Grøn prisloft til erhverv

Grøn Prisloft til erhverv
Grøn Prisloft giver din virksomhed trygheden i et loft, så din elpris ikke løber løbsk, når elprisen stiger.
 • Udnyt udsving i elprisen

 • Tryghed i prisloft

 • Loftet fastsættes kvartalvis

Beskyt din virksomhed mod uforudsigelige prisstigninger

Få både fordelene ved en varierende og fast elpris med vores Grøn Prisloft løsning! Med Grøn Prisloft kan din virksomhed nyde godt af lavere priser på el, når timeprisen er billig, samtidig med at du beskytter din virksomhed mod uforudsigelige prisstigninger på elmarkedet.

For dig som har et elforbrug under 50.000 kWh om året, har vi kombineret det bedste fra begge verdener i en enkelt elaftale, så du kan få fordelene ved både en fast og variabel pris. Når prisen på el falder time for time, følger din pris med ned, ligesom du kender det fra en elaftale med variabel pris. Men hvis prisen på el stiger igen, er du beskyttet mod at betale mere end det fastsatte loft.

100 % certificeret grøn strøm

Med Grøn Prisloft kan din virksomhed slippe for at tænke enten/eller, og i stedet nyde både besparelserne fra en lav elpris og beskyttelsen mod uforudsigelige prisstigninger. Og det bedste af det hele er, at vores Grøn Prisloft løsning sikrer, at din virksomhed bruger 100 % certificeret grøn strøm i henhold til forbrugerombudsmandens mærkningsordning for el.

Få fordelene fra både en varierende og fast pris på el

Med vores Grøn Prisloft løsning kan du få ro i sindet og slippe for bekymringerne over stigende elpriser. Tilmeld din virksomhed allerede i dag, og lad os tage toppen af de høje elpriser sammen!

 

Bestil Grøn Prisloft

Hvad skal du vide om Grøn Prisloft?

Med Grøn Prisloft opnår din virksomhed besparelsen, når den variable timepris på den nordiske elbørs Nordpool ligger under det indbyggede prisloft. Grøn Prisloft afregnes variabelt til den variable timepris på den nordiske elbørs Nordpool, plus et fast timetillæg på 40 øre pr. kWh og et tillæg på 4,80 øre pr. kWh for certificeret grøn strøm. Der opkræves således et samlet tillæg på 44,80 øre pr. kWh.

Prisloftet aktiveres, hvis elprisen skulle stige over det gældende loft i din virksomheds elaftale. Det er din garanti for en fast maksimumpris på din el hvert kvartal.

Det aktuelle prisloft er 139,11 øre pr. kWh i Vestdanmark og 138,64 øre pr. kWh i Østdanmark. De maksimale elpriser i perioden bliver dermed 183,91 øre pr. kWh i Vestdanmark og 183,44 øre i Østdanmark.

Ved bestilling er den viste pris beregnet som et gennemsnit af den seneste måneds timepriser fra den nordiske elbørs Nordpool plus et tillæg på 44,80 øre pr. kWh.

Prisloftet fastlægges hver kvartal og offentliggøres den første hverdag efter den 15/3, 15/6, 15/9 og 15/12.

Strømmen er 100 % certificeret grøn strøm i henhold til forbrugerombudsmandens bladmærkningsordning for el.

Få en kort forklaring på elproduktet Grøn el med prisloft fra en energirådgiver i kundeservice hos EWII

Video

Få en forklaring på Grøn Prisloft

Kontakt os og få rådgivning

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan nyde godt af lavere priser på el, når timeprisen er billig, samtidig med at du beskytter dig mod uforudsigelige prisstigninger på elmarkedet? Så er du velkommen til at kontakte os på 73 63 30 10.

Vi kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds nuværende elaftale.

Gode grunde til at få en elaftale hos EWII

Hos os får din virksomhed meget mere end bare strøm.

