Stor besparelse på elforbrug ved skift til LED

Schur Flexibles ønskede en mere økonomisk og bæredygtig belysning.

Schur Flexibles Denmark A/S ved Bjert syd for Kolding er en af Europas førende producenter af folieemballage til fødevare-, farmaceut-, kosmetik- og tobaksindustrien. 

Schur Flexibles kontaktede EWII, da de gerne ville have et mere tidssvarende lysanlæg, der var mere bæredygtigt og energieffektivt end det hidtidige anlæg på deres fabrik. Lokationen i Bjert rummer både lager, produktionshal og kontor – i alt 12.800 m2.

EWII hos Schur

Løsningen

EWII indgik som samarbejdspartner til at håndtere finansieringen og sikre uvildig energirådgivning. Schur Flexibles havde et ønske om at indgå en aftale med en leverandør af LED belysning, der allerede kendte Schurs fabrik og elinstallation. En løsning som er både fremtidssikret, sikrer et bedre indeklima og er mere bæredygtig.

"Vi lagde ud med en grundig gennemgang af forskellige energioptimeringsprojekter og kunne herefter træffe den rigtige løsning for vores virksomhed og oplevede EWII som en fleksibel sparringspartner, der kunne tilpasse løsningen til vores virkelighed."

Werner Nielsen, Production Manager hos Schur Flexibles

Schur Flexibles har ikke haft en anlægsinvestering, da EWII sørgede for den samlede finansiering af lyskilderne samt installationen og i løbet af 2 år er løsningen fuldt betalt. Herefter har Schur Flexibles en besparelse på ca. 65 % alene på elforbruget til belysning.

Hertil kommer at de er sikret lavere driftsomkostninger til den løbende vedligeholdelse af lyskilderne, der med LED holder længere end tidligere lyskilder, og at der i hverdagen er færre driftsforstyrrelser i produktionen i forbindelse med vedligeholdelse af lyskilder.

Gadelys oplyser stiområde om aftenen

Produkt

Energioptimale løsninger til udendørs belysning

Vi har stor erfaring med udendørs belysningsinstallationer