Skift til varmepumpe gav reduktion i CO2

Hos EWII har vi taget egen medicin og suppleret gasfyr med en hybrid varmepumpe på abonnement.

EWIIs hovedkontor i Kolding, som tidligere kun havde gasfyr som opvarmningskilde, har i samarbejde med Klimadan A/S fået installeret en luft til vand varmepumpeløsning bestående af 3 enheder af 105 kW pr. stk. som supplement til gasfyre - også kaldet en hybrid varmepumpe. Anlægget opvarmer kontorer og værkstedsarealer for de ca. 450 medarbejdere som dagligt arbejder på hovedkontoret.

Vi vil gerne vise at løsningen fungerer i lidt større skala. Og at vi er sikre på, at det er en god forretning for vores kunder.

Oliver Wolgast

Direktør for Renewables, Trading og Colsulting hos EWII

"Løsningen leverer den forsyningssikkerhed som man klassisk forbinder med et forsyningsselskab, og samtidig konverteres en eksisterende olie- og gasvarmeløsning med en billigere og mere energirigtig løsning ved at installere en varmepumpe", siger Oliver Wolgast.

Det var altafgørende for EWII, at det var en løsning med høj effektivitet, og at EWII selv kunne overvåge og varetage den daglige drift. 

Udover en årlig besparelse på 57.000 kr. har skiftet til varmepumpe på abonnement resulteret i en reduktion i mængden af CO2 på 175 tons om året.

Skift til hybrid varmepumpe hos EWII

Individiuel pris på varmepumpe

Med en varmepumpe på abonnement betaler din virksomhed kun for det reelle forbrug og en fast abonnementspris. 

Vi udregner en individuel pris, hvor vi tager højde for tilslutningsbidragets størrelse og jeres eksisterende varmeforbrug, som matcher din virksomheds varmebehov. 

Undersøg vores varmepumpepris

Du er også velkommen til at ringe til os på 73 63 30 10 til en uforpligtende samtale - eller du kan klikke på "Ring mig op". Så ringer vi dig op snarest muligt.

 

Mobil varmepumpe hos Tørring Kraftvarmeværk

Case

Tørring Kraftvarmeværk lejer mobil varmepumpe

Hos Tørring Kraftvarmeværk afholder de kommende fjernevarmekunder fra at investere i en anden varmeløsning, mens de venter på fjernvarme.