 1. Erfarne rådgivere

  Vi giver et overblik over elpriserne og en kvalificeret anbefaling til din virksomhed.
 2. Ingen aconto

  Hos os betaler du kun for den el, du bruger. Vi fakturerer hver måned med tilbagevirkende kraft for det faktiske forbrug.
 3. Nemt overblik

  På Selvbetjeningen har du altid et nemt overblik over elforbrug og elregninger.
 4. Frit valg

  Hos os kan din virksomhed vælge præcis den elaftale, der bedst passer til jeres forbrug og den måde, I gerne vil være klimabevidste på.

Ofte stillede spørgsmål

Prisloftet fastsættes hver 3. måned den første hverdag efter den 15. marts, 15. juni, 15. september og 15. december.

Prisloftet fastsættes også hver 3. måned og fastsættes på baggrund af terminskontrakten. Din pris på el afregnes til den gældende timepris (variabel afregning) på Nordpool. Overstiger timeprisen det gældende prisloft, vil afregningen ske til prisloftet.

På den måde tager dit kvartalmæssige prisloft på el over, hvis elprisen pludselig skulle stige meget.

Til din endelige elpris skal du som altid tillægge dit netabonnement, afgifter til staten og udgiften til dit elnetselskab for transport af strøm - også kaldet nettariffen. 

Hvad er nettariffer?

 

 

Interessen for energi er efterhånden blevet større end tidligere set. For nogle på grund af de store udsving på elregningen som vi oplevede en periode. For andre fordi vores energiforbrug har stor betydning i den grønne omstilling.

Skal din virksomhed så enten have en variabel pris, hvor du kan drage fordel af de billige timer på strøm? Eller skal din virksomhed have en fastpris, så prisen ikke pludselig stiger voldsomt?

I stedet for at tænke enten/eller har vi tænkt i både/og.

EWII tilbyder grøn el med prisloft, som kombinerer det bedste fra de to elaftaler. Du får en variabel pris, og dermed muligheden for selv at påvirke din elpris på regningen. Og samtidig får du med et prisloft en sikkerhed for, at din elregning ikke stikker af.

Ingen forudbetalt afregning hos os

Som elkunde hos EWII bliver din virksomhed afregnet én gang om måneden for det faktiske forbrug af el. Det betyder i praksis, at du først betaler for din virksomheds elforbrug, når du har brugt strømmen. 

Fordele ved faktisk afregning på el:

 • Din virksomhed betaler kun for den strøm, I faktisk bruger
 • Ingen større ubehagelige overraskelser på grund af afregning hver måned
 • Når din virksomhed sparer på strømmen, kan I se effekten med det samme
 • Bedre likviditet
 • Nemmere behandling af elafgiften
 • Elregningen er mere overskuelig og let at afkode

Læs mere om betaling af elregningen

Sådan skifter din virksomhed til EWII

Det er hverken svært eller tidskrævende at skifte leverandør af el. Fire nemme trin - og din virksomhed har strøm fra EWII.

 1. Vælg lokation og forbrug

  Priserne på el afhænger af, om din virksomhed ligger vest eller øst for Storebælt. Derfor er vi nødt til at kende jeres lokation og årlige elforbrug.
 2. Valg af elprodukt

  Tag stilling til, hvilken type elprodukt, der passer bedst til din virksomhed. Der er stor forskel på, om du foretrækker tryghed eller er risikovillig.
 3. Tast oplysninger

  Indtast virksomhedsnavn, adresse og CVR-nummer samt kontaktoplysninger. Tjek binding og opsigelse hos din nuværende leverandør, inden du vælger leveringsdato og betalingsform.
 4. Bekræft ordre

  Se din samlede pris og bekræft din ordre. Og så behøver du ikke gøre mere. Vi sørger for al det praktiske - også opsigelsen hos din nuværende elleverandør.
Find din pris og bestil
Vindmølle på en mark

Viden om el

Grøn strøm gør en forskel

Få mere viden om grøn strøm til erhverv og oprindelsesgarantier. Med strøm fra grønne energikilder støtter din virksomhed den grønne omstilling.