Grøn standard pris til erhverv

Grøn standard pris
Med Grøn standard låser din virksomhed sig fast på den aktuelle pris for et kvartal ad gangen.
 • Gennemsnitspris

 • Fastsættes kvartalsvis

 • Fleksibel

Grøn Standard til erhverv udgår

Tiden er løbet fra elprodukter, der kun reguleres hver tredje måned. EWIIs basisprodukt blev første gang lanceret, da elmarkedet blev frit. Her tog man ikke højde for pludselige prisudsving, og hvilken adfærd der gavner den grønne omstilling.

Grøn Standard udgår derfor af vores sortiment til sommer, og bliver erstattet af det mere tidssvarende elprodukt Grøn Prisloft.

Med grøn el med et prisloft får du muligheden for både at udnytte udsvingene i timepriserne på el og have et sikkerhedsnet i form af et prisloft.

Læs mere om Grøn Prisloft

Med Grøn standard kender du prisen for en kort periode og har mulighed for at være fleksibel

Med en Grøn standard elaftale får din virksomhed en gennemsnitspris, som følger Energitilsynets beregninger. Prisen bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af markedspriserne på el i det foregående kvartal.

Prisen fastsættes 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober.

Du kan frit træde ud af aftalen med løbende måned + en måneds varsel og skifte til Grøn variabel eller Grøn fastpris.

Kontakt os og få rådgivning

Har du brug for trygheden i at kende din elpris i en kort periode, og vil du gerne høre mere? Så er du velkommen til at kontakte os på 73 63 30 10.

Vi kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds nuværende elaftale.

Gode grunde til at få en elaftale hos EWII

Hos os får din virksomhed meget mere end bare strøm.

 1. Erfarne rådgivere

  Vi giver et overblik over elpriserne og en kvalificeret anbefaling til din virksomhed.
 2. Ingen aconto

  Hos os betaler du kun for den el, du bruger. Vi fakturerer hver måned med tilbagevirkende kraft for det faktiske forbrug.
 3. Nemt overblik

  På Selvbetjeningen har du altid et nemt overblik over elforbrug og elregninger.
 4. Grøn profil

  Du får grøn strøm fra vedvarende energikilder og er med til at udlede mindre CO2.

Ingen forudbetalt afregning hos os

Som elkunde hos EWII bliver din virksomhed afregnet én gang om måneden for det faktiske forbrug af el. Det betyder i praksis, at du først betaler for din virksomheds elforbrug, når du har brugt strømmen. 

Fordele ved faktisk afregning på el:

 • Din virksomhed betaler kun for den strøm, I faktisk bruger
 • Ingen større ubehagelige overraskelser på grund af afregning hver måned
 • Når din virksomhed sparer på strømmen, kan I se effekten med det samme
 • Bedre likviditet
 • Nemmere behandling af elafgiften
 • Elregningen er mere overskuelig og let at afkode

Sådan skifter din virksomhed til EWII

Det er hverken svært eller tidskrævende at skifte leverandør af el. Fire nemme trin - og din virksomhed har strøm fra EWII.

 1. Vælg lokation og forbrug

  Priserne på el afhænger af, om din virksomhed ligger vest eller øst for Storebælt. Derfor er vi nødt til at kende jeres lokation og årlige elforbrug.
 2. Valg af elprodukt

  Tag stilling til, hvilken type elprodukt, der passer bedst til din virksomhed. Der er stor forskel på, om du foretrækker tryghed eller er risikovillig.
 3. Tast oplysninger

  Indtast virksomhedsnavn, adresse og CVR-nummer samt kontaktoplysninger. Tjek binding og opsigelse hos din nuværende leverandør, inden du vælger leveringsdato og betalingsform.
 4. Bekræft ordre

  Se din samlede pris og bekræft din ordre. Og så behøver du ikke gøre mere. Vi sørger for al det praktiske - også opsigelsen hos din nuværende elleverandør.
Find din pris og bestil

Ofte stillede spørgsmål

Merprisen for Grøn strøm til erhverv er pr. kWh 3 øre ekskl. moms. 

Er du erhvervskunde, har du mulighed for at vælge Vindstrøm i stedet for Grøn strøm, og du har desuden mulighed for at få et certifikat tilsendt, som du kan printe og udstille.

Som elkunde hos EWII har du adgang til EWII Selvbetjening, hvor du kan:

 • Se energiforbrug og følge udviklingen
 • Tilmelde forbrugsovervågning (kræver fjernaflæst elmåler)
 • Se regninger og årsopgørselse
 • Tilmelde driftsinfo (SMS/e-mail) - gælder kun Trekantområdet

Se film og find ud af, hvordan du logger ind

 

Du skal henvende dig hos den leverandør af el, du ønsker at skifte til. Med den nye leverandør indgår du en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. Du skal være opmærksom på, at din el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer dig nærmere om aflæsning af elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

I Danmark køber og sælger vi el via den nordiske elbørs Nord Pool Spot. Strøm er en handelsvare på samme måde som korn, olie og stål, der handles mellem producenter og forbrugere på tværs af landegrænser. Som med alle andre handelsvarer bliver salget påvirket af udbud og efterspørgsel.

Det er på børsen, at elprisen bliver fastlagt. Her udbyder bl.a. svenske, norske og danske producenter f.eks. kraftværker og vindmøller el fra forskellige energikilder. Det er også her, at elleverandører som f.eks. EWII køber strømmen til vores kunder.

Elmarkedet er et af verdens mest foranderlige markeder. Læs hvilke faktorer der påvirker elprisen i Danmark.

El forbrug under 50.000 kWh/år

Ved et mindre forbrug på under 50.000 kWh om året har din virksomhed flere elprodukter at vælge imellem, når du skal lave en elaftale hos EWII. Der er nemlig forskel på, om du foretrækker tryghed eller er risikovillig.

Se elprodukter og priser til mindre forbrug

El forbrug over 50.000 kWh/år

Har din virksomhed et årligt elforbrug på over 50.000 kWh? Og vil du høre mere om vores elpriser, og hvordan vi kan hjælpe dig med billig strøm? Så kan du bestille el til din virksomhed ved at kontakte os på 73 63 30 10.

Vindmølle på en mark

Viden om el

Grøn strøm gør en forskel

Uanset hvilket elprodukt din virksomhed vælger, er grøn strøm en fast del af alle vores energiprodukter. Det betyder, at du kan dække din virksomheds elforbrug med strøm fra vedvarende energikilder.