TDC vælger LED-belysning

Et ønske om at sænke energiforbruget fik TDC til at udskifte belysningen i deres kontorer til LED.

Med et helt specielt loft i administrationslokalerne hos TDC i Aarhus, lå det ikke lige til højrebenet, at erstatte de eksisterende lysarmaturer til nye LED typer. I samarbejde med firmaet Riegens i Odense er det lykkedes at finde et nyt armatur, der kunne opfylde kravet til både design og samtidig passe til de nedsænkede lofter.

Baggrunden for udskiftningen var et ønske om at sænke energiforbruget i administrationsbygningen, og med omkring ni timers brændetid om dagen, giver udskiftningen en betydelig og varig besparelse hos TDC.

EWII har gennemført både projekteringsarbejdet og selve installationen med egne elektrikere. Arbejdet blev gennemført i samarbejde med kontorpersonalet, hvor koordinering og nænsom afdækning af arbejdspladser, spillede en helt central rolle i udskiftningen.

"Vi har haft denne opgave i udbud. EWII vandt udbuddet sammen med Riegens grundet pris og kvalitet. Det har været en god oplevelse for os, at arbejde sammen med EWII Teknik. Arbejdet blev udført ansvarsfuldt til rette tid og til rette pris."

Morten Schneider, Projektleder, TDC

Projekt: Udskiftning af specialdesignede armaturer
Udførelse 2016
Bygherre TDC
Entreprenør EWII Teknik A/S
Underentreprenør Riegens
Teknisk sælger Phillip D. Sørensen
Lyskrav fra bygherre Specialdesignede armaturer
Armaturtype Riegens
Kontraktsum 500.000 kr.
EWII hos GKN Wheels

Case

LED-belysning til produktionsfabrik

Læs hvordan et betydeligt besparelsespotentiale kombineret med et ønske om optimale lysforhold førte til udskiftning af 1350 gamle lysstofrør.

Byens Bilpleje udskifter belysningen til LED-rør

Case

Nyt lys giver bedre arbejdsforhold

Byens Bilpleje skiftede til LED-belysning og fik bedre arbejdsforhold. Samtidig sparede de 66 %.