Grøn standard pris til erhverv

Grøn standard pris
Med Grøn standardpris låser din virksomhed sig fast på den aktuelle pris for et kvartal ad gangen.
 • Gennemsnitspris

 • Fastsættes kvartalsvis

 • Fleksibel

Med Grøn standardpris kender du prisen for en kort periode og har mulighed for at være fleksible

Med en Grøn standard elaftale får din virksomhed en gennemsnitspris, som følger Energitilsynets beregninger. Prisen bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af priserne for det foregående kvartal. Du kan frit træde ud af aftalen med løbende måned + en måneds varsel og skifte til Grøn variabel eller Grøn fastpris.

Det er en god løsning, hvis du vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde dig for længe ad gangen. Og ved at tilføje vindstrøm til elaftalen viser du virksomhedens holding til miljøet ved at vælge klimavenlig strøm.

Kontakt os og få rådgivning om Grøn standardpris

Har du brug for trygheden i at kende din elpris i en kort periode, og vil du gerne høre mere. Så er du velkommen til at kontakte os på 73 63 30 10 eller klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

Vi kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds nuværende elaftale.

 

Ring mig op

Fordele ved at købe el hos EWII

Hos os er din virksomhed altid sikret:

 1. Gode elpriser

  Vi giver et overblik over elpriserne og en kvalificeret anbefaling til din virksomhed.
 2. Erfarne konsulenter

  Vi rådgiver om valg af el og forbrug ud fra vores mange års erfaring om elmarkedet.
 3. Nemt overblik

  På Selvbetjeningen har du altid et nemt overblik over elforbrug og elregninger.
 4. Stabil leverandør

  EWII er en stabil elleverandør med mere end 150 års erfaring i energibranchen.

Ofte stillede spørgsmål

Merprisen for Grøn strøm til erhverv er pr. kWh 0,65 øre ekskl. moms. Ved et årligt forbrug som erhvervskunde på f.eks. 10.000 kWh koster Grøn strøm under 5,50 kr. om måneden.

Er du erhvervskunde, har du mulighed for at vælge Vindstrøm i stedet for Grøn strøm, og du har desuden mulighed for at få et certifikat tilsendt, som du kan printe og udstille.

Som elkunde hos EWII har du adgang til EWII Selvbetjening, hvor du kan:

 • Se dit energiforbrug og følge udviklingen
 • Tilmelde forbrugsovervågning (kræver fjernaflæst elmåler)
 • Se regninger og årsopgørselse
 • Tilmelde driftsinfo (SMS/e-mail) - gælder kun Trekantområdet

Se film og find ud af, hvordan du logger ind

 

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

I Danmark køber og sælger vi el via den nordiske elbørs Nord Pool Spot. Strøm er en handelsvare på samme måde som korn, olie og stål, der handles mellem producenter og forbrugere på tværs af landegrænser. Som med alle andre handelsvarer bliver salget påvirket af udbud og efterspørgsel.

Det er på børsen, at elprisen bliver fastlagt. Her udbyder bl.a. svenske, norske og danske producenter f.eks. kraftværker og vindmøller el fra forskellige energikilder. Det er også her, at elleverandører som f.eks. EWII køber strømmen til vores kunder.

Elmarkedet er et af verdens mest foranderlige markeder. Læs hvilke faktorer der påvirker elpriserne i Danmark.

Du kan bestille el til din virksomhed hos EWII ved at kontakte os på 73 63 30 10.

få en fast pris på el til erhverv

Produkt

Grøn fastpris

Grøn Fastpris er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen.

Få billig el til erhverv

Produkt

Grøn variabel

Grøn variabel er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt vil Grøn variabel være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.