonnementer, der er tilknyttet aftalen.

Medarbejderbredbånd - minimum 10 abonnementer

Vi laver aftaler om medarbejderbredbånd, når der er 10 medarbejdere eller mere fra samme virksomhed, der skal have fiberbredbånd. Medarbejderne kan bo i hele landet, men aftalen om levering af fiberbredbånd laves med EWII.

Firmabetalt internet - 1 abonnement

Firmabetalt internet er når medarbejderen, som enkelt ansat, får betalt sit internet af dig som arbejdsgiver. Når medarbejderen bestiller et abonnement på fiberbredbånd, skal denne blot tilføje arbejdsgiveren som anden betaler. 

Hvis din virksomhed har en medarbejder som skal flytte, så skriver du til os på medarbejderbredbaand@ewii.dk med følgende oplysninger:

 • Medarbejderens fulde navn
 • Den nuværende adresse, postnummer og by
 • Dato for fraflytning og dato for opstart på ny adresse
 • Den nye adresse

Herefter modtager din medarbejder et brev om opsigelse på den gamle adresse og tilmelding på den nye adresse.

Dine medarbejdere kan ikke selv ændre deres hastighed, når de har en medarbejderbredbåndsaftale. Den kan kun ændres efter aftale med dig som arbejdsgiver.

Hvis du har en medarbejder, som skal have en hurtigere hastighed, så skal du sende en mail til medarbejderbredbaand@ewii.dk med følgende oplysninger:

 • Medarbejderens fulde navn
 • Medarbejderens adresse, postnummer og by

 

Hvis du har en medarbejder som stopper i virksomheden, så sender du en mail til medarbejderbredbaand@ewii.dk med følgende oplysninger på medarbejderen:

 • Det fulde navn
 • Adresse, postnummer og by på medarbejderen
 • Dato for opsigelsen (husk 30 dages varsel)

Vi kontakter herefter din medarbejder for, at høre hvad der skal ske med forbindelsen fremadrettet. Ønsker medarbejderen at beholde og selv betale sit internetabonnement eller skal der tilføjes en 2. betaler? Hvis vi ikke får kontakt til medarbejderen, bliver der sendt et brev med en opsigelsesdato.

Din virksomhed modtager én samlet regning for alle medarbejdere, der er på aftalen. I stedet for de normale 10 dages betalingsfrist, får I 30 dage til at betale jeres regning.

Hvis dine medarbejdere har brug for teknisk support, så sidder vi klar 24/7/365 til at hjælpe på 70 55 55 56.

Hvis du har en medarbejder som stopper i virksomheden, så sender du en mail til medarbejderbredbaand@ewii.dk med følgende oplysninger på medarbejderen:

 • Det fulde navn
 • Adresse, postnummer og by på medarbejderen
 • Dato for opsigelsen (husk 30 dages varsel)

Tilføj hvis der skal tilføjes en anden betaler på forbindelsen fremadrettet, så sørger vi for, at ændre det. Ellers bliver der foretaget et servicekald fra kundeservice til medarbejderen for, at vide hvad der skal ske med forbindelsen fremadrettet.

Mand sidder foran pc på sit hjemmekontor og afholder online møder. Han har fået gode råd til, hvordan han afholder online møder

Din digitale hverdag

Gode tips til online møder

Der er et par ting, du skal have styr på, når du holder online møder.

Ung mad sidder med pc på sin hjemmearbejdsplads. Han arbejder effektiv med fiberbredbånd. Han har fået gode råd til, hvordan han arbejder bedst hjemmefra.

Din digitale hverdag

5 simple råd til, når du arbejder hjemme

Vi har for alvor fået øjnene op for at arbejde hjemmefra. Få den gode hjemmearbejdsplads ved at følge disse gode råd om fx komfort og bevægelse